انجمن


انکود کردن فایل های رمز گذاری شده  (۱۸ نوشته)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۳

    سلام عزیزان ... ;-]

    من یک قالب روسی دارم که ترجمش میکنم ، یه سری تنظیمات رو میخوام تو فانکشن تعریف بکنم اما رمز گذاری شده نتونستم به اطلاعاتش دسترسی داشته باشم .

    به نظر شما از چه برنامه ای استفاده کنم و فایلم رو که رمز گذاری شده باز کنم .

    نمونه فایل رمز گذاری شده رو میذارم.

    tX3RyMWNrYjFja3MgPSAxcnIxeSgpOw0KJGJtX2MybW01bnRzID0gMXJyMXkoKTsNCg0KZjNuY3Q0Mm4gc3BsNHRfYzJtbTVudHMoICRzMjNyYzUgKSB7DQoNCiAgICA0ZiAoICRzMjNyYzUgKSBmMnI1MWNoICggJHMyM3JjNSAxcyAkYzJtbTVudCApIHsNCg0KICAgICAgICBnbDJiMWwgJGJtX3RyMWNrYjFja3M7DQogICAgICAgIGdsMmIxbCAkYm1fYzJtbTVudHM7DQoNCiAgICAgICAgNGYgKCAkYzJtbTVudC0+YzJtbTVudF90eXA1ID09ICd0cjFja2IxY2snIHx8ICRjMm1tNW50LT5jMm1tNW50X3R5cDUgPT0gJ3A0bmdiMWNrJyApIHsNCiAg

    ممنون میشم راهنماییم بکنید.

    شاد باشید. @},- ~O)

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۲

    تابعش رو هم اینجا قرار بدین.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۸

    سلام با چه نرم افزاری باید انکود بکنمش و ... :-?

    ممنون.

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۹

    شما تابعی که این رشته توی اون هست رو هم اینجا قرار بدید تا بفهمیم با چی کد شده.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۲

    سلام ;-]
    اگه منظورتون تابعی که شروع میشه :

    <?php $_F=__FILE__;$_X='-----------------------------------';eval(base64_decode('----------'));?>

    امیدوارم بتونید منو راهنمایی بکنید. :-)
    خوش باشین @},- ~O)

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۳

    خوب کاری ندراه!
    با تابع دیکدر base64 که خود php هم این تابع رو داره رشته ها رو دیکد کن.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۱

    سلام آقا مرتضی ... ;-]
    ممنون دوست من ، میتونید یه نمونه رو از تبدیل و روش تبدیل رو بگید ؟!!

    ممنون میشم.

    خوش باشید. @},- ~O)

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۹

    چرا من بگم! php.net میگه ;-)
    http://www.php.net/base64_decode

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۰

    اینهم آنلاینش :
    http://www.rbl.jp/base64.php

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۰

    سلام آقا مرتضی ... ;-]

    دوست من ممنونم .
    امیدوارم بتونم جبران بکنم. @},- ~O)

    شاد باشید. :D

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۵

    اگه مشکل‌تون حل شده وضعیت موضوع رو به حل‌شده تغییر بدین.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۰۷:۲۸

    آقای گناهکار مشکلم هنوز حل نشده.....
    چیکار کنم. به خدا

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۰۸:۲۱

    دوست من مرتضی ببینید من ای کد رو در فوتر سایت مورد نظر دارم :

    <?php /* WARNING: This file is protected by copyright law. To reverse engineer or decode this file is strictly prohibited. */
    $o="QEAAJwAYO2NucSduYzolaWJwdCoAgHduZHQlOQoNAAAAJztvNsbGxsbGwpOw=="));return;?>

    و این کد ها رو هم داخل دستور زیر میذارم :

    <?php
    $str = 'QEAAJwAYO2NucSduYzolaWJwdCoAgHduZHQlOQoNAAAAJztvNsbGxsbGwpOw==';
    echo base64_decode($str);
    ?>

    نتیجه اون چیزی نیست که میخوام یعنی خروجی به من نمیده تا اونو ویرایش کنم.

    ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
    واقعا موندم به خدا چیکار کنم دیشب و تمام سروکله میزدم با هاش ....
    راهنمایی کنید چطوری کد ها رو از رمز در بیارم و بتونم اونا رو ویرایش بکنم.

    شاد باشید.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۰۸:۲۲

    دوست من مرتضی ببینید من ای کد رو در فوتر سایت مورد نظر دارم :

    <?php /* WARNING: This file is protected by copyright law. To reverse engineer or decode this file is strictly prohibited. */
    $o="QEAAJwAYO2NucSduYzolaWJwdCoAgHduZHQlOQoNAAAAJztvNsbGxsbGwpOw=="));return;?>

    و این کد ها رو هم داخل دستور زیر میذارم :

    <?php
    $str = 'QEAAJwAYO2NucSduYzolaWJwdCoAgHduZHQlOQoNAAAAJztvNsbGxsbGwpOw==';
    echo base64_decode($str);
    ?>

    نتیجه اون چیزی نیست که میخوام یعنی خروجی به من نمیده تا اونو ویرایش کنم.

    ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
    واقعا موندم به خدا چیکار کنم دیشب و تمام سروکله میزدم با هاش ....
    راهنمایی کنید چطوری کد ها رو از رمز در بیارم و بتونم اونا رو ویرایش بکنم.

    شاد باشید.

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۱

    اگه پیش نمایشی از پوسته دارید اینجا قرار بدید + آدرس فایل کامل پوسته رو برای من پیام خصوصی کنید(اگه بخواین ;-)).

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۵

    ممنونم مرتضی جون حتما این کار رو میکنم ... ;-]

    اما برام سوال شده که چه طور می تونم این فایل رو دیکود بکنم ...
    ممنون میشم راهنمای بکنبد تادر آینده خودم این کار رو انجام بدم.
    لطفا بگید از چه تابع وبه چه صورت و اگر مرجع آنلاینی وجود دارد اونو همراه با روش کار بگید ...

    من تو بیشتر قالب های خارجی که دارم انکود شده اند . :((
    please help me @},-

    شاد باشید. @},- ~O)

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۰

    راستش مشخصا با base64 هست اما احتمالا یه جاهایی رو دست زدن تا به همین راحتی دیکد نشه. باید توابع رو ببینم تا بگم قضیه چی هست.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۴

    سلام آقا مرتضی عزیز دوست من ;-]
    من از لینک های زیر برای دیکود کردن استفاده کردم.

    http://base64-encoder-online.waraxe.us/
    http://rumkin.com/tools/compression/base64.php

    بعد از دیکود کردن تنها مشکلی وجود داشت این بود که یک آرایه تعریف کرده بودند که مثلا بره و به جای حرف a عدد 1 رو نمایش بده .
    که یک ساعتی وقتم رو گرفت تا به صورت دستی 1000 خط رو چک کنم و درستش بکنم .

    بازم ممنونم. @},-

    شادی از آن لحظه های شما. @},- ~O)

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.