سلام
من ی مشکلی برام پیش اومده نمیتونم به مدیریت سایتم دسترسی داشته باشم وارد مدیریت میشه ولی مثلا میخوام پست بزارم یا نتظیمات دیگه ای انجام بدم مشکل Nothing found for Wp-Admin Themes php میده راهنمایی کنید باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من ی مشکلی برام پیش اومده نمیتونم به مدیریت سایتم دسترسی داشته باشم وارد مدیریت میشه ولی مثلا میخوام پست بزارم یا نتظیمات دیگه ای انجام بدم مشکل Nothing found for Wp-Admin Themes php میده راهنمایی کنید باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسخه وردپرسی که ازش استفاده می کنید رو دانلود کنید و پوشه Wp-Admin رو با پوشه موجود در سایت تون جایگزین کنید و بررسی کنید مشکل حل میشه یا نه
سلام
جایگزین کردم و باز مشکل حل نشده پوشه Wp-admin باز خالیه
از موقعی که اینجوری شده برای Wp-Admin رمز گذاشتم
لطفا راهنمایی کنید O_O
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخیرا چه تغییری دادید؟ تم عوض کردید؟
نه افزونه اشتراک بود که ی بانک ایمیل شامل 2هزارتا رو اشتراک کردم بعد بعد از یک روز دیدم موقع ارسال مطلب نزدیک 2تا3 دقیقه لود میشه بعد پستو ارسال میکرد البته پست رو ارسال کرده بود ولی الکی درحال لود شدن بود بعد اومدم ایمیل های که اشتراک کرده بودم رو لغو کردم یهو اینجوری شد!!!!!!!!!!!!!!
بعد از لغو اشتراک ها مشکل افزونه عضویت اشتراک رو زد که به صورت آدرس هم افزونه در هاست رو میزد که رفتم افزونه رو پاک کردم یهو این مشکل Nothing found ظاهر شد
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به احتمال بسیار زیاد مشکل در دیتا بیس شما پیش اومده. تمامی اطلاعات رو صفر کرده و دوباره وردپرس رو با یک بانک اطلاعات جدید نصب کنید. از این به بعد هم ابتدا افزونه روی سیستم خود و در حالت آزمایشی نصب کنید و بعد از یادگیری و نظارت بر تمامی اعمال افزونه اون رو روی سایت اصلی نصب کنید.
یعنی کار دیگه ای نمیشه کرد؟؟؟؟؟؟؟
پست های که گذاشتم چی اونا رو باید چکارکنم؟؟؟
راهنمایی کنید
دوست غزیز یه کم مهلت بدی آموزش ویدیویی بک آپ گیری دستی رو برات میزارم همین جا. فردا شب خوبه
سلام الان بزار برام ممنون
ممنونم ازت آقا مهدی همین که گفتی بک آپ بگیر دیگه خودم فهمیدم چکار کنم دیگه فیلم رو نمیخواد زحمت بکشی
دستت طلا
آقا مهدی از دیتابیس هم باید بک آپ بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
حتما ، فقط به یاد داشته باش اطلاعات مهم رو بک آپ بگیر مانند جدول پست ها . چون تنظیمات سایت در دیتا بیش ذخیره میشه . اگه همه تنظیمات رو بکاپ بگیری خوب دوست من مشکل هم نیز باهاش بک آپ گرفته میشه. امیدوارم با مشکلی برخورد نکین. یک بک آپ کلی هم از دیتابیس بگیر اینجوری بهتره . بعد اگه مشکلی بود ما که نمردیم به برادرمون کمک می کنیم
سلام
من از دیتابیس بک آپ نگرفتم و دیتابیس رو حذف کردم
باید چکار کنم الان اون بک آپ رو باید چکار کنم؟؟؟
وردپرس قبلی رو که نصب کرده بودم رو حذفیدم دوباره نصب کردم اما مشکل داره خطا میده
بعد ی پوشه بنام wp-admin هست هرکاری میکنم حذف نمیشه ,حذف میکنم باز دوباره برمیگرده!!!!!!
راهنمایی کنید
مشکل از هاست شماست
در صورت تمایل به شما هاست می فروشیم و انتقال رایگان می دهید
mhir98@gmail.com
ایمیل بده . ادرس سایتت + شماره میایلت
فکر نکنم هاست مشکل داشته باشه
من از سرورپارس استفاده میکنم
http://billing.serverpars.com/hosting/aff.php?aff=1908
نیما جان ، برادر عزیز ببین هر پنل کنترل هاستی یک دکمه با عنوان reload یا reset داره که باعث میشه هاستت صفر بشه ، یعنی مثل همون موقع ای که خریدیش. ازش استفاه کن.
این reset کجا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
s98 گفت:
مشکل از هاست شماستدر صورت تمایل به شما هاست می فروشیم و انتقال رایگان می دهید
mhir98@gmail.com
ایمیل بده . ادرس سایتت + شماره میایلت
دوست عزیز تبلیغ و فعهالیت تجاری در تالار ممنوع است. لطفا به قوانین احترام بگذارید
من ی بک آپ گرفتم باید وردپرس رو از نوع نصب کنم بعد میتونم برگردونم سایتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mina206 گفت:
من ی بک آپ گرفتم باید وردپرس رو از نوع نصب کنم بعد میتونم برگردونم سایتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر اطلاعاتتون رو پاک نکردید یک روشی رو میگم امتحان کنید. شاید نیاز به نصب دوباره نباشه.
توی دیتابیستون wp_options رو پیدا کنید
بعد توی اون active_plugins رو پیدا کنید .. و روش کلیل کنید برای ویرایش
یه همچین کدی باید داخلش باشه :
a:31:{i:0;s:13:"AddMySite.php";i:1;s:19:"akismet/akismet.php";i:2;s:23:"all_in_one_seo_pack.php";i:3;s:16:"authenticate.php";i:4;s:28:"breadcrumb-navigation-xt.php";i:5;s:18:"codeautoescape.php";i:6;s:37:"contact-coldform/contact_coldform.php";i:7;s:32:"custom-query-string-reloaded.php";i:8;s:30:"customizable-post-listings.php";i:9;s:33:"dd-sitemap-gen/dd-sitemap-gen.php";i:10;s:20:"download-counter.php";i:11;s:13:"feedcount.php";i:12;s:13:"full_feed.php";i:13;s:15:"get-weather.php";i:14;s:36:"google-sitemap-generator/sitemap.php";i:15;s:13:"gravatars.php";i:16;s:19:"kill-admin-nags.php";i:17;s:18:"landingsites13.php";i:18;s:30:"nofollow-free/nofollowfree.php";i:19;s:17:"ol_feedburner.php";i:20;s:16:"plugins-used.php";i:21;s:22:"popularity-contest.php";i:22;s:39:"search-everything/search_everything.php";i:23;s:27:"simple-tags/simple-tags.php";i:24;s:26:"simple_recent_comments.php";i:25;s:18:"simple_twitter.php";i:26;s:25:"subscribe-to-comments.php";i:27;s:24:"the-excerpt-reloaded.php";i:28;s:18:"theme-switcher.php";i:29;s:9:"top10.php";i:30;s:16:"wp-db-backup.php";}
این رو پاک کنید و save کنید
حالا همه افزونه هاتون غیرفعال شدن... اگر مشکلتون از افزونه ها باشه حل شده..