behnam200
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۹
#
نوشته شده: ۱۰ سال پیش
۹ تیر ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۳
به نام تنهاترین یکتا
دوستان من مدتیه یه سایت با وردپرس دارم امام امروز نمیدونم چی شد این پیغام خطا رو میده و سایت بالا نمیاره ممنون میشم که جواب بدید و بگید چه طور این مشکلو حل کنم.سایت:imamhussain.zcz.ir
این پیغامو میده:
Warning: include_once(/home/u654199075/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/upgrade.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u654199075/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/wp-statistics.php on line 40 Warning: include_once(): Failed opening '/home/u654199075/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/upgrade.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u654199075/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/wp-statistics.php on line 40 Warning: require_once(/home/u654199075/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/classes/../../vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u654199075/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/classes/hits.geoip.class.php on line 2 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/u654199075/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/classes/../../vendor/autoload.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u654199075/public_html/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/classes/hits.geoip.class.php on line 2
Araz
آفلاین
کاربر فعال
تعداد نوشتهها: ۱۵۰۴
#
۱۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۶
ازطریق FTP یا هاست پلاگین WP Statistics را غیر فعال (تغییر نام) نموده و تست کنید.
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
behnam200
behnam200
آفلاین
عضو
#
۱۰ تیر ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۱
مرسی داداش من درس شدلطف کردی...یه سوال دیگه این پلاگین همین طوری غیر فعال بمونه...مشکلی برای قسمت های دیگه ی سایت پیش نمیاد
Araz
آفلاین
کاربر فعال
تعداد نوشتهها: ۱۵۰۴
#
۱۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۴
غیر فعال بودن پلاگین ها به معنای ازکار افتادن کلی آنها نیست و ممکن است به دلیل وجود باگ های موجود (درصورت نیاز به آپدیت) از آن سوءاستفاده شده و حملاتی نیز برروی سایت انجام گیرد.
بهترین راه حذف و نصب مجدد پلاگین فوق، سازگار با ورژن فعلی وردپرس می باشد.
موفق باشید
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
behnam200
behnam200
آفلاین
عضو
#
۱۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۵
دوباره سلام..نمیدونم چی شده سایت من بالا نمیاره و وارد هاست که میشم فایل منیجر بالا نمیاره و این پیغامو میده
File manager is not accessible at this time. Make sure that your domain is pointing to our nameservers.
مشکل چیه،ممنون میشم کمک کنید.یاعلی
Masoud
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۸۱۵
#
۱۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۶
behnam200 گفت:
دوباره سلام..نمیدونم چی شده سایت من بالا نمیاره و وارد هاست که میشم فایل منیجر بالا نمیاره و این پیغامو میده
File manager is not accessible at this time. Make sure that your domain is pointing to our nameservers.
مشکل چیه،ممنون میشم کمک کنید.یاعلی
با پشتیبانی شرکتی که ازشون هاست تهیه کردید تماس بگیرید.