انجمن

مشکل در افزونه wordpress sms  (۶ نوشته)

• seDall

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۰

با سلام .
    بنده از افزونه wordpress sms استفاده می کنم اما برای ارسال پس از نوشتن متن و زدن دکمه ارسال صفحه ی بعدی کامل لود نمی شود و ارسال پیام صورت نمی گیرد

• فروشگاه 4شما

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۴

درود .

فایل اصلی این افزونه را با notepat++ باز کنید و در قسمت encoding روی utf8 without BOM قرار دهید و ذخیره کنید و مجددا روی هاست جایگزین کنید .

در غیراینصورت مشکل از افزونه است .

• seDall

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۵

این افزونه مشکل ارسال داره و برای هر شماره 2 بار ارسال می کنه. کسی هم این مشکل رو داره ؟ راه حلش چیه ؟

• siavoosh

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    ۲۴ تیر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۴

سلام من قصد استفاده از این پلاگین رو دارم ولی فعال نمیشه و همش ارورر میده که به دلیل مشکل جدی افزونه فعال نشد و بعد هم ارورر زیر رو میده
    Warning: include_once(/home/*****/public_html/site/wp-content/plugins/wp-sms/includes/classes/webservice/Payamresaneh.class.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/*******/public_html/site/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 58

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/*****/public_html/site/wp-content/plugins/wp-sms/includes/classes/webservice/Payamresaneh.class.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/******/public_html/site/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 58

Fatal error: Class 'Payamresaneh' not found in /home/*******/public_html/site/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 60

چک کردم فعال مربوط در آدرس بالا موجود هست ولی بازم فعال نمیشه

• siavoosh

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    ۲۷ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۲

siavoosh گفت:
    سلام من قصد استفاده از این پلاگین رو دارم ولی فعال نمیشه و همش ارورر میده که به دلیل مشکل جدی افزونه فعال نشد و بعد هم ارورر زیر رو میده
    Warning: include_once(/home/*****/public_html/site/wp-content/plugins/wp-sms/includes/classes/webservice/Payamresaneh.class.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/*******/public_html/site/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 58

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/*****/public_html/site/wp-content/plugins/wp-sms/includes/classes/webservice/Payamresaneh.class.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/******/public_html/site/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 58

Fatal error: Class 'Payamresaneh' not found in /home/*******/public_html/site/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 60

چک کردم فعال مربوط در آدرس بالا موجود هست ولی بازم فعال نمیشه

هیچکی نیس راهنمایی کنه...!!!!!!!؟؟؟؟

• Masoud

آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱۵
    ۲۷ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۷

لینک دانلود افزونه‌ی مورد نظر رو قرار بدید تا بررسی شود.

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.