انجمن


مشکل سایت در نمایش پوسته ها  (۱۶ نوشته)

  • foad3007

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۹

    سلام خسته نباشید .
    لطفا کمک کنید مشکل اساسی دارم…:((
    نمیدونم چرا ۹۵% پوسته هایی که نصب میکنم فرمی برای نمایش ندارن و محتویات سایت شبیه به rss باز میشن!!!
    پوسته ها مشکلی ندارن سالم هستن
    این عکس هم میزارم که متوجه بشید
    http://bargh-dl.ir/Untitled.jpg
    فقط پوسته صحیفه و جریده و SilverOrchid و چندتای دیگه درست بالا میان!
    خواهشا کمک کنید بدجور کارم گیره

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳

    درود .

    قالب را فعال کنید و به صورت مستقیم از طریق سایت مشاهده کنید .
    در " نمایش > پوسته ها " قالب را فعال کنید سپس به سایتتان بروید .

    در صورت عدم کارکرد آدرس به استایل در فایل header.php را بررسی کنید .

  • foad3007

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵

    findmedia گفت:
    درود .

    قالب را فعال کنید و به صورت مستقیم از طریق سایت مشاهده کنید .
    در " نمایش > پوسته ها " قالب را فعال کنید سپس به سایتتان بروید .

    در صورت عدم کارکرد آدرس به استایل در فایل header.php را بررسی کنید .

    مشکل تنها از این پوسته نیست . بالای 10 پوسته از سایت های مختلف دانلود و حتی فعال کردم ولی نتیجه ای حاصل نشد! یک مورد هم بود که پیش نمایش درستی داشت ولی بعد از فعال کردن به همین حالت در میومد .
    دوستان لطفا راه حل پیشنهاد کنید .امکانش هست اشکال از MYSQL باشه ؟

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۷

    عجیبه .
    شما قالب رو فعال کنید . آدرس رو بدین تا چک بشه .

    اینطوری بهتره که خودم چک کنم محتویات و آدرس ها رو .

  • foad3007

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۱

    شما بگید تا چه ساعتی پوسته رو فعال کنم ؟

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۴

    همین الان تا ساعت 2 بنده هستم .

  • foad3007

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰

    شرمنده دیروقت شده بود جوابتون رو ندیدم .
    باز هر موقع وقت داشتید اطلاع بدید

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۹

    درود .
    دشمنتون شرمنده دادا .

    شا قالب رو که فعال کردین ، برید از صفحه ی اصلیتون سورس بگیرید با مرورگر ، چک کنید لینک به استایل و جی کوئری ها ، داخل فایل منیجر درست باشه .

    مثلا اگه توی سورس ، لینک به استایلتون اینطوری باشه :
    http://site.ltd/wp-content/themes/fiolan/style.css

    توی فایل منیجر ، پوشه به پوشه پیش برید ببینید چنین پوشه و فایلی وجود داره یا خیر .

    بعضی وقتا طراحا واسه قالب یه اسم انتخاب میکنند ، و توی فایل ها هم توی آدرس همون نام رو میارن. اگه نام پوشه رو عوض کنی قالب دیگه لود نمیشه .

  • foad3007

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳

    تشکر دوست عزیز متوجه منظورتون شدم :)

    راستی میتونه از افزونه خاصی مثل theme my login باشه ؟

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷

    foad3007 گفت:
    تشکر دوست عزیز متوجه منظورتون شدم :)

    راستی میتونه از افزونه خاصی مثل theme my login باشه ؟

    خواهش .
    امکانش رو کم می بینم . شما برای اطمینان ، تمامی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید .

    قبل از شروع به نصب ، افزونه هاتون رو غیرفعال کنید . همچنین چند قالب را بدون تغییر نام پوشه ی آنها آپلود کنید و تست کنید .

    آدرس به فایل های استایل و تصاویر و جی کوئری ها را هم چک کنید .

    افزونه ی JQuery Updater را هم نصب کنید تا کارایی پیشخوان شما بالا رود . شاید مشکل شما را هم حل کرد .

  • foad3007

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۲

    افزونه ای که نام بردید رو نصب کردم . فعلا بیخیال این پوسته شدم و از پوسته SilverOrchid استفاده میکنم :)

    راستی پوسته میتونه باعث مصرف بالای cpu بشه و سایت از طرف هاست ساسپند بشه؟ مثلا برای پوسته صحیفه ،جریده و امثال اینها

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۲

    درود .
    تاثیر دارد اما نه زیاد .
    در صورتی که تعداد فایل های استایل و جی کوئری بالا باشد ، تعداد درخواستی از طرف ISP کاربران به سرور بالا می رود و BW (پهنای باند) سریع تر مصرف می شود .
    تعداد تصاویر نیز دخیل خواهد بود . سعی کنید تعداد تصاویری که در یک صفحه قرار می گیرد کم باشد .
    افزایش تعداد تصاویر نیز مانند لود شدن جی کوئری ها ممکن است فشار کمی وارد کند .

    فقط دقت کنید که قالب به تنهایی فشار کمی وارد میکند ولی در کنار عناصر دیگه میتونه فشار رو بیشتر کنه .

    بیشترین مقدار فشار رو افزونه هایی وارد میکنند که برای انجام عملیات خود به دیتابیس متصل می شوند . مانند افزونه های خبرخوان و فید .

    برای کاهش میزان مصرف پهنای باند و منابع سرور بهتر است از افزونه ی کش استفاده کنید .

  • foad3007

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۹

    findmedia گفت:
    درود .
    تاثیر دارد اما نه زیاد .
    در صورتی که تعداد فایل های استایل و جی کوئری بالا باشد ، تعداد درخواستی از طرف ISP کاربران به سرور بالا می رود و BW (پهنای باند) سریع تر مصرف می شود .
    تعداد تصاویر نیز دخیل خواهد بود . سعی کنید تعداد تصاویری که در یک صفحه قرار می گیرد کم باشد .
    افزایش تعداد تصاویر نیز مانند لود شدن جی کوئری ها ممکن است فشار کمی وارد کند .

    فقط دقت کنید که قالب به تنهایی فشار کمی وارد میکند ولی در کنار عناصر دیگه میتونه فشار رو بیشتر کنه .

    بیشترین مقدار فشار رو افزونه هایی وارد میکنند که برای انجام عملیات خود به دیتابیس متصل می شوند . مانند افزونه های خبرخوان و فید .

    برای کاهش میزان مصرف پهنای باند و منابع سرور بهتر است از افزونه ی کش استفاده کنید .

    افزونه سوپر کش رو نصب کردم و امیدوارم جواب بده:)

    برای کاهش فشار هم عکس ها ریختم توی هاست دانلود و فکر نکنم که دیگه فشاری وارد بشه .

    دوست عزیز از بابت پاسخگویی و راهنمایی های فراوان شما تشکر فراوان می کنم :) دستتون درد نکنه اجرتون با خدا :)
    موفق باشید

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۸

    خواهش میکنم .
    حتما جواب میده . درباره نحوه ی عملکرد افزونه تحقیق کنید .

    تنها مساله ای که باقی میمونه اینه که تعداد افراد انلاین همزمان هست . که این بستگی داره به سرور .

    موفق باشید

  • hamdollaheshghi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱

    سلام
    پوسته جدید زدم سایت بالا نمیاد این پیغام اومد چاره چیست ؟
    Fatal error: Cannot redeclare __popular_posts() (previously declared in /home/eir/public_html/wp-content/themes/DBS-Zenshop-1.3/functions.php:319) in /home/eir/public_html/wp-content/themes/DBS-Zenshop-1.3/functions.php on line 560

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۶

    hamdollaheshghi گفت:
    سلام
    پوسته جدید زدم سایت بالا نمیاد این پیغام اومد چاره چیست ؟
    Fatal error: Cannot redeclare __popular_posts() (previously declared in /home/eir/public_html/wp-content/themes/DBS-Zenshop-1.3/functions.php:319) in /home/eir/public_html/wp-content/themes/DBS-Zenshop-1.3/functions.php on line 560

    درود . باید افزونه های مورد نیاز قالب را نصب کنید . لیست افزونه ها در سایتی که دانلود کرده اید وجود دارد .

    موفق باشید

درباره‌ی این موضوع