من هم اون اول که با این روش اشنا شده بودم همین فکر رو میکردم ولی بعدا که باهاش کار کردم خیلی خوشم اومد از این سیستم
به نظر من این روش به چند دلیل بهتر از اون روش سنتی phpbbو جوملا و ..هستش
۱) فرض کنید که شما ۲۰۰۰ خط ترجمه کرده باشید از نگارش ۱.۰.۵ نرمافزار و نگارش ۲.۰.۱ بیادش و خیلی از خطها پاک شده باشه و چیزهای تازهای جایگزین شده باشه
با روش سنتی دستی باید بیاید و مقایسه انجام بدهید یا ای »که دوباره از اول بشینید فارسی کنیدش ولی با این روش فقط یک کلیک مینی خودش میره و استرینگها رو بر میداره و میاره بدون جنگ و خونریزی و اونّاییکه پاک شدند رو میگه دیگه وجود نداره وانّاییکه تازه هستند رو میگه که اینها تازه هستند
۲) برای برنامهنوس یت توسعه دهنده بسیار اینکار راحت هستش که پیام رابط کاربری رو بدون اینکه یک فایلی جداگانه براش درست کنه توی اون توابع بگذاره و بعدش با یک کلیک بگه که بره بگرده و استرینگها فهرست بشوند
۳) در این روش خطهاییکه ترجمه شدند و اونّایی که نشدند و اونهایی که ترجمهاشون گویا نیست با سه رنگ مختلف جدا میشوند
۴) در این نرم افزار که برای ترجمه به کار میره به راحتی میشه فارسی نوشت چون تراز از راست حالیشه (RTL)
۵) تو این روش متغییر هم میشه داد مونطور که الان هم وجود داره و این طور نیست که نشه %s رو نداد
۶) به راحتی میشه خطها و واژههای مشابه رو که توی جملههای دیگه به کار رفته توسط خود ماشین ترجمه کرد بدون اینکه روش وقتی بگذاری (مثلا من این روش رو توی یکی کردن ترجمههای فایل زبان وردپرس ۲.۲.۳ و فایل زبان وردپرس دات کام به کار بردم که نتیجهاش این شد که از ۴۰۰۰ خط ۳۰۰۰ تاش ترجمه شد)
کلا بسیار چیز تمیزی هستش
در ضمن اگر به ترجمه علاقهمندی بیا تو تیم و د وباره کاری نکن در اینجا به روی همه بازه