سلام بچه ها
من نه تنها این سایت رو بلکه توی گوگل هم یه عالمه چک کردم اما راهی پیدا نکردم اگه میشه یکی لطفا اموزش بده بهم !
میخوام وقتی ادرس سایت رو میزنم یه عکس نمایش بده که با کلیک روی عکس وارد سایت شه
خیلی جاها زده بود که یه فایل ایندکس بسازیم و بعد یه پیج با قالب اون سایت بسازیم و هوم پیج رو از قسمت خواندن روی اون صفحه تنظیم کنیم ! اینکارو میکنم پیج اول میشه عکس درسته ! اما مشکلی که به وجود میاد اینه که وقتی روش کلیک میکنم دوباره وارد همین عکس میشه ! درواقع یعنی ایندکس من تبدیل شده به این عکسه نه اینکه این عکس بشه یه ایندکس جدا
یه جا دیگه نوشته بود کل پوشه وردپرس رو بریز داخل یه فولدر و ایندکس جدید رو توی روت بذار اینکارو کردم بازم عکس رو نشون میداد اما وقتی به ادرسی که بهش دادم میرفت مثلا http://WWW.test.com/wordpress/ بع جای اینکه ایندکس رو بالا بیاره ارور 404 میداد روی قالب اصلیم ! و اونجا هم روی هر صفحه ای مثلا تماس با ما کلیک میکردم ادرسش همون test.com/contact مونده بود و واسه همین ارور میداد ! البته با اضافه کردن دستی هم که تبدیلش کردم به test.com/wordpress/contact بازم ارور میده در واقعا اینجوری کلا کار نمیکنه
پس با این اوصاف من چجوری این کارو انجام بدم ؟؟ خیلی گشتم نشد لطفا یکی کمکم کنه
نکته : اکه به هیچ وجه راه نداره همین که اون عکس بالای سایتم هم نمایش داده بشه به عنوان هدر خوبه ! البته خودم اینکار کردم اما مشکلی که به وجود میاد اینه که عکس میاد روی عکسی که زیر منوهای سایتمهست و منو ها میاد پایین یعنی زیرش دیگه عکس نیست و ظاهر به هم میخوره اینجوری !! روش اول اگه بشه عالیه خیلی باکلاس تره