انجمن

نمایش چیزی به کاربران ویژه  (۳ نوشته)

• Roach

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷

درود دوستان عزیز
    بنده دارم یه قالبی طراحی میکنم برای سایتی که وی آی پی نیازه
    با توجه به درخواست مشتری باکسی هست که اگر کاربر عضو نباشه یا لاگین نباشه فیلد لاگین میاد
    اگر لاگین باشه اما ویژه نباشه فیلد های درخواست عضویت ویژه و اگر هم ویژه باشه مشخصاتش
    مشکلی نبود و من همه رو انجام دادم اما زمانی به مشکل خوردم که وارد پست ها شدم
    این بلوک در single.php و page.php هم نمایش داده میشه
    شرطی هم که براش گذاشتم از فایل های خود افزونه پیدا کردم اما اینجا عمل نمیکنه
    مثلا کسی که عضو ویژه هست اطلاعاتش به درستی در صفحه اول نمایش داده میشه اما زمانی که وارد پست ها میشه دوباره ازش تقاضای ویژه شدن داره
    و جالبیش اینجاست که مطلب اگر وی آی پی باشه به خوبی به وی آی پی ها نشون میده و فقط و فقط مشکل در نمایش مشخصات کاربر ویژه در بلوک مورد نظر است

کدهایی که نوشتم برای اون بخش به این صورته :

<section class="login_box">
    					<?php if(is_user_logged_in()){
    						global $current_user;
    						get_currentuserinfo();
    							echo '<h4 class="title">خوش آمدید ' . $current_user->user_firstname . ' عزیز ! <a class="loguot" href="'.wp_logout_url(get_bloginfo('url')).'">X</a></h4>';
    							echo '<ul>';
    							echo '<li>' . get_avatar( $current_user->ID, 100 );
    							echo '</li>';
    							if( $av_current_user_vip ){
    								echo '<li class="user_info">نام کاربری : '. $current_user->user_login .'</li>';
    								echo '<li class="user_info">شماره عضویت : '. $current_user->ID .'</li>';
    								echo '<li class="user_info">شروع اکانت ویژه : ' .do_shortcode('[current-user-vip-start-jalali-date]') .'</li>';
    								echo '<li class="user_info">باقی مانده : '. do_shortcode('[current-user-vip-expire-human-date]') .'</li>';
    								echo '<li class="user_info">ایمیل : '. $current_user->user_email .'</li>';
    							}
    							else {
    								echo '<li>'.do_shortcode('[vip-payment]').'</li>';
    							}
    							echo '</ul>';
    					?>
    					<?php } else {?>
    					<h4 class="title">ورود به اکانت ویندوزیها</h4>
    					<form id="loginform" method="post" action="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php" name="loginform">
    						<label>نام کاربری یا ایمیل</label>
    						<div class="user">
    							<div class="field_icon"></div>
    							<input id="user_login" class="input" type="text" size="20" value="" name="log" />
    						</div>
    						<label>رمز عبور</label>
    						<div class="pass">
    							<div class="field_icon"></div>
    							<input id="user_pass" class="input" type="password" size="20" value="" name="pwd" />
    						</div>
    						<div class="clear"></div>
    						<input id="login" type="submit" value="ورود" />
    						<div class="form_link">
    							<a href="<?php echo get_bloginfo('url').'/wp-login.php?action=register';?>" title="عضویت در سایت">عضویت در سایت</a>
    							<a href="<?php echo wp_lostpassword_url( get_bloginfo('url') ); ?>" title="فراموشی رمز عبور!">رمزمو یادم رفته!</a>
    						</div>
    					</form>
    					<?php }?>
    				</section>

ممنون میشم عزیزان راهنمایی کنن
    با تشکر

• Roach

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