انجمن


سوال در مرود وردپرس فارسی  (۳۲ نوشته)

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۲

    سلام و خسته نباشید
    می خواستم بدونم که با وردپرس می شه کاری کرد که مطالب ارسالی موضوعات سایت در یک سری باکس قرار بگیره مثل این سایت http://nobogh.com/
    و در انتهای این باکس ها لینکی باشه به ادامه پست های ارسالی دقیقا مثل همون سایت.؟ می شه این کار رو کرد...؟
    ممنون و یا حق...

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۸ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۱

    کاری نداره :-P
    در مورد باکس که با کوئری راحت میشه انجام داد.البته راه های دیگه هم داره.
    درمورد ادامه هم فقط باید به آرشیو دسته بندی مدنظر لینک بدید. همین! ;-]

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۶:۵۷

    مرتضی جان در اینمورد بیشتر توضیح میدین.... @},- ~O)

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۱

    سلام
    این دوستمون چیزی مثل قالب سایت خودت میخواد.
    لینک باکس برای هر مطلب که با کمک کوئری براحتی ایجاد میشه.
    یه نوشته مثلا "آرشیو مطالب" برای هر باکس که به دسته بندی اون باکس آدرس داده بشه که خوب آرشیو مطالب یک دسته بندی هست.
    چیز سختی نیست. ;-)

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۸

    سلامی دوباره...
    ممنون از همگیتون می شه بگید این کوئری چی هست و چطوری می تونم چنین کار رو روی یه قالب مثل قالب رها انجام بدم...؟
    ممنون و مچکر...

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۰

    اگه منظورتون اینه که بخواین اخرین مطالب یه دسته بندی رو تو صفحه اول سایتتون نمایش بدید

    <?php
     $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=0&category=1');
     foreach($myposts as $post) :
     ?>
        <span class="Span">◊</span>
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></font>
        <br></span>
     <?php endforeach; ?>

    ای دی دسته
    category=1
    تعداد مطلب
    numberposts=10

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۹

    منظورم اینه که توی صفحه اصلی سایت به جای اینکه مطالب ارسالی رو نشون بده به تعداد موضوعاتی که ساختم باکس های باشه که مطالب ارسالی در موضوعات توی اون باکس ها فقط عنوان پست ارسالی و لینکش باشه و وقتی روش کلیک می شه بره به نمایش همون پست ارسالی و در آخر باکس ها هم لینک به آرشیو موضوعات باشه...
    ممنون

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۷

    شما این سایت رو ببینید من از همین کد استفاده کردم
    http://www.agig.ir/
    ولی تو صفحه اصلی قالب یعنی ایندکس یه سری تغیرات کوچیک انجام دادم.
    البته این کد رو میشه تو ای فریم هم نمایش داد ولی من به خاطر سئو اونو مستقیم تو خود قالب قرار دادم ولی اگه شما میخواین صفحه دیگه ای از سایت اون رو قرار بدید و کد اون صفحه رو تو سایتتون نمایش بدید باید اون تو جایی که وردپرس رو نصب کردید (منظورم روت) یه صفحه پی اچ پی درست کنید و اون کد رو تو اون صفحه بذارید و اون صفحه رو به صورت فریم در صفحه اصلی قالبتون قرار بدید.
    داشت یادم میرفت اگه میخواین تو یه صفحه جداگانه از این کد استفاده کنید باید دستور زیر رو در اول صفحه اضافه کنید

    <?php
    require('./wp-blog-header.php');
    ?>
  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۵

    yahooirani جان من دقیقا می خوام که همینطوری باشه که سایت شما هست دقیقا در صفحه اصلی سایت
    و من می خوام که این کاری رو که شما روی اون قالب کردیدن رو روی فالب reha انجام بدم در ضمن من اصلا نمی دونم نحوه استفاده این کدهایی که گذاشتید چگونه هست خواهشا طروی توضیح بدید که بنده که تنها زبان مادری رو بلد هستم :D بتونم متوجه بشم و این کارتون رو روی قالب reha انجام بدم.
    راستی انتهای اون باکس ها نمی شه لینکی به ارشیو همون موضوع داد؟
    ممنون و موفق باشید...

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۷

    خوب این که کاری نداره شما وارد بخش مدیریت قالبتون بشید و اون کدها رو تو صفحه ایندکس (index.php) قالبتون هر جایی که میخواین کد نمایش داده بشه بذارید
    فقط بازم اینو بگم
    ای دی دسته که تو این کد یکه یعنی دسته پیش فرضتون اگه میخوان اخرین مطالب دسته خاصی رو نشون بدید ای دی اون دسته رو به جای یک بذارید مثلا
    category=12
    و کد زیر هم تعداد مطالب رو نشون میده مثلا اگه میخواین 20 مطلب اخر اون دسته نمایش داده بشه باید به شکل زیر تغیرش بدین
    numberposts=20

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۷

    منظورتون از صفحه ایندکس فایل index.php که توی هاست و روت هست رو می گید من باید این فایل رو ویرایش کنم و تمام کد های شما رو توش بریزم؟
    اگه منظورتون این هست من قایل index.php رو که در روت هاست هست ویرایش کردم و تمام کد ها رو پاک کردم و کد شما رو توش ریختم ولی وقتی که آپلود کردم سایت باز نمی شه یه ارور میده...؟

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۰

    نه منظورم index.php قالبتون هست.
    شما وارد http://www.mysite.com/wp-login.php
    و از اینجا قالبی رو که میخواین ویرایش کنید انتخاب کنید
    http://www.mysite.com/wp-admin/theme-editor.php
    و دراین قسمت قالب اصلی (index.php) رو ویرایش کنید.

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۱

    ممنون ببینید من باید کل اون کدها رو پاک کنم و کد شما رو توش بریزم؟
    برای هر موضوع باید این کد رو تکرار کنم؟

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۲

    ببیند شما باید اون کد ها رو در جایی که میخواین اخرