همه ایمیلهایی که برام میاد مثلا کابران ثبت نامی یا تایید نظرات میرن ایمیلم در یاهو میخوام ایمیل مخصوص سایتمو درست کنم لطفا کمک کنید
یه ایمیل میخوام بسازم با اسم سایتم
همه ایمیلهایی که برام میاد مثلا کابران ثبت نامی یا تایید نظرات میرن ایمیلم در یاهو میخوام ایمیل مخصوص سایتمو درست کنم لطفا کمک کنید
یه ایمیل میخوام بسازم با اسم سایتم
سلام دوست عزیز
باید وارد پنل هاستتون بشید و بعدش برید توی بخش وبمیل - webmail
بعدش اونجا ایمیل رو بسازید.
ایید مدیریت هاستتون چیه تا بهتر توضیح بدم-سی پنل یا دایرکت ادمین؟
یا علی
ammargraph گفت:
سلام دوست عزیز
باید وارد پنل هاستتون بشید و بعدش برید توی بخش وبمیل - webmail
بعدش اونجا ایمیل رو بسازید.
ایید مدیریت هاستتون چیه تا بهتر توضیح بدم-سی پنل یا دایرکت ادمین؟
یا علی
ممنون از جوابتون
سی پنل یا دایرکت ادمین شو نمیدونم والا من تازه کارم اینو چطور باید فهمید ؟
سلام مجدد
از ظاهر و نوشته های پنلتون مهمه
اون بالاش چی نوشته؟
در هر صورت :
این لینک ساخت ایمیل در دایرکت ادمین
اینم لینک ساخت ایمیل در سی پنل
موفق باشید
یا علی
واسه سایت من سی پنله
ایمیلشو درست کردم حالا تنظیماتشو چطور انجام بدم
مثلا با ایمیل یاهو یکی واسه ایملم توی سی پنل فرستادم ولی نیومد
یا اینکه ایمیل چطور باهاش بفرستم واسه یاهو یا جیمیل؟
درود
شما از طريق هاست وبمیل - webmail بعد روي گزينه Go to Webmail Login كليك كنيد در صفحه جديد يكي از برامه هاي مديريت ايمل را انتخاب كنيد بعد وارد ايميلتون كه شديد مثل ساير ايمل هاست ميتونيد ايميل بفرستيد
براي تنظيمات ذكر كنيد نوعشو رو تا كمكتون كنم
براي ايميل هاي دريافتي هم ميتونيد وقتي وارد اكانت ايميلتون(هون روش قبلي) شديد به پوشه دريافتي -inbox بريد داخل اونجاست
پيش نهاد من اين است كه فوارد كنيد به ايمل ياهوتون اگه خواستيد بگين تا بتون بگم چطوري فوارد ميكنند
Mr-mostafa گفت:
درود
شما از طريق هاست وبمیل - webmail بعد روي گزينه Go to Webmail Login كليك كنيد در صفحه جديد يكي از برامه هاي مديريت ايمل را انتخاب كنيد بعد وارد ايميلتون كه شديد مثل ساير ايمل هاست ميتونيد ايميل بفرستيدبراي تنظيمات ذكر كنيد نوعشو رو تا كمكتون كنم
براي ايميل هاي دريافتي هم ميتونيد وقتي وارد اكانت ايميلتون(هون روش قبلي) شديد به پوشه دريافتي -inbox بريد داخل اونجاستپيش نهاد من اين است كه فوارد كنيد به ايمل ياهوتون اگه خواستيد بگين تا بتون بگم چطوري فوارد ميكنند
سلام توی forwarding options
آدرس ایمل یا هو ام رو دادم ولی بقیه رو باید چطور تنظیم کنم مثلا جواب دادن به ایمیلهای ارسالی بصورت خودکار توسط ایمیل سایت؟
سلام
بهتر از همه اینه که در تنظیمات ایمیل یاهو یا جیمیل ایمیل سایت رو به یاهو یا جیمیل متصل کنید.