انجمن


افزونه آمارگیر مشابه موبفا؟ mobfa.org  (۶۳ نوشته)

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۲

    با سلام
    من از سایت موبفا دیدن کردن و دیدم یه آمرگیر بسیار حریفه ای و جالب و کاربردی نصب کرده
    من فکر می کنم که دستکاری کرده باشه اما شایدم یه افزونه هست
    اگر کسی اسم این آمارگیر را می دونه لطف کنه و اینجا بنویسه
    با تشکر
    http://www.mobfa.org

  • m3ysam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۱
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۲

    http://forum.wp-persian.com/topic/3466?replies=13

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gelaris - امین باقیات - oshgool
  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۱

    سلام دوست من. ;-]
    منم دارم رووووش کار می کنم .

    فکر می کنم statpress باشه .

    شاد باشید. @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۳:۳۴

    فقط statepress نیست. یه امارگیره دیگه هم هست.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۰۱

    سلام دوست من ... ;-]
    احتمالا از گوگل آنالیز هم استفاده می کنه.
    + چند کد که مواردی از قبیل تاریخ احداث و تعداد پست ها رو میاره .

    نظرتون چیه بیام و یک آمار گیر دقیق و حرفه ای برای وردپرس درست کنیم که که هیچ حرف و حدیثی توش نباشه و کلیه کاربران بتونن اونو دانلود ودر سایتشون استفاده کنند. از کلیه اساتید دعوت می شود در مورد این مشکل کاربران همکاری لازم را مبذول فرمائید.

    منتظر همکاری و همیاری گرم شما هستیم. @},- @},- @},-
    شاد باشید. @},- ~O)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۵

    آمارگير ساخته شده در حال اضافه كردن گزينه هاي ديگه اي هستم ، اگر ابزاري مي خوايد كه درج شه ذكر كنيد + به زودي منتشر ميشه
    نمايش دمو : ( سايد بار راست )
    http://www.websoftdownload.com

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۲

    تشکر دوست من .... ;-]

    مممنون دوست گلم ...
    من قولشو داده بودم آماده کنم اما مثل اینکه زحمتش رو شما کشیدید.

    شادی از آن لحظه های شما @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • mohsen57

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۷

    websoft گفت:
    آمارگير ساخته شده در حال اضافه كردن گزينه هاي ديگه اي هستم ، اگر ابزاري مي خوايد كه درج شه ذكر كنيد + به زودي منتشر ميشه
    نمايش دمو : ( سايد بار راست )
    http://www.websoftdownload.com

    بازدید امروز و بازدید دیروز را هم بهش اضافه کن مثل وبگذر.
    امکان غیر فعال کردن گزینه هایی رو که نمی خواهیم وجود داره؟ :-)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۰

    كد بازديد امروز و بازديد ديروز بايد از روي آمار يك افزونه مثل statpress يا شبيه به اون گرفته شه كه به راحتي قابل درج هست.
    چون آمارگير به صورت طرح يك widget يا plugin ساخته نشده ، براي غير فعال كردن يك قسمت فقط بايد كدشو حذف كنيد.
    كد درخواستي شما رو هم اضافه مي كنم :-)
    منتظر ديگر نظراتتان هم هستم.

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۳

    تعداد مطالب : 109310939
    تعداد نظرات : 093522
    بازدید امروز : 140938
    بازدید دیروز : 1تعداد مطالب : 109319
    تعداد نظرات : 522093
    بازدید امروز : 1410938
    بازدید دیروز : 093109301093
    خروجی فید امروز : 11
    ورودی گوگل امروز : 1143
    میانگین ارسال روزانه : 2.77
    میانگین نظرات روزانه : 12.14
    افراد آنلاین : 214 نفر
    ورودی گوگل امروز : ------
    میانگین ارسال روزانه : ----
    میانگین نظرات روزانه : ---
    افراد آنلاین : -- نفر
    خروجی فید امروز : ----

    بنظره من این یک امارگیره کامله.
    و مثل استت پرس باشه که هرکی هرکدوم رو خواست تو قالب کد بزاره تو ابزارک.
    خسته نباشید میگم.

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۳

    اگر بتوان کاری کرد که زمانیکه مدیر سایت در بخش مدیریت آنلاین هست در سایت نیز مشخص شود خیلی جالب و کاربردی میشه

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۷

    اتفاقا اولين موردي كه مي خواستم اضافه كنم همين بود كه مدير وقتي logged شده بود ، آنلاين رو نشون بده و در صورت آنلاين نبودن آفلاين ، با دو سه تا افزونه هم امتحان كردم ولي درست جواب نمي ده حالا توضيحشو بعداً ميدم ولي سخت دنبال اين موردم :-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۳

    تشکر فراوان دوست گلم .... ;-]
    اسم شریفتون رو نمیدونم. ;-)

    شادی از آن لحظه های شما. @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۹

    محمد هستم و اينكه تصوير زير شامل اكثر گزينه ها براي يك آمارگير خوب بودن رو داراست كه آماده شده ، اگه موارد ديگه اي هم غير از آنلاين بودن مدير به ذهنتون ميرسه بيان كنيد ، عمدتاً ابتكاري باشه بهتره ، منتظر نظرات هستم :-)
    http://www.websoftdownload.com/images/amar.png

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۴

    قابلیت نمایش آنلاین و آفلاين بودن مدير هم بعد از كلي كلنجار بدون داشتن مشكلي درج شد. :-) دمو :
    http://www.websoftdownload.com

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۲

    سلام محمد جان ... ;-]

    بسیار خوب شده . ;-)

    آخرین ورودی ها و ارجاء دهنده ها رو هم بهش اضافه کنید بسیار عالی میشه .

    شادی از آن لحظه های شما @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۵

    سلام ممنون ، :-)
    آخرين ورودي ها و ارجاء دهنده ها منظورتون يه چيزي مثل come from هست ؟

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۱:۴۵

    اگر این قابلیت موجود باشه که کاربر بتونه تعیین کنه که کدامیک از موارد بالا نمایش داده بشه و کدام نمایش داده نشه بسیار خوب خواهد بود.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۷:۲۶

    سلام ... ;-]
    محمد جان برای نمایش آخرین ارجاء دهنده ها و لینک دهنده ها میتونی از خود statpress استفاده کنی .
    اونجا بخش های مختلفی رو خودش ارائه میده که میتونی استفاده کنی .

    1-آخرین عبارات جستوجو شده
    2-آخرین ارجاع دهندگان
    3-آخرین مامور ها
    4-آخرین صفحات بازدید شده
    5-آخرین عنکبوت ها
    6-تعداد روبات های بازدید کننده

    شاد باشید. @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۱

    خود statpress كه يه مدته به روز نشده ، همه ي اين دستوراتو هم به صورت آماده نداره ، كه بايد كدهاشو از فايلش برداشت كه اونم ارور syntax ميده ، از statpressCN ميشه يكي دو تا از اين ها رو برداشت ، به علاوه ي اينكه مثلا با درج آخرين صفحات بازديد شده و عبارات جستجو شده و اينها ، سايد بار اگه عرضش نريزه بهم به خاطر css ، خيلي شلوغ ميكنه ، اما ميشه يكي دو تا از اين ها رو رديف كرد :-)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۴

    اگر این قابلیت موجود باشه که کاربر بتونه تعیین کنه که کدامیک از موارد بالا نمایش داده بشه و کدام نمایش داده نشه بسیار خوب خواهد بود.

    من مي خواستم به صورت widget رائه بدم كه به صورت فيلدي باشه ، تو هر فيلد اگه خواست كاربر كد رو اضافه كنه ، نخواست حذفش كنه ، ولي وردپرس 2.8 ، يه API جديد داده كه حالا هم بايد با اون ور رفت ، من فعلا كد ها رو دستي تو سايد بار اضافه كردم. function ها رو هم ميشه تو function.php اضافه كرد كه حالا بماند. اگه با API جديد بشه يه همچين كاري كرد رديف ميشه ، حالا اگه ميتونيد براي اين موضوع راهنمايي كنيد كه منتظرم :-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۲

    محمد جان الان که مشکلی با wp 2.7 که نداره و میشه فیلد ها جهت نمایش در widget انتخاب کرد ؟

    در مورد API هم ببینیم چیکار میتونیم بکنیم.

    شاد باشید. @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۴

    براي widget ديگه رو نسخه ي قبلي كار نكردم ، اين كار رو دنباله ي نسخه ي 2.8 دارم پيگيري ميكنم ، آره ببينيد ميشه رديف كرد ! :-)

  • pardis

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۷

    من از جزئیات قالب سایت mobfa.org باخبرم. میدونم چی میگین . بله آمارگیر کاملی داره . منم رو سایتم گذاشتم . ببینید : http://www.pardisdownload.com
    در صورت تمایل برای خرید قالب یا آمارگیر با شماره تلفن 09365829992 تماس بگیرید

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۲

    نسخه ي كاملش هم ساخته شده به زودي در دسترس قرار ميگيره ;-)
    http://www.websoftdownload.com/images/amar.png
    به همراه وضعيت آنلاين و يا آفلاين بودن مدير

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۹

    تشکر محمد جان . @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پدرام
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۵

    خسته نباشید ~O)

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۹

    pardis گفت:
    من از جزئیات قالب سایت mobfa.org باخبرم. میدونم چی میگین . بله آمارگیر کاملی داره . منم رو سایتم گذاشتم . ببینید : http://www.pardisdownload.com
    در صورت تمایل برای خرید قالب یا آمارگیر با شماره تلفن 09365829992 تماس بگیرید

    خجالت نکش. نرختم بده. اینجا جای تجارت و کاسبیه؟؟؟؟

    websoft گفت:
    نسخه ي كاملش هم ساخته شده به زودي در دسترس قرار ميگيره ;-)
    http://www.websoftdownload.com/images/amar.png
    به همراه وضعيت آنلاين و يا آفلاين بودن مدير

    ایکاش میشد با کلیک بر روی آیکون یاهو مسنجر، بشه چت از طریق یاهو مسنجر رو هم داشت.
    دس مریزاد خیلی جالب شده.
    دمتون گرم @},-

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۵

    ممنون ، اون آيكون در واقع نشان دهنده ي اينه كه آيا مدير وارد وردپرس شده يا نه ، اما ميشه به آي دي ياهوي مدير هم لينكش داد. ;-)

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۴

    websoft گفت:
    ممنون ، اون آيكون در واقع نشان دهنده ي اينه كه آيا مدير وارد وردپرس شده يا نه ، اما ميشه به آي دي ياهوي مدير هم لينكش داد. ;-)

    توی cms E107 هم یه افزونه تغریباً مشابه همین هست. میگم بد نیست یه نظری به اونم بندازین. امکانات بی نظیری داره که میشه ازش به خوبی الگو گرفت.
    مثل:
    بهترین کاربران
    بالاترین پاسخ دهندگان انجمن
    آخرین بینندگان
    بهترین بینندگان
    مشاهده اعضاء آنلاین به صورت ایجکس
    پیامگیر خصوصی
    ارسال پیام خصوصی
    اسمش اینه: پلاگین منوی آنلاین پیشرفته 8.5
    میتونید از سایت http://www.e107.ir دان کنید. چیز خیلی جالبیه.
    البته این پلاگینی که شما طراحی کردین هم حرف نداره و کارش خیلی عالیه.
    نمیدونم باید اینجا برای ارائه از جانب شما لحظه شماری کنیم یا توی سایتتون؟؟؟
    نحوه ارائه اش رو هم توضیح بدین ممنون میشم. @},-

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۳

    اكثر اين امكانات براي كاربران عضو شده هست و بايد چند افزونه رو هم نصب كرد ( تو خود وردپرس ) ، من چند مورد رو در نظر داشتم ولي نميشه به كار گرفت ، البته امكان بهترين كاربران يا بهترين بينندگان بايد ببينيم از چه راهي بايد براش كد نوشت ، بهترين كاربر رو بايد از روي تعداد نوشته هاي ارساليش نمايش داد يا تعداد كامنت ها يا هر دو يا جورهاي ديگه ، اين موارد به نظر من بيشتر به درد فروم ميخوره نه خود وردپرس !
    و اينكه بله اينجا خبرش داده ميشه و توضيحات و غيره تو خود سايت درج خواهد شد. ممنون :-)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۵

    خسته نباشید ~O)

    تشكر ;-)
    در ضمن مقدار پيج رنك سايت هم به موارد آماري اضافه شد !! :-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۳

    تشکر محمد جان ... @},- ~O)

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۷

    به آمارگير چند مورد ديگه هم اضافه شد ، ميتونيد در تصوير داده شده ، آمارگير رو در دوحالت مشاهده كنيد : 1- وقتي كاربر وارد سايت شده باشه ( لوگين كرده باشه ) - 2 - وقتي ميهمان وارد سايت شده باشه
    http://www.websoftdownload.com/images/amar2.png
    منتظر انتشار باشيد + اگه هنوز مواردي ميخوايد كه درج شه البته نه گزينه هايي كه ذكر شد و درج نشد چون واقعاً استفاده نداشتند ، زودتر بگيد ، ممنون :-) @},-

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۰۲:۵۹

    اگر برای هر گزینه بشه فعال و غیر فعال رو انتخاب کرد عالی میشه. همچنین اگر بشه مقدار اولیه شمارشگر رو دستی تنظیم کرد تا شمارشگر در زمان آغاز کار صفر نباشه.
    همچنین لیست افراد آنلاین رو نشون بده و زمانی که نشانگر موس رو بر روی اسم کاربر میبرید به صورت ایجکس در کادری مجزا همانند تصویر زیر نمایش دهد.
    در حالت عادی و پس از ورود کاربر:
    http://www.gigaimage.com/images/ft5fw4p6c79wzjfjk15p.jpg

    نمایش به صورت ای جکس
    http://www.gigaimage.com/images/akuxyzf1x7i3fa6a21b8.jpg
    سایر امکانات:
    معرفی متولدین روز
    بیشترین تعداد آنلاین (با ذکر تاریخ و تعداد مهمان و کاربر به صورت مجزا)
    نمایش آخرین تغییرات پس از آخرین ورود به سایت و ...

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۰۷:۱۲

    بسیار عالیه محمد جان . ;-]

    فقط میمونه اینکه قابلیت انتخاب داره یا نه ؟
    با wp2-8 مشکلی نداره ؟

    شاد باشید. @},- ~O)

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۱

    سلام دوست عزیز:

    فکر کنم اگر تعداد ورودی های گوگل و تعداد کسانی که مشترک فید سایت هستند رو هم اضافه کنید خیلی کاملتر می شه.

  • ashkan199

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۸ - ۲۳:۳۷

    سلام
    میگم اگه این اختراع شما بلاخره آماده شد یه لطف کن بزارش برا دنلود .

    بسیار ممنونم

  • امیرسالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۰

    من از بزارکی که آقا محمد ساخته استفاده کردم. اصلا خوب نیست. ولی خوب آقا محمد زحمت کشیده
    به نظرم کاملترین آمار ماله افزونه ی cystats هستش که باید آقا محمد زحمتشو بکشه از این افزونه بازدید ها رو ابزارک نویسی کنه.
    و فقط دقت کن محمد جان، که بازدید از صفحات رو بذاری نه تعداد آی پی ها رو

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۴

    ممنون از امير سالار ،
    ببينيد من به هر حال نمي دونم كه دقيق بودن يك افزونه رو از كجا تشخيص ميديد ، ولي اينطور كه معلومه افزونه اي كه امار رو بيشتر نشون ميده رو دقيق تر مي دونيد ، البته statpress CN ورود روبات ها رو هم روي آمار مي ندازه ، قبلا هم كه افزونه بر اساس آي پي آمار رو نشون ميداد ، دوباره تغييرش داديم به تعداد صفحات بازديدي ، اگه از Google analytics هم استفاده كنيد ، ديگه معتبر تر از اين نيست كه ، ميبينيد كه statpress CN هم اماري مشابه به اين رو داره ، پس در اصل مشكلي نيست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امیرسالار
  • milad.ghadiri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۵

    آمارگیر موبفا رو میخواین ؟‌ این که این همه بحث و جدال نداره‌ !!!

    ابتدا افزونه Cystats را از طریق لینک http://3sotdownload.com/download/cystats.zip دانلود و نصب نمایید و بعد از فعال سازی به ترتیب زیر عمل کنید:

    - ابتدا افزونه را نصب نمایید.
    - سپس از قسمت مدیریت افزونه ها / افزونه مورد نظر را فعال کنید.
    - برای نمایش آمار گیر در پوسته کد های زیر را در قسمت مورد نظر پوسته قرار دهید:

