انجمن

  • rostamihonar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۱

    سلام من درگاه پرداخت زرین پال را نصب کردم حالا برای نمایش آن
    این پیام را برایم فرستاده اند
    با سلام
    جناب رستمی. کد <?php zarinpal_form(); ?> رو بايد داخل صفحه ای که ميخواين پرداخت داشته باشه قرار بديد.
    لطفا راهنمایی کنید این کد را دقیقا کجا قرار بدم به چه صورت ؟

    http://s5.picofile.com/file/8107610250/3333.jpg

  • MD:::... Hosseini

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۰
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۴

    سلام وقت به خیر
    یک سری کد یا اسکریپت باید باشه که در سایتتون قرار بدید و بعد توسط تابع مربوطه فراخوانی کنید
    فرق نمی کنه کجای سایت قرار بدید میتونه داخل اندکس یا هرجایی باشه یا حتی داخل ابزارک
    و اگرم که به صورت افزونه هست نصب کنید و سپس کد مورد نظر رو در هر جا که دوست داشتید قرار دهید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rostamihonar
  • rostamihonar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۷

    من یه افزونه بود نصب کردم کد مرینچت رو دادم و فعال کردم و بعدا همین کد رو تو یک ابزارک قرار دادم اما چیزی نشون نداد .

  • MD:::... Hosseini

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۰
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۸

    شما کدتون رو برای امتحان داخل فایل ایندکس بزارید ببینید نمایش میده ؟
    اگه درست بود بعدا جا به جاش کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rostamihonar
  • rostamihonar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۹

    سپاس دوست عزیز نصب کردم پایین سایت قرار گرفت ولی فرمه انگلیسی هست باید چطور فارسیش کرد و انو یه لوگو تبدیل کرد که با کلیک بر روی عکس به این فرم منتقل بشیم .؟ سپاسگذارم
    این آدرس سایت لطفا پایین سایت را نگاه کنید ؟
    http://www.golestanart.com/

  • MD:::... Hosseini

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۰
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۶

    خوب خدارو شکر
    من فرم رو ندیدم
    اما اشکالی نداره ، من اطلاع ندارم که فرم فارسیش هست یا نه اما اگه فایل ها رو دانلود کنید و در اختیار من بزارید و اگه در حد توانه بنده بشه براتون فارسی سازی می کنم !
    در خواست کلیک روی عکس هم کد خاصی داره براتون انجام میدم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rostamihonar
  • rostamihonar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱

    سلام دوست عزیز : من نتونستم برات اصلشو بذارم اما همه چیزی که استفاده کردم اینجاست ؟

    https://ir.zarinpal.com/Labs/Details/WordPressSimplePay

    سپاسگذارم میشم کمکم کنید هزینه ای هم داشت من درخدمتم .

  • MD:::... Hosseini

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۰
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۰

    سلام دوست عزیز
    فارسی سازی فرم شما انجام داده شد
    اگه لطف کنید ایمیلتون رو بدید تا من فایل های مربوطه را ارسال کنم
    در ضمن جز فارسی سازیه فرم چه درخواستی داشتید ؟
    اگه توضیح بدید اونم سعی می کنم انجام بدم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rostamihonar
  • rostamihonar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۸

    سلام دوست گرامی . قربان معرفت شما . من حقیقتا دوست داشتم جوری باشه
    اگه سایتم را ملاحظه کرده اید . http://www.golestanart.com
    قسمت هایی داره مثل پیوند ها . خرید شارژ . مقالات . سوالات که با کلیک بر ر.ی آنها به بخش مورد نظر می رویم . دوست دارم مثل همون ابزارک ها وقتی رو پرداخت آنلاین یا همون تصویرش کلیک کنیم به فرمی که شما زحمت کشیدید برویم . به هر حال همین کار را که انجام دادید رو خودش با ارزش و جای سپاس داره
    rostamihonar@yahoo.com
    این ایمیل من هست .
    بی زحمت طریقه استفاده و هر توضیحی که نیاز هست رو نیز برایم بزارید . از لطف و بزرگواری شما نهایت سپاس را دارم و برایتان موفقیت آرزومندم

  • MD:::... Hosseini

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۰
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۸

    ایمیل شد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rostamihonar
  • rostamihonar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴

    با سلام و عرض احترام خدمت دوست عزیز آقای حسینی
    حقیقتا سخنی در خور این لطف شما ندارم و حرفی برای تشکر از این زحمتی که کشیده اید .
    بی نهایت سپاسگذارم

    جناب حسینی من نصب کردم افزونه رو و درست کار کرد ولی دوست دارم به این طریق باشه که در فایل ضمیمه هست . چنانچه نتونستم منظورمو بفهمانم بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم .

    http://s5.picofile.com/file/8109032642/%D9%8E%DB%8C%D8%B3%D8%A8%DB%8C%D9%84.jpg

  • rostamihonar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۲

    سپاس دوست عزیز من ابزارک رو می پسندم ولی اگه توضیحات هر دو را داشته باشی و لحاظ کنی ممنون میشم البته هر چی نظز شماست کدوم بهتره ؟

  • rostamihonar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۹
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۲

    ببخشید من متوجه
    حتما باید با () شروع و با () تموم بشه این نشدم .
    من این کد رو باید قرار دهم چیکارش کنم ؟<?php zarinpal_form(); ?>

  • ghasemy50

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۱

    دوست عزیز بهتر است به جای درگاه زرین پال از درگاه mihanpay استفاده کنید من خودم هم در زرین پال گیج شدم ولی الان از میهن پی استفاده می کنم وبسیار از آن راضیم زیرا خیلی ساده نصب شد.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.