انجمن


عدم نمایش گزینه نظرات  (۹ نوشته)

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۵

    در زمینه کد نویسی یک پوسته از ابتدا در چه حالتی گزینه نظرات نمایش داده نمی شود ؟
    خط زیر در فایل ایندکس موجود است
    <?php comments_popup_link(__('No Comments'), __('1 Comment'), __('% Comments')); ?>

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۰

    دوست من لینک نظرات نمایش داده نمیشه یا اینکه فرم نظر دهی نشون داده نمیشه
    اگه جواب این سوالو بدین میتونیم کمکتون کنیم

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۵

    لینک نظرات نمایش داده نمیشه

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۸

    من خودم با این کد نظرات رو نشون میدم
    <?php comments_popup_link('بدون نظر','یک نظر','% نظر'); ?>
    یه تست بکنین ضرر نداره
    هرچندکه در نگاه اول همونه اما فرق داره :D

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۷

    مشکل من این خط دستور نیست احساس می کنم چیز دیگه ای رو باید رعایت می کردم ولی حتی وقتی که فایل های comments.php و functions.php را در پوشه پوسته قرار می دم باز هم نتیجه نمی گیرم . با این همه دستوری که می فرمایید را امتحان کردم ، کماکان نتیجه همان است هیچ لینکی ( لینک نظرات ) نمایش داده نمی شود.

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۱

    میخواید فایل قالب رو بزارید اینجا تا یه نگاهی بندازیم بهش.

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۵

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    </head>
    
    <body>
    
    	<div class="main">
        	<div class="header">
            </div>
    
            	<div class="content">
    
                    <div class="leftwall">
                    </div>
    
                    <div class="mid">
    
    					<?php if (have_posts()) : ?>
    					<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
                        <hr  width="100%" size="1" color="#666666" style="margin:0;"/>
    					<h1><a href="<?php the_permalink() ?>" ><?php the_title(); ?></a></h1>
    					<?php the_excerpt(__('more')); ?>
    				   	<?php comments_popup_link(__('No Comments'), __('1 Comment'), __('% Comments')); ?>
    
    			   		<?php edit_post_link(__('Edit')); ?>
    					<?php the_time('j F, Y')?>
       		 			<?php endwhile;?>
    					<?php endif;?>
    
                    </div>
    
                    <div class="sidebar">
                    </div>
    
            	</div>
    
            <div class="footer">
            </div>
        </div>
    </body>
    </html>
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۳

    برای من اومد!
    بدون نطر. لینک هم هست.

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۲

    بعد از اینکه سیستم رو ریستارت کردم همه چی درست شد . خودمم موندم علتش چی بود . این بار اولی نبود که سایتی رو از ابتدا کار می کنم . به هرحال همه چی اوکی شد . از دوستانی که من راهنمایی کردن هم متشکرم @},-

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها