انجمن


نصب و راه اندازی افزونه featured-content-gallery  (۲۲ نوشته)

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۰

    من این افزون را دانلود و نصب و فعال کردم . کد

    <?php include (ABSPATH . '/wp-content/plugins/featured-content-gallery/gallery.php'); ?>

    را نیز در صفحه ایندکس گذاشتم . تنظیمات را نیز همانگونه که در سایت افزونه توضیح داده بود انجام دادم ولی نتیجه ای که گرفتم اونی نبود که انتظارشو داشتم مطالبی که مشخص کرده بودم بصورت اسلاید نمایش داده بشن بدون استایل خاصی زیر هم نمایش داده می شن . عکسی که از طریق زمینه های دلخواه به هر پست اضافه کرده ام دوبار زیر هر پست تکرار شده .
    این رو هم اضافه کنم که mootools را نیز بصورت

    <script src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/mootools-1.2.2-core-nc.js"></script>

    در فایل header.php وارد کرده ام . با پوسته پیشفرض هم که چک می کنم به اندازه کادری که مختصاتشو در تنظیمات وارد کردم یک فضای خالی ایجاد می شود و هیچ چیزی نمایش داده نمی شود.
    ممنون می شم از دوستانی که با این افزونه کار کردن کسی من راهنمایی کنه !

    بعد نوشت : تمامی کارهای بالا در لوکال صورت گرفتند.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۰۷:۱۵

    سلام به همگی من هم این مشکل رو داشتم واقعا کلافه کرده بود منو یک فضای خالی داشتم که میخواستم از این افزونه استفاده کنم اما نشد که نشد همونجور که دوستمون گفت تمام تنظیماترو هم انجام دادم اما اما به قول بچه های پاچنار ککش هم نگزید..

    دوستان کمک کنید . :?

    خوش باشین. @},- ~O)

  • agape

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۴

    خوب حالا این افزونه چی هست :|
    بگردین دنبال جایگزین :-?

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۲

    اگه جایگزینی برای این پلاگین می شناسید و کار با اون راحته خوشحال می شم به من معرفی کنید.

  • agape

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۷
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۹

    خوب اول بفرمایید این \لاگین چکار مکینه :-?

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۳

    سلام ... ;-]
    اینجور که از کارایی این افزونه بر میاد یک اسلاید بار در پیج درست میکنه که وسیله تنظیماتی که انجام میدیم چندین متن همراه با عکس رو به صورت اسلاید در صفحه نمایش میده .

    خیلی دوست داشتم میتونستم با هاش کار کنم .

    خوش باشین همراه با شادی حقیقی . @},- ~O)

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۸

    سلام دوستان
    من با این افزونه کار کردم بدون هیچ مشکلی هم روی لوکال هم نت کار میکنه. برا نمونه سری به این سایت بزنین. Shani.ir

    نیازی به قرار دادن کد تو فایل header.php نیست. شما باید تو بخش تنظیمات این افزونه اندازه کادری که میخواین اسلاید نشون داده بشه و دسته یا برگه‌های مورد نظر رو انتخاب کنین و بعد تموم...

    دقت کنین باید زمینه‌ای دلخواه به نام articleimg که مقدارش آدرس کامل عکستون هست به پست یا برگه انتخاب شده اضافه کنین. در ضمن حداقل باید ۲ تا پست یا برگه رو تو لیست افزونه قرار بدین وگرنه فقط یه صفحه سفید بهتون نشون میده.

    سعی می‌کنم سرم که خلوت شد فارسیش کنم و یه راهنما هم براش بذارم. اگه دوستان مشکلی باهاش داشتن: mohsen_ghias

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۹

    mohsengham گفت:
    سلام دوستان
    من با این افزونه کار کردم بدون هیچ مشکلی هم روی لوکال هم نت کار میکنه. برا نمونه سری به این سایت بزنین. Shani.ir
    نیازی به قرار دادن کد تو فایل header.php نیست. شما باید تو بخش تنظیمات این افزونه اندازه کادری که میخواین اسلاید نشون داده بشه و دسته یا برگه‌های مورد نظر رو انتخاب کنین و بعد تموم...
    دقت کنین باید زمینه‌ای دلخواه به نام articleimg که مقدارش آدرس کامل عکستون هست به پست یا برگه انتخاب شده اضافه کنین. در ضمن حداقل باید ۲ تا پست یا برگه رو تو لیست افزونه قرار بدین وگرنه فقط یه صفحه سفید بهتون نشون میده.
    سعی می‌کنم سرم که خلوت شد فارسیش کنم و یه راهنما هم براش بذارم. اگه دوستان مشکلی باهاش داشتن: mohsen_ghias

    دقیقا همینطور که فرموده اید عمل کرده ام ولی در پوسته ای که دارم طراحی می کنم هر دوتا پستی که مشخص کرده ام ( به عنوان یک دسته خاص ) بصورت زیر هم نمایش داده می شوند. عکسی که از طریق زمینه دلخواه اضافه کردم بصورت دوبار پشت سر هم زیر متن پست قرار می گیرد . در پوسته پیشفرض فقط یک کادر سفید نمایش داده می شود .

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۴

    من با پوسته پیش فرض هم تست کردم موردی نداشتو احتمال داره که افزونه با افزونه خاصی مشکل داشته باشه. یه بار همه افزونه‌ها رو غیرفعال کنین بعد فقط همینو فعال کنین ببینین چی میشه. اگه حل نشد پوسته رو برام ارسال کنین چک کنم.

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۸

    <?php include('header.php');?>
    	<!-- content -->
     <?php include('leftwall.php');?>
        <div id="content">   
    
            <div id="contop" ></div>
            	<div id="conmid" >
                	<script language="javascript"> function startGallery() { var myGallery = new gallery($('myGallery'), { timed: true }); } window.addEvent('domready',startGallery); </script>
            		<?php include (ABSPATH . '/wp-content/plugins/featured-content-gallery/gallery.php'); ?>
            	</div>
            <div id="condown"></div>
    
            <div id="contop" ></div>
            	<div id="conmid" >
    <?php if (have_posts()) : ?>
    			<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
        		<p id="newstitle"><a href="<?php the_permalink() ?>" ><?php the_title(); ?></a>
    
    			<div id="newstext">
    			<table border="0" width="100%">
                	<tr>
                		<td>
    						<?php the_excerpt(__('more')); ?>
                		</td>
    
                		<td width="100">
                        	<a href="<?php the_permalink(); ?>" ><img src="<?php post_image('http://arvand.info/news/wp-content/uploads/defult.gif', false, false); ?>" width="100"  style="padding-right:10px; border:0;"  /></a>
                		</td>
                	</tr>
                </table>
    
                <div id="comment">
    
    			<?php comments_popup_link(__('No Comments'), __('1 Comment'), __('% Comments')); ?>
       		<!-- &nbsp;&nbsp;
       		 <?php edit_post_link(__('Edit')); ?>-->
             </div>
       		 <div id="newsdate"><?php the_time('j F, Y')?></div>
    
      		  </div>
    			<?php endwhile;?>
    			<?php endif;?>
    
                <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    			</div>
            <div id="condown"></div>
            </div>
    
    	<!-- sidebar-->
        <?php include ('sidebar.php'); ?>
        <?php include ('footer.php'); ?>

    این کد های فایل home.php است . من تمام افزونه ها رو هم که غیر فعال کردم نتیجه ای نگرفتم. مرسی @},-

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۸

    سلام آقا
    مشکل از اون اسکریپتی هست که قبل از کد افزونه لود میشه. من حذفش که کردم کار کرد. اگه نتونستین هماهنگش کنین بهترین راه پست دادن تو انجمن سایت سازندشه. پشتیبانی خوبی داره. @},-

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۴

    :(( ~X( :(( کار نکرد که نکرد !! . هیچ تغییری صورت نگرفت . ممکنه از mootools و یا یه همچین چیزی باشه ؟ آیا نیاز هست چیزی غیر از این افزونه بصورت پیشفرض فعال / نصب باشه ؟
    توی فروم افزونه هم من سرچ کردم جواب روشنی پیدا نکردم .

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۲

    نه لازم نیست. فکر می‌کنم همون کدهای جاوا کارتونو خراب کردن. من اطلاعات فنی زیادی ندارم که بتونم درست کمکتون کنم. :-( وقتی کار پوسته رو تموم کردین بدین به ادمین همون سایت شاید بتونه کمکتون کنه. @},-

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۱

    آخه توی پوسته پیشفرض اون کدها نیستن و جواب نمی ده !!! . به هر حال خیلی ممنون که وقت گذاشتید و به سوالات بنده پاسخ گفتید. @},- @},-

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۸

    یه وردپرس دیگه نصب کنین و امتحان کنین. در مورد بعضی قالبا که مشکل داشتن این کار بهم جواب داد. الان ۳ تا وردپرس رو لوکال نصب دارم البته هر سه تا آخرین نسخه @},-

  • eSAJJAD

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۰

    سلام
    پیشنهاد از اصل کدها استفاده کنید.
    به نظر من این افزونه یکم بار اضافی تولید میکند
    اسم اصلی این کد http://smoothgallery.jondesign.net/getting-started/faq است و توصیه میکنم برای استفاده از این تیپ کارها از اصل سورس استفاده کنید؛ نمونه این کار را من برای سایت خودم windowsse7en.biz انجام دادم.

  • Evil.l3oy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۸
    تشکر شده: ۳۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۲

    سلام دوست عزیز mohsengham
    این افزونه تو سایت shani.ir هم خرابه یعنی 2 تا عکس پشت سر هم میاد . :-?

    mohsengham گفت:
    سلام دوستان
    من با این افزونه کار کردم بدون هیچ مشکلی هم روی لوکال هم نت کار میکنه. برا نمونه سری به این سایت بزنین. Shani.ir
    نیازی به قرار دادن کد تو فایل header.php نیست. شما باید تو بخش تنظیمات این افزونه اندازه کادری که میخواین اسلاید نشون داده بشه و دسته یا برگه‌های مورد نظر رو انتخاب کنین و بعد تموم...
    دقت کنین باید زمینه‌ای دلخواه به نام articleimg که مقدارش آدرس کامل عکستون هست به پست یا برگه انتخاب شده اضافه کنین. در ضمن حداقل باید ۲ تا پست یا برگه رو تو لیست افزونه قرار بدین وگرنه فقط یه صفحه سفید بهتون نشون میده.
    سعی می‌کنم سرم که خلوت شد فارسیش کنم و یه راهنما هم براش بذارم. اگه دوستان مشکلی باهاش داشتن: mohsen_ghias

    با تشکر

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۷

    سلام من لینوکس دارم و با فایرفاکس و اپرا موردی نداره با اکسپلورر ۶ هم تقریبا خوبه. عصری میرم کافی نت با ویندوز چک میکنم. سعی می‌کنم تا بک شنبه هم افزونه و راهنماش آماده بشه. @},-

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۸

    خدا از بزرگی کمت نکنه :-( من که دستم از همه جا کوتاهه منتظر آموزش شما هستم دوست عزیز ~O)

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۵

    eSAJJAD گفت:
    سلام
    پیشنهاد از اصل کدها استفاده کنید.
    به نظر من این افزونه یکم بار اضافی تولید میکند
    اسم اصلی این کد http://smoothgallery.jondesign.net/getting-started/faq است و توصیه میکنم برای استفاده از این تیپ کارها از اصل سورس استفاده کنید؛ نمونه این کار را من برای سایت خودم windowsse7en.biz انجام دادم.

    دوست عزیز خیلی خیلی ممنونتون می شم نحوه کار کردن با این افزونه رو برام توضیح بدین

  • lib-lord

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۴

    چیزی که من عایدم شد بصورت
    <img src="http://tinypic.info/files/1l64w4wweko7hz86zvwb.gif" alt="" />
    است
    کد های

    <script src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/scripts/mootools.v1.11.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/scripts/jd.gallery.js" type="text/javascript"></script>
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>/css/jd.gallery.css" type="text/css" media="screen" />

    در هدر سایتم گذاشتم
    کد های

    <div id="myGallerySet">
                      <div id="gallery1" class="galleryElement">
                        <h2>Brugges 2006</h2>
                        <div class="imageElement">
                          <h3>Item 1 Title</h3>
                          <p>Item 1 Description</p>
                          <a href="#" title="open image" class="open"></a>
                          <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/brugges2006/1.jpg" class="full" />
                          <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/brugges2006/1-mini.jpg" class="thumbnail" />
                        </div>
                        <div class="imageElement">
                          <h3>Item 2 Title</h3>
                          <p>Item 2 Description</p>
                          <a href="#" title="open image" class="open"></a>
                          <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/brugges2006/2.jpg" class="full" />
                          <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/brugges2006/2-mini.jpg" class="thumbnail" />
                        </div>
                      </div>
                      <div id="gallery2" class="galleryElement">
                        <h2>Stock Photos</h2>
                        <div class="imageElement">
                          <h3>Item 1 Title</h3>
                          <p>Item 1 Description</p>
                          <a href="#" title="open image" class="open"></a>
                          <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/stock/77196_6784.jpg" class="full" alt="Item 1 Title">
                          <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/stock/77196_6784_002.jpg" class="thumbnail" alt="thumbnail of Item 1 Title">
                        </div>
                        <div class="imageElement">
                          <h3>Item 2 Title</h3>
                          <p>Item 2 Description</p>
                          <a href="#" title="open image" class="open"></a>
                          <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/stock/165392_5486.jpg" class="full" alt="Item 2 Title">
                          <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/stock/165392_5486_002.jpg" class="thumbnail" alt="thumbnail of Item 2 Title">
                        </div>
                      </div>
                    </div>
    				<script type="text/javascript">
    				function startGallery() {
    				var myGallery = new gallery($('myGallery'), {
    				timed: true
    				});
    				}
    				window.addEvent('domready', startGallery);
    				</script>

    در صفحه مورد نظر ( home.php )قرار دادم
    فایل هایی رو هم که در کد های بالا آدرس داده بود به جای مورد نظر کپی کردم
    نمی دونم دیگه چکار باید بکنم ~X( ~X( :(( :-(

  • Evil.l3oy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۸
    تشکر شده: ۳۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۳

    سلام به دوستان عزیز
    میشه دوستان در مورد افزونه smoothgallery بیشتر توضیح بدید .
    دوست خوبمون eSAJJAD تو سایتشون جالب راه انداختن اگه زحمتی براشون نیست بیاد
    یه توضیحی همه رو به فیض برسونه .

    در ضمن من این افزونه رو تو لوکال نصب کردم جواب نداد یعنی کلا مدیریت به هم ریخت .
    با تشکر

درباره‌ی این موضوع