عقیق
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۵۳
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۱۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۹
سلام
من امروز بعد از به روز کردن وبلاگ وقتی داشتم وبلاگمو تو گوگل چک میکردم فهمیدم که مطالبی رو که امروز ارسال کردم گوگل ویروسی میدونشون این در حالی که من تمام صفحات قالب وبلاگمو چک کردم ولی کد مخربی توش ندیدم این مشکل چند وقت پیش برای سایت bia2arak.com که برای یکی از کاربران انجمن وردپرس هست پیش اومده بود تنها اشتراک وبلاگ من با سایت بیاتو اراک دات ای ار افزونه All in One SEO Pack هشتش میخواستم ببینم میتونه مشکل از این افزونه باشه چون واقعا من تمام صفحات قالب (نه نوشته های وبلاگ) رو چک کردم ولی توش هیچ کد مخربی نبود لطفا راهنماییم کنید
ادرس وبلاگ:http://www.agig.ir
نتایج جستجو:
بهرنگ
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۳۹۹
#
۱۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۷
اگر واقعاً مطمئنید که سایتتون آلوده نیست باید دقت کنید که یه مدت طول میکشه تا از حالت "مشکوک" به آلودگی بیرون بیاید...
Moeini
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۵۵۹
#
۱۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۲
به هیچ وجه نمیتونه به خاطر All in One SEO Pack باشه
بهت بیشنهاد میکنم افزونه های که نامعتبرند را غیر فعال کنی
افزونه antivirus رو هم نصب کن این افزونه کدهای مخرب رو شناسایی میکنه
http://wordpress.org/extend/plugins/antivirus
عقیق
آفلاین
عضو
#
۱۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۴
من الان دوباره که میخوام صفحه پلاگین All in One SEO Pack تو انجمن بزارم ولی مطلب خالی میاد.
به نظرتون اگه من کلا وردپرس رو حذف و دوباره نصب کنم مشکل حل میشه؟
ممکنه که فایل مخرب روی دیتا بیس باشه؟
اصلا چجوری پیداش کنم من این پلاگین WordPress Exploit Scanner رو نصب کردم ولی نمیدونم چه جوری باهاش کار کنم چون تو هیچ جای صفحه مدیریت وبلاگم نیست فقط در قسمت افزونه هامه نه تو مدیریته نه تو تنظیمات.
AminSanaei
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۳۳
#
۱۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۴
تو کامپیوترت ویروس هست. پس فایلهای وردپرس رو ببر تو هاستت و بعد همونجا از حالت فشرده خارج کن و دوباره نصبش کن. بعد از تو همون فرم خطا برو و درخواست سلامت سایت رو بده. خیلی زود برطرف میشه.
Mostafa
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۵۲۷۶
#
۱۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۰
سایتتون توی فایر فاکس مشکلی نداشت!از اونجایی که فایرفاکس اطلاعاتش را از دیتابیس گوگل دریافت میکنه
اگر کد مخربی توی فایل های پوسته نبود ۱۰۰٪ توی دیتابیس هست
جدول هایی با شکل عجیب و غریب ساخته شدهَ
TruthPraiser
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۸۵
#
۱۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۲
mostafa1990 گفت:
سایتتون توی فایر فاکس مشکلی نداشت!از اونجایی که فایرفاکس اطلاعاتش را از دیتابیس گوگل دریافت میکنه
اگر کد مخربی توی فایل های پوسته نبود ۱۰۰٪ توی دیتابیس هست
جدول هایی با شکل عجیب و غریب ساخته شدهَ
ای قربون دستت مصطفی جان , شما که انقدر استادی یه نگاه به این دو آدرس بنداز ببین این واقعا پایگاه دادش مشکل داره یا نه:
http://forum.wp-persian.com/topic/2161?replies=39#post-30052
http://forum.wp-persian.com/topic/2161?replies=39#post-30147
متشکرم
عقیق
آفلاین
عضو
#
۱۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۳
به پیشنهاد AminSanaei عزیز همه فایل های ورد پرس رو حذف کردم و دوباره وردپرس رو نصب کردم ولی در مورد اون فرم خطا من واقعیت چیز زیادی متوجه نشدم اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
mostafa1990 جان من اصلا از دیتا بیس و جدول ها اون چیزی سر در نمیارم از چه نشونه هایی یا نوشته هایی من بفهم که مشکل از دیتا بیسم و اون رو حل کنم
Mostafa
آفلاین
ناظم
#
۱۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۴
تیبیل های وردپرس توی phpmyadmin شبیه هم هستند
مثلا این تیبیل ها هیچ مشکلی ندارند
wp_postmeta
wp_posts
ولی این تیبل ها یکم مشکوکه
wp_DLM_CATS
wp_DLM_DOWNLOADS
wp_DLM_FORMATS
wp_DLM_LOG
wp_DLM_META
wp_DLM_STATS
عقیق
آفلاین
عضو
#
۱۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۲
ممنون اقا مصطفی
wp_comments
wp_links
wp_options
wp_postmeta
wp_posts
wp_scf_messages
wp_terms
wp_term_relationships
wp_term_taxonomy
wp_usermeta
wp_users
اقا مصطفی میشه اینا رو برای من چک کنید چون من به خدا اصلا نمیدونم کدومشون باید باشن و کدومشون نباید.
بازم ممنونم ازتون
Mostafa
آفلاین
ناظم
#
۱۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۷
این کل تیبل ها بود ؟
فکر نکنم مشکلی داشته باشه :-?
عقیق
آفلاین
عضو
#
۱۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۹
بازم از همتون ممنونم
تو گوگل که مشکلم حل شده ولی تو گوگل وبمستر این نوشته میاد البته دیروز ادرس هایی از وبلاگم هم توش اضافه بود ولی اونا الان نیست و وفقط نوشته زیره حالا نمیدونم یعنی 100% مشکلم حل شده یانه. میدونم این نوشته به وردپرس ربطی نداره ولی اگه میشه راهنمایی کنید با تشکر
Parts of this site may be distributing malware. Google users will see a warning page when they attempt to visit these pages. You can visit the Google Safe Browsing diagnostic page for your site for detailed information about the problems we found. Help Help
Please review StopBadware.org's Security Tips for Websites and make any necessary changes to your site. When you have cleaned your site, you can request a review, and we'll evaluate your site.