    افراد آنلاین : <?php cystats_countUsersOnline(); ?>
    ورودی گوگل امروز : <?php cystats_getSearchengineRefererCount($showmode=true );?>
    تعداد کل مطالب : <?php cystats_countPosts(); ?>
    تبادل لینک با : <?php cystats_countLinks(); ?> سایت
    بازدید امروز : <?php cystats_countVisits(today); ?>
    بازدید دیروز : <?php cystats_countVisits(yesterday); ?>
    بازدید این هفته : <?php cystats_countVisits(week); ?>
    بازدید این ماه : <?php cystats_countVisits(month); ?>
    بازدید کل : <?php cystats_countVisits(all); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    oshgool - تالار - Ajdary.Com - nchshm
  • pardisdownload

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۷

    جناب milad.ghadiri این آمارگیر بصورت کاملا اختصاصی برای موبفا طراحی شده بود . این آمارگیر رو همراه قالب بنده خریدم . و الان میبینم که دیگه همه دارنش . کار شما خیلی زشت بود . لطف کنین هرچه سریعتر این رو ور دارین . از مدیران خواهش میکنم اینو ور دارن . شما میدونید شهاب چقدر به من سفارش کرد که این آمارگیر رو به کسی ندم ؟ لطفا سریعتر برش دارید . یا اینکه شهاب بیاد بگه استفاده کنید اونوقت حلاله . تشکر

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۰

    pardisdownload گفت:
    جناب milad.ghadiri این آمارگیر بصورت کاملا اختصاصی برای موبفا طراحی شده بود . این آمارگیر رو همراه قالب بنده خریدم . و الان میبینم که دیگه همه دارنش . کار شما خیلی زشت بود . لطف کنین هرچه سریعتر این رو ور دارین . از مدیران خواهش میکنم اینو ور دارن . شما میدونید شهاب چقدر به من سفارش کرد که این آمارگیر رو به کسی ندم ؟ لطفا سریعتر برش دارید . یا اینکه شهاب بیاد بگه استفاده کنید اونوقت حلاله . تشکر

    اختصاصی برای شما طراحی شده بود ؟ اینجا نوشته نویسنده اش Michael Weingaertner هست و آزاده برای همه که استفاده کنن :

    http://wordpress.org/extend/plugins/cystats/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن - گناهکار - miladcc - milad.ghadiri - oshgool - آرش مهدوی - حمید - nchshm
  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۰

    pardisdownload گفت:
    ... این آمارگیر رو همراه قالب بنده خریدم . و الان میبینم که دیگه همه دارنش . کار شما خیلی زشت بود ....

    چه جالب!!!!!!!!!

  • pardisdownload

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۵
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۰

    عزیز من منظور من خود آمارگیر نبود . منظور من کدی بود که اطلاعات رو از آمارگیر استخراج میکرد . بیچاره شهاب گفت به کسی ندی !

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۱

    خب حتماً این صفحه که تقریبا توابع رو توش نوشته رو هم جناب شهاب نوشتن ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    miladcc - milad.ghadiri - محسن - oshgool - Ajdary.Com - mjpt1 - nchshm
  • miladcc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۰

    این کدی رو که دادید دقیقا کجا باید کپی کنم ؟

  • milad.ghadiri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۵

    pardisdownload جان اولا که این افزونه به هیچ وجه اختصاصی نیست و ثانیا اینکه من این کدها را از شما و یا موبفا نگرفتم که بخوام کدها را در جایی درج نکنم. این کدها را خیلی از دوستان می خواستند که من برایشان قرار دادم.
    miladcc دوست عزیز این کدها را در فایل rightsbar قرار دهید.

  • NiMa.N

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۷
    تشکر شده: ۲۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ آبان ۱۳۸۸ - ۰۸:۰۸

    برای نمایش آمار گیر در پوسته کد های زیر را در قسمت مورد نظر پوسته قرار دهید:

    يك سوال . اين كدهارو نميشه توي ابزارك قرار داد پس چجوري بزاريم توي قالب؟ خودشم كه ابزارك نداره

  • milad.ghadiri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ آبان ۱۳۸۸ - ۰۸:۲۲

    NiMa.N گفت:

    يك سوال . اين كدهارو نميشه توي ابزارك قرار داد پس چجوري بزاريم توي قالب؟ خودشم كه ابزارك نداره

    متاسفانه این افزونه از ابزارک پشتیبانی نمیکنه و باید کدها را در فایل rightsbar به صورت دستی وارد کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NiMa.N

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.