من از فرم تماس 7 استفاده ميكنم
اما اخيرا نميدونم چرا با اين كه ميگه پيغام ارسال شد اما ايميلي نمياد
مشكل كجاست ؟ :?
من از فرم تماس 7 استفاده ميكنم
اما اخيرا نميدونم چرا با اين كه ميگه پيغام ارسال شد اما ايميلي نمياد
مشكل كجاست ؟ :?
قبلا ارسال میشد ؟
من که باهاش مشکلی ندارم, از تنظیمات ایمیل در هاستتون نیست ؟
یا تنظیمات افزونه ایمیل گیرنده رو وارد کردی :-?
قبلا درست بود
ايميل درسته
مشكل از هاست هم نيست چون روي يك وبلاگ ديگه روي همون هاست كار ميكنه
پاكش هم كردم و دوباره نصب كردم اما جواب نداد
ایمیل دوم رو با یه ایمیل متفاوت ست کنید بعد تست کنید.
ببینید ایمیل دوم چیزی دریافت میکنه؟
دوباره پاکش کردم و ریختم درست شد
ممنون از همه
سلام
دوستاني كه اين مشكل رو دارند بهتره يك ايميل در هاست خود بسازند و با ايميل هاست نيز امتحان كنند.
به احتمال خيلي زياد مشكل برطرف خواهد شد.
من آخرین نسخه Contactform7 رو نصب کردم. هر پیامی هم میدی به راحتی ایمیل میکنه. اما میفرسته توی spam ایمیل. برای اینکه بیاد توی inbox باید چه کار کرد؟
و سوال دیگه اینکه آیا نمیشه برای این فورم کد CAPTCHA گذاشت؟
من آخرین نسخه Contactform7 رو نصب کردم. هر پیامی هم میدی به راحتی ایمیل میکنه. اما میفرسته توی spam ایمیل. برای اینکه بیاد توی inbox باید چه کار کرد؟
ایمیل مورد نظرتان را انتخاب نمایید و Not spam رو انتخاب کنید .
و سوال دیگه اینکه آیا نمیشه برای این فورم کد CAPTCHA گذاشت؟
افزونه Really Simple Captcha را نصب کنید و فیلد CAPTCHA را در فرم مورد نظرتان استفاده نمایید.
afdl گفت:
...
افزونه Really Simple Captcha را نصب کنید و فیلد CAPTCHA را در فرم مورد نظرتان استفاده نمایید.
ممنون.
من این CAPTCHA رو نصب کردم. حالا چه جوری فیلد CAPTCHA رو تو جایی که می خوام بزارمش. آخه پنل نداره این افزونه...
encaria گفت:
تو تنظیمات Contactform7 باید فیلدش رو به فرمت اضافه کنی
توی تنظیمات contact form 7 در قسمت برچسب هاش گزینه کد امنیتی هست. یک سری تنظیمات داره که گفته اختیاری هستن.
[captchac captcha-747]
[captchar captcha-747]
این 2 کد رو گفته بزار جایی که می خواهی. من گذاشتم اما فقط نوشتش رو نشون میده! کد امنیتی نمایش داده نمیشه.
چه باید کرد؟
ایمیل مورد نظرتان را انتخاب نمایید و Not spam رو انتخاب کنید .
فکر کنم مشکلش این بوده که در فیلد برچسب ایمیل. ایمیل های دریافتی رو با آدرس ایمیل خودش نشون می داده. اگر آدرس ایمیل های دریافتی رو به آدرس کسی که فرم رو ارسال می کنه قرار بده دیگه توی اسپم نمی ره.
سلام من این افزونه رو نصب کردم ولی موقع پر کردن فرم تماس دکمه ی ارسال رو که میزنیم پیغام میده پیام ارسال نشد بعدا مجددا امتحان نمایید.
مشکل چیه؟
ممنون
mywork گفت:
سلام من این افزونه رو نصب کردم ولی موقع پر کردن فرم تماس دکمه ی ارسال رو که میزنیم پیغام میده پیام ارسال نشد بعدا مجددا امتحان نمایید.
مشکل چیه؟
ممنون
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید کاربر محترم به تاریخ پست دقت کردین ؟ لطفا در صورتی که با مشاهده تاپیک ها به نتیجه نرسیدید با ذکر عنوان مناسب تاپیک جدید در بخش مناسب ایجاد نمایید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
mostafa1990 گفت:
قبلا ارسال میشد ؟
من که باهاش مشکلی ندارم, از تنظیمات ایمیل در هاستتون نیست ؟
یا تنظیمات افزونه ایمیل گیرنده رو وارد کردی :-?سلام
من هر کاری میکنم پیام رو ارسال کنه میزنه بعدا امتحان کنید علتش چیه؟
سلام.من ورژن نهایی این افزونه رو نصب کردم.الان همه چیش تکمیله.وقتی هم پیام میفرستم مینویسه فرستاده شد اما ب ایمیل نمیفرسته.از هاست رایگان گیگفا هم استفاده میکنم.لطفا سریع کمکم کنید.خیلی واجبه.ممنون از شما
mostafa1990 گفت:
فکر کنم مشکلش این بوده که در فیلد برچسب ایمیل. ایمیل های دریافتی رو با آدرس ایمیل خودش نشون می داده. اگر آدرس ایمیل های دریافتی رو به آدرس کسی که فرم رو ارسال می کنه قرار بده دیگه توی اسپم نمی ره.
سلام من بیشتر از 15 روزه مشکل دارم چرا کسی جوابمو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
سلام خسته نباشید
خواستم بپرسم که در وردپرس روی لوکال هاست امکان ارسال فرم تماس وجود داره؟
چون من هرچی تو قسمت فرم تماس با ما میخوام چیزی رو ارسال کنم میزنه امکان ارسال پیام وجود ندارد.
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
هاست وردپرس
هاست وردپرس