انجمن


مشکل با قالب جویبار  (۱۱ نوشته)

  • rezab

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ مهر ۱۳۸۶ - ۲۱:۳۰

    سلام. من قالب جویبار آرام را نصب کرده ام. اینجا: http://vasle.com مشکلم اینجاست که ساید بار همیشه زیر پست ها می افته و شکل سایت به هم ریخته شده.

    قالب و وردپرس رو از wp-persian دانلود کردم. با قالب i3theme هم همین مشکلات را داشتم. بعضی از ویجت ها هم میریخت وسطهای صفحه. به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه و راه حل چیه؟
    ممنون .

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ مهر ۱۳۸۶ - ۲۱:۳۸

    من مشکلی نمی بینم الان .

    * کدهای مطالبتون رو نگاه کنیدکه در اونها تگ div به کار نرفته باشه ...

  • shahvar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۶ - ۰۰:۲۶

    من مشکلی نمی بینم الان .

    تو فايرفاكس درسته ... تو IE اين مشكل وجود داره ... منم اول با FF تست كردم ...ولي چون قبلا مشكل مشابهي داشتم با IE هم تست شد .
    منم تو يك پوسته قبلا اين مشكل رو داشتم ... زياد ور رفتم .... يه جورايي به هيچ صراطي مستقيم نبود ... تا اينكه در عين ناباوري با حذف قسمت نمايش آخرين پستها (Resent Post) از سايدبار مشكل حل شد ! (با اينكه اون قسمت هيچ مشكلي هم نداشت )

  • shahvar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۶ - ۰۰:۲۷

    پيشنهاد ميشه علي الحساب قسمت لوگو و نوا رو از سايد بارتون حذف كنيد و نتيجه رو ببينيد

  • rezab

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۶ - ۲۱:۳۵

    باشه. امتحان میکنم ببینم چی میشه.
    ممنون

  • rezab

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۶ - ۲۱:۵۳

    آقا مشکل همچنان به قوت خودش باقیه.

    من یه بار قالب رو گرفته بودم ساید بارش درست بود اما ویجت هاش کار نمیکرد. دفعه دوم که دانلود کردم ویجت هاش فعال شدن ولی ساید بار می افته پایین.

    بالا گفتم مثل اینکه قالب های دیگه هم با آی ای مشکل دارن

    حالا راه حل چیه؟ باید کد های div رو تبدیل کنم؟

    ممنون میشم.

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۶ - ۲۲:۱۳

    این ie دهن ما رو آسفالت کرده.
    من با ie7 تست کردم مشکلی نبود
    مشکل در ie6 بود
    هر نسخه این ie یه سازی میزنه بابا firefox دانلود کنید حالشو ببرید.
    من سعی می کنم مشکل رو در ie6 بررسی کنم و پوسته رو به روز کنم

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ مهر ۱۳۸۶ - ۱۵:۵۷

    navid گفت:
    من مشکلی نمی بینم الان .
    * کدهای مطالبتون رو نگاه کنیدکه در اونها تگ div به کار نرفته باشه ...

    دوست من شما باید از تگ <p></p> تو مطالبتون استفاده کنید، اگر از تگ div استفاده کنید این مشکل پیش میاد

  • rezab

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۴:۰۸

    من از div داخل متن نوشته ها استفاده نکرده ام. الان فقط یه مطلب ساده و یه خطی روی سایت هست بازم فرقی نمیکنه.
    خودمم تا قبلش که متوجه بشم از ie7 و فایرفکس استفاده میکردم اما اکثر کاربرها از ie6 استفاده میکنن و همه مثل ما نیستن.

    حالا چکار کنم؟

  • martianboy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۳
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۶ - ۰۲:۴۰

    ساختار مشکوکی داره. استفاده‌ی زیاد از float دردسرای زیادی هم درست می‌کنه! خصوصا توی IE6. من بودم کدشو از اول استانداردتر بازنویسی می‌کردم. یکی همت کنه این کارو بکنه خیلی خوبه.

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۶ - ۱۲:۱۴

    martianboy گفت:
    ساختار مشکوکی داره. استفاده‌ی زیاد از float دردسرای زیادی هم درست می‌کنه! خصوصا توی IE6. من بودم کدشو از اول استانداردتر بازنویسی می‌کردم. یکی همت کنه این کارو بکنه خیلی خوبه.

    مطمئنی مشکل ایجاد میکنه؟ برو پوسته های dezzain دات کام رو ببین...شیوه نامه هاش پره از float و اتفاقاً خیلی خوب با IE6 کار میکنه...مشکل باید از جای دیگه ای باشه...

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها