سلام به همه
این اولین پست من تو انجمن هست
وبسایت من یک قالب کلی داره ولی من میخوام خارج از این قالب صفحه ی طراحی شده مورد نظرم رو به عنوان صفحه اول انتخاب کنم.
سلام به همه
این اولین پست من تو انجمن هست
وبسایت من یک قالب کلی داره ولی من میخوام خارج از این قالب صفحه ی طراحی شده مورد نظرم رو به عنوان صفحه اول انتخاب کنم.
درود .
از این مطلب استفاده کنید :
http://pd1.ir/RWE
شما باید برگه ای که طراحی کردید را وارد پوشه ی قالب فعلیتان بکنید . سپس طبق لینک داده شده عمل کنید
سپس از قسمت " پیشخوان > تنظیمات > ( نمیدونم نمایش بود یا خواندن ) برگه ی صفحه ی اصلی را برگه ای که ساختید انتخاب کنید .
در صورتی که متوجه نشدید بگویید بیشتر توضیح بدیم .
اگه بیشتر کمک کنید ممنون میشم
شما قالب یا برگه ای که طراحی کرده اید را به پوشه ی قالبتون انتقال می دین .
* مثلا فایلی طراحی کرده اید به صورت اینترو یا صفحه ی ورودی و معرفی چندین بخش . آن را با فرمت php ذخیره کنید . مثلا با نام interos.php و داخل پوشه ی قالبتون ، همونجایی که فایل هایی مثل header.php و index.php هستند ، آپلود کنید .
از لینکی که دادم داخل پاسخ قبلیم ، کدی که داده شده داخل اون لینک را بردارید و به اول همین فایلتون که طراحی کردید اضافه کنید .
بعد به " پیشخوان > برگه ها > افزودن برگه " برید و بدون نوشتن چیزی ، یک عنوان انتخاب کنید ، و در سمت چپ ، در قسمت قالب های برگه ، فایلی که ساختید رو انتخاب کنید .
* دقت کنید نامی که در این قسمت نمایش داده میشه ، عبارتیه که داخل کد همون لینکه هست . میتونید اون کده رو اسمش رو تغییر بدین به هر چی میخواهید . زیاد مهم نیست .
بعد به " تنظیمات > خواندن یا نوشتن ( دقیق یادم نیست چون وردپرس ندارم الان ) " برید . در اونجا دو تا کادر باید ببینید یکی نوشته صفحه ی اصلی و یکی دیگه مطالب .
صفحه ی اصلی رو بزنید و برگه ای که با قالب مخصوصتون ساختید رو انتخاب کنید .
برای مطالب و برگه هاهم قالب صفحه ی اصلی را در نظر بگیرید .