انجمن

  • bo2aks

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۹

    سلام اقا مصطفی می شه منو در مورد چیز هایی که تو جمیل تاک گفتم راهنمایی کنی.
    <?php get_header(); ?>
    <?php get_sidebar(); ?>
    <div id="Post">
    <div class="Down" style="text-align:right">
    <font face="Tahoma" style="font-size: 9pt"> دوستاني که با سايت من تبادل لينک مي کنن ابتدا لينک منو با نام
    <FONT color=#ff0000><STRONG> عکس هاي کمياب</STRONG></FONT> لينک کنند يا <FONT
    color=#ff0000><STRONG>پايگاه عکس هاي کمياب</STRONG></FONT> سپس در قسمت نظرات خبر
    دهند تا لينک وبلاگ  يا سايت شما رو قرار دهم. در ضمن <FONT
    color=#ff0000><STRONG>پيج رنک 3 يا بالاتر</STRONG></FONT>

     تبادل لينک مي کنم . باتشکر</FONT> </FONT>
    </div>

    <div class="Down" style="text-align:center">

    <p align="center">
    <img border="0" src="http://www.bo2aks.com/pic/tazakor.jpg" />
    </div>

    <?php if (have_posts()) : ?>

    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class='Top'> " rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></div>
    <div class='Down'>
    <div class='Ersal'><div align='center'> </div>
    <div align='center'<span lang='en-us'>
    <?php the_content('رفتن به ادامه مطلب »'); ?>
    </div>
    </div>
    <div class='Dec'>
    <font color='#A03568'> <b>◊</b> نويسنده: <?php the_author() ?> <b><span lang='en-us'>
    </span>◊</b> تاريخ: <span lang='en-us'><?php the_time('F jS, Y') ?></span>  <b>

    ◊ </b>تعداد بازديد: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>  <b>
    ◊ </b>نظرات: <?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?>    <b>
    ◊ </b>' a target='_blank' href='<?php the_permalink() ?>'> لينك ثابت 
    </font> </div></div>

    <?php endwhile; ?> <?php else : ?><?php endif; ?>

    <div class="Continu" style="width: 540px; height: 20px">ارسال های گذشته</div>
    <div class="Down" style="text-align:justify">
    <table style='BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px' width='100%' border='1'>

    <?php
    $number_posts = 30;
    $last_posts_offset = get_settings('posts_per_page');
    if ( is_paged() ) {
    $last_posts_offset = $last_posts_offset*$paged;
    }
    $last_posts_query = "numberposts=$number_posts&offset=$last_posts_offset";
    $posts = get_posts($last_posts_query);
    foreach($posts as $post) :
    setup_postdata($post);
    ?>
    "><?php the_title(); ?><br/>
    <?php endforeach; ?>
    <td style='font-family: Tahoma,geneva,arial,Verdana,Helvetica; font-size: 12px; border: medium none' align='middle'>

    </tr></table>
    </div>

    <div class="Continu" style="width: 540px; height: 20px">صفحات بعدی</div>
    <div class="Down" style="text-align:justify">
    <div align="center">
    <table id="table40" style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px; PADDING-RIGHT: 22px; PADDING-LEFT: 32px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; PADDING-BOTTOM: 10px; PADDING-TOP: 20px; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px" width="97%" border="1">
    <tr>
    <td style="font-family: Tahoma,geneva,arial,Verdana,Helvetica; font-size: 12px; border: medium none">

    <p align="center"><span dir='rtl'>
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>

    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    </div>
    <div class="CopyRight">
    <?php get_footer(); ?>
    </div>
    </body>
    <html>

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۵

    <?php get_header(); ?>
    <?php get_sidebar(); ?>
    <div id="Post">
    <div class="Down" style="text-align:right">
    <font face="Tahoma" style="font-size: 9pt"> دوستاني که با سايت من تبادل لينک مي کنن ابتدا لينک منو با نام
    <FONT color=#ff0000><STRONG> عکس هاي کمياب</STRONG></FONT> لينک کنند يا <FONT
    color=#ff0000><STRONG>پايگاه عکس هاي کمياب</STRONG></FONT> سپس در قسمت نظرات خبر
    دهند تا لينک وبلاگ  يا سايت شما رو قرار دهم. در ضمن <FONT
    color=#ff0000><STRONG>پيج رنک 3 يا بالاتر</STRONG></FONT>
    
     تبادل لينک مي کنم . باتشکر</FONT> </FONT>
    </div>
    
    <div class="Down" style="text-align:center">
    
    <p align="center">
    <img border="0" src="http://www.bo2aks.com/pic/tazakor.jpg" />
    </div>
    
    <?php if (have_posts()) : ?>
    
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class='Top'> " rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></div>
    <div class='Down'>
    <div class='Ersal'><div align='center'> </div>
    <div align='center'<span lang='en-us'>
    <?php the_content('رفتن به ادامه مطلب »'); rel="bookmark" target="_blank" ?>
    </div>
    </div>
    <div class='Dec'>
    <font color='#A03568'> <b>◊</b> نويسنده: <?php the_author() ?> <b><span lang='en-us'>
    </span>◊</b> تاريخ: <span lang='en-us'><?php the_time('F jS, Y') ?></span>  <b>
    
    ◊ </b>تعداد بازديد: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>  <b>
    ◊ </b>نظرات: <?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?>    <b>
    ◊ </b>' a target='_blank' href='<?php the_permalink() ?>'> لينك ثابت
    </font> </div></div>
    
    <?php endwhile; ?> <?php else : ?><?php endif; ?>
    
    <div class="Continu" style="width: 540px; height: 20px">ارسال های گذشته</div>
    <div class="Down" style="text-align:justify">
    <table style='BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px' width='100%' border='1'>
    
    <?php
    $number_posts = 30;
    $last_posts_offset = get_settings('posts_per_page');
    if ( is_paged() ) {
    $last_posts_offset = $last_posts_offset*$paged;
    }
    $last_posts_query = "numberposts=$number_posts&offset=$last_posts_offset";
    $posts = get_posts($last_posts_query);
    foreach($posts as $post) :
    setup_postdata($post);
    ?>
    "><?php the_title(); ?><br/>
    <?php endforeach; ?>
    <td style='font-family: Tahoma,geneva,arial,Verdana,Helvetica; font-size: 12px; border: medium none' align='middle'>
    
    </tr></table>
    </div>
    
    <div class="Continu" style="width: 540px; height: 20px">صفحات بعدی</div>
    <div class="Down" style="text-align:justify">
    <div align="center">
    <table id="table40" style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px; PADDING-RIGHT: 22px; PADDING-LEFT: 32px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; PADDING-BOTTOM: 10px; PADDING-TOP: 20px; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px" width="97%" border="1">
    <tr>
    <td style="font-family: Tahoma,geneva,arial,Verdana,Helvetica; font-size: 12px; border: medium none">
    
    <p align="center"><span dir='rtl'>
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    </div>
    <div class="CopyRight">
    <?php get_footer(); ?>
    </div>
    </body>
    <html>

    من بهتون گفتم سوالاتتون رو توی انجمن مطرح کنید + توضیحات تکمیلی
    در ضمن کدها را توی دستور بزارید بهتره
    توضیحات را تکمیل تر میکردید که بقیه هم پاسخ بدهند

  • bo2aks

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۲

    مطالب پبیشین مثل پیکس تو پیکس و تصاویر تصادفی مثل پیکس تو پیکس می خوام بهم بگید

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۸

    برای تصاویر تصادفی باید از افزونه استفاده کنید, بارها مطرح شده
    http://forum.wp-persian.com/topic/3745?replies=32#post-27518
    مطالب پیشین هم قبلا مطرح شده
    http://forum.wp-persian.com/topic/3788?replies=9#post-27780

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۸

    عدم رعایت عنوان مناسب.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها