سلام
من تازه با ورد پریس آشنا شدم
وقتی صفحات مورد نظرم رو ایجاد کردم و خواستم توش پست بنویسم دیدم که ورد پرس فقط به دسته های ایجاد شده پست میفرسته؟
سلام
من تازه با ورد پریس آشنا شدم
وقتی صفحات مورد نظرم رو ایجاد کردم و خواستم توش پست بنویسم دیدم که ورد پرس فقط به دسته های ایجاد شده پست میفرسته؟
درود . به جمع وردپرسی ها خوش آمدید
در وردپرس دو مکان برای نوشتن در نظر گرفته شده است :
1. دسته ها
2. برگه ها
1 : در دسته ها ، به صورت عادی شما در قسمت "نوشتن مطلب جدید" میتوانید مطلب خود را ارسال و در صفحه ی اصلی نمایش دهید . این نوع مطالب به صورت وبلاگی زیر هم قرار میگیرند . البته بستگی به قالب نیز دارد . برخی قالب مانند قالب های خبری به صورت باکس هستند و بر اساس موضوع مطلب تفکیک می شوند .
2 : در برگه ها که شما تنها مجاز به نوشتن یک مطلب داخل برگه ها هستید . از برگه ها بیشتر برای صفحات ثابت استفاده می کنند . برای مثال تعرفه های تبلیغات ، فرم تماس با ما ، درباره ی ما ، خدمات و ...
در هر برگه که ایجاد می کنید تنها میتوانید یک متن در نظر بگیرید و امکان ارسال چندین پست داخل یک برگه را نخواهید داشت .
غیر از این دو بخش های دیگری نیز هستند مانند " آرشیو / برچسب ها / صفحه های سایت " که مطالب ارسال نیز به صورت خودکار داخل آنها قرار میگیرند و شما کنترل کمی در نحوه ی قرار گرفتن آن ها در این مکان ها دارید .
در برگه ی برچسب ها باید از قبل ( هنگام نوشتن مطلب ) مشخص کنید . مثلا شما میخواهید چندین مطلب مورد نظرتان را در برگه ای به نام " دانلود برنامه فارسی " قرار دهید . هنگام نوشتن مطلب باید برای آن مطالب برچسب یکسان و مشخصی وارد کرد . این هم یک راه دسته بندی کردن مطالب است .