سلام من می تونم از سه پلاگینwp seoوall in one seoوSEO Ultimateاستفاده کنم و همشون رو فعال کنم ایرادی نداره اگه ایرادی داشته باشه کدوم بهتره.
سلام من می تونم از سه پلاگینwp seoوall in one seoوSEO Ultimateاستفاده کنم و همشون رو فعال کنم ایرادی نداره اگه ایرادی داشته باشه کدوم بهتره.
سلام دوست عزیز
مطمئنا هر سه رو نمیشه با هم فعال کرد ! مثل قضیه 3 آشپز
ترجیحا نصب هم نکنید تا بخواین فعال کنید فقط یه افزونه مطمئن رو نصب و فعال کنید
من خودم با WordPress SEO by Yoast و All-In-One SEO Pack کار کردم
نظر هر کس متفاوته سر افزونه های سئو ولی من از All-In-One SEO Pack راضی بودم و Yoast مشکلات خاصی برای من داشت
امکانش هست که تداحل ایجاد شه. شما بهتره افزونه WordPress SEO by Yoast را دانلود کنید. یکی از بهترین هاست.
ممنون اما درباره افزونه SEO Ultimate اصلا نظر ندادین.
ببخشید یکی از افزونه ها یادم رفت SEO Plugin by SQUIRRLY
الان باید بین اینها فقط یکی رو انتخاب کنم
یا حداقل میشه از دوتا افزونه های یادشده بطور همزمان استفاده کرد؟اگه میشه استفاده کرد کدوماشون میشن
دوست عزیز فک می کنید از چند تا با هم استفاده کنید سئو خیلی بهتر عملی میشه ؟
نه اینطور نیست از یه افزونه استفاده کنید اونیکه از همه کاملتره و بیشترین عملکرد رو داره
تو سایت های خارجی تو دسته بندی WordPress SEO by Yoast اوله
و All-In-One SEO Pack دوم
دوست ما bornadl هم Yoast پیشنهاد دادن
شما هم همینو استفاده کنید
در مورد سایر افزونه ها بنده کار نکردم و نظری ندارم ! ولی اکثر طراحان و وب سایت داران این 2 افزونه رو استفاده می کنن
ممنون از پاسخ هاتون اما برای yoastاموزش کاملی وجود نداره اگه شما اموزش کاملی دارید لطفا راهنمایی کنید
http://www.hamyarwp.com/wordpress/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1/
تشکر از پاسخ ها و اموزش
وقتی می خوام مطلبی بنویسم در پایین مطلب سئو گزینه ها....
کلیدواژهی کانونی:
عنوان SEO:
توضیحات داده:
کلمات کلیدی متا:
چه چیز هایی باید تو این قسمت ها بنویسم لطفا راهنمایی بکنید
دوستان کسی بلد نیس
در WordPress SEO by Yoast به تازگي تغيراتي وسييعي ايجاد شده.
بروزترين افزونه در مورد سئو هست براي وردپرس، من كه اينو پيشنهاد ميدم.
نقشه xml كاملي هم براتون ايجاد ميكنه :)
در عنوان سئو همون عنوان مطلب رو وارد كنيد، (در گوگل همون متن آبي هنگام جستجو در گوگل)
در قسمت توضيحات، متن خلاصه اي از مطلب رو وارد كنيد.(متن سياه نسبتا كوچيك هنگام جستجو در گوگل)
در قسمت کلمات کلیدی متا بايد همون تگ ها يا برچسب هاي رو براي مطلب وارد ميكنيد رو به اون قسمت اضافه كنيد ( با , جدا كنيد)
ممنون از پاسخ هاتون
نگفتی قسمت کلیدواژهی کانونی:.....چیه؟
همونطور که گفتی yoast نقشه سایت ایجاد می کنه من خودم هم افزونه نقشه سایت رو نصب کردم میشه هر دوشون رو هم استفاده کرد اگه نشه کدوم بهتره برای استفاده؟
اقای e12ror یا سایر دوستان پس چی شد اینقدر جواب دادین کمک کنین بحث رو تموم کنیم