انجمن


نمایش مطالب ویرایش شده در ایزارک  (۶ نوشته)

  • mrjaber2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۰

    سلام دوستان
    میخواستم کمکم کنید که تویه ابزارک مطالبی رو که ویرایش کردم نشون بده
    در واقع مطالبی رو که بروز رسانی کردم نشون بده جدید ترینشو
    ممنون میشم کمکم کنید دوستان

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۱

    درود .

    با استفاده از کد زیر .

    این قطعه کد را داخل فایل functions.php قالبتون قرار بدین. ( حتما بین تگ <?php و <? )

    function wpb_lastupdated_posts() { 
    
    // Query Arguments
    $lastupdated_args = array(
    'orderby' => 'modified',
    'ignore_sticky_posts' => '1'
    );
    
    //Loop to display 5 recently updated posts
    $lastupdated_loop = new WP_Query( $lastupdated_args );
    $counter = 1;
    echo '<ul>';
    while( $lastupdated_loop->have_posts() && $counter < 5 ) : $lastupdated_loop->the_post();
    echo '<li><a href="' . get_permalink( $lastupdated_loop->post->ID ) . '"> ' .get_the_title( $lastupdated_loop->post->ID ) . '</a> ( '. get_the_modified_date() .') </li>';
    $counter++;
    endwhile;
    echo '</ul>';
    wp_reset_postdata();
    } 
    
    //add a shortcode
    add_shortcode('lastupdated-posts', 'wpb_lastupdated_posts');

    این کد رو هم در قالبتون و توی جای مناسبش بزارید :

    <?php
    if (function_exists(wpb_lastupdated_posts)) :
    wpb_lastupdated_posts();
    endif;
    ?>

    توی این کد یک شورت کد هم در نظر گرفته شده که توی یک مطلب یا برگه هم بتونید استفاده کنید و یک لیست توی صفحه ی دلخواهتون نمایش بدین :

    [lastupdated-posts]

  • mrjaber2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۳

    سلام
    یه دنیا ممنون دوست عزیز
    کارم راه افتاد مرسی دادا

  • mrjaber2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۲

    راستی ببخشد
    زمان جولوی لیست به میلادی زده
    البته مهم نیسا ولی خواستم بپرسم میشه شمسی بشه؟!
    jdate( 'Y/m/d g:ia'

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۸

    mrjaber2 گفت:
    راستی ببخشد
    زمان جولوی لیست به میلادی زده
    البته مهم نیسا ولی خواستم بپرسم میشه شمسی بشه؟!
    jdate( 'Y/m/d g:ia'

    بله امکانش هست . با تغییر در کد ( '. get_the_modified_date() .') میشه این کارو انجام داد .

  • mrjaber2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵

    مرسی ممنون

درباره‌ی این موضوع