این مشکل از کجا ناشی میشه؟
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/amardous/public_html/wp-config.php on line 18
این مشکل از کجا ناشی میشه؟
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/amardous/public_html/wp-config.php on line 18
دوست من شما لطف کنین و چیزی رو که توی خط 18 فایل کانفیگ نوشته شده رو اینجا بزارین تا بتونیم اصولی کمکتون کنیم
فایل کانفیگ رو عوض کنید کلاً...دوباره از توی پک وردپرس استفاده کنید و اطلاعات خودتونو وارد کنید و استفاده کنید.
ببینید من یه دیتابیس ساختم و بعد براش یه یوزر تعریف کردم. تو فایل کانفیک هم همین اسم و یوزر و پسوورد یوزر رو وارد کردم. نمیدونم مشکل کجاست.
خب دوست من ایشون میگن که فایل کافیگ (wp-config.php) رو با یکی دیگه جایگزین کنید(یعنی دوباره از روی فایل wp-config-sample.php یه کپی بگیرین و اسمشو بزارین wp-config.php . البته باید قبلش اون فایل کانفیگ قبلیه رو حذف کنید)
و بعد مشخصات اتصال به دیتابیس رو دوباره توش وارد کنید و نتیجه رو اینجا بنویسین که اگه مشکلتون حل نشده بود یه فکری واستون بکنیم
اگه هم مشکلتون حل شد وضعیت موضوع رو تغییر بدین به حل شده
موفق باشید
سلام دوست من ... :P
این خط رو فکر کنم مشکل داره :
$table_prefix = 'wp_'; // Only numbers, letters, and underscores please!
نمیدونم از چیه دوستان کمک کنند .
شاد باشید. @},- ~O)
اون خط هیچ مشکلی نداره ، نام تیبیل هاست...
از همه دوستانی که کمک کردن ممنونم. بعد از کلی بالا پایین و چپ راست کردن بالاخره فهمیدم مشکل چی بود. موقع وارد کردن اطلاعات زده بودم چند تا کد رو پاک کرده بودم :-) الآن حل شد. بازم ممنون ;-)