سلام مدت یه هفتست که سایت رو بردم رو هاست. خود سایت کلاملا سریع و بدون مشکل بالا میاد اما در بخش مدیریت مثلا وقتی رو افزودن نوشته یا افزودن برگه کلیک می کنم تو حالت لود شدن می مونه! مشکل از کجاست؟ ممنون
سلام مدت یه هفتست که سایت رو بردم رو هاست. خود سایت کلاملا سریع و بدون مشکل بالا میاد اما در بخش مدیریت مثلا وقتی رو افزودن نوشته یا افزودن برگه کلیک می کنم تو حالت لود شدن می مونه! مشکل از کجاست؟ ممنون
درود بر شما .
مطمئن هستید که سایت کش شده براتون باز نمیشه ؟
یه پینگ از سایتتون بگیرید تا مطمئن بشید .
اگر پیشخوان دیر لود بشه یا مشکل از مرورگر هست یا نت شما .
ح
findmedia گفت:
درود بر شما .مطمئن هستید که سایت کش شده براتون باز نمیشه ؟
یه پینگ از سایتتون بگیرید تا مطمئن بشید .
اگر پیشخوان دیر لود بشه یا مشکل از مرورگر هست یا نت شما .
حق با شما بود! کش شده بالا میاد! مرورگر رو عوض کردم درست شد. ولی کش همون مرورگر رو پاک کردم درست نشد چرا؟؟!!
اگر تازه عوض کرده باشید گاهی اوقات اینچنین میشه . شما باید چند روزی صبر کنید و منتظر ریست شدن کش ISP تون باشید .
برای زودتر به نتیجه رسیدن در cmd ویندوز خودتون عبارت ipconfig/flushdns رو تایپ کنید و اینتر بزنید .
برای دیدن سایت بدون کش هم آدرستون رو به اینطورت وارد کنید : http://site.ir/?
یعنی آخر آدرس / بزارید و علامت سوال ? فقط دقت کنید زبان نوشتن برای علامت سوال انگلیسی باشه .
اینطوری سایتتون بدون کش باز میشه اما پیشخوان و ادامه های مطلب باز نمیشه با این روش و ممکنه کش شده باشه .
به هر حال چند روزی طول میکشه . کش DNS هم دردسر داره . تا آماده شدن سایتتون به صورت کامل اصلا مطلب نزارید ! امکان داره روی نسخه ی کش شده ی سایتتون مطلب بزارید در حالی که ثبت میشه اما نمایش داده نمیشه .
تا درست شدن چندین بار از کش به اصلی و برعکس تغییر حالت پیدا میکنه ولی درست میشه .
موفق باشید .
سلام
میشه راهنمایی بفرمایید؟ ممنون میشم
چند وقت پیش که خواستم بروزرسانی بکنم وردپرس ( بارها بروزرسانی با شکست مواجه شد تا اینکه دستی به نسخه ۴.۶ بروز کردم و مجددا خودکار به ۴.۶.۱ که حل شد مشکل بروزرسانی )
اما الان قسمت مدیریت " ادمین " خیلی کند شده و وقتی میخوام به بخشی برم مثلا " نوشته تازه " خیلی طول میکشه تا بالا بیاد و لود میشه و زیر مینویسه ( منظورم پایین مرورگر وقتی صفحه ای لود میخواد بشه متنی هست دیگه درسته ؟ " مثلا connecting... " ) الان بعد لود میشه و مینویسه waiting for s1.wp.com... بعد یکم خب کامل لود میشه ..
یعنی ارتباط به سرور وردپرس خراب؟ یعنی چی ؟
البته اینم بگم بعد اینکه مکرر خطا میداد دستی از سایت http://wordpress.org/ نسخه فارسی دانلود کردم و نصب ..
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
پیشخوان من فقط با فیلتر شکن باز میشه! مشکل چیه؟ همینطور سی پنل هاست
ممنونم