خیر مشکلی نداره دوست عزیز . الان هم چک کردم یک تصویر داخل اون کادر ها میاد . فقط چون تعدادش 1 هست ، زود میره . تعداد کمه این مشکل هست . الان من دقیق نفهمیدم آخرش مشکل شما چی هست !
مشکلتون اونطوری که فهمیدم عدم نمایش این اسلایدر بود . در حالی که کاملا صحیح میاد . فقط باید تعداد بالاتری در نظر بگیرید برای طالب و به مطالبتون اضافه کنید .
استفاده از کد php و js تفاوتی نداره اگر کارایی یکسان باشه و درست کار بده . الان نمیدونم از کدوم یکی استفاده کردین ولی کاملا درست نمایش داده میشه .
اولا خیلی ممنون که پیگیری میکنی من واقعا گیرم باید تا فردا ظهر این کار و تموم کنم
ثانیا یه بار دیگه صورت مساله رو اینجوری میکم
مشکل من اینه که الان این تصاویر من از وردبرس نمیخونه
جندتا عکس استاتیک بهش دادم..... اونم کجا؟ من رفتم یه پیج جدید ایجاد کردم . توی همونجایی که باید محتوای برای پیج جدید بنویسم این کدهای html css رو نوشتم که شما این صفحه رو داری به واسطه اون میبینی ...اما من نمیخوام عکسام استاتیک باشه
من میخوام عکسای این اسلایدر هام از category های وردبرس بخونه
یعنی در اصل من یه Category بسازم و ادرس بدم این اسلایدر از عکس های اون category بخونه
خوب برای این کار تا جایی که من میدونم باید کد همین باکس های آبی رو که شما میبینی توی فایل index.php بندازم و عکسای داخلشون رو با یه سری کوءری از وردبرس بخونمشون .....
اما من هر کاری میکنم فایل index.php هیج تغییری نمیکنه یعنی هر جی محتواش رو تغییر میدم یا حتی محتواش رو باک میکنم صفحه عین همین دفعه که شما میبینی بالا میاد
انکار صفحع اصلی از یه جا دیکه داره میخونه
نمیدونم کجا و کدوم فایل اما من هر کاری کردم نتونستم به وردبرس وصلش کنم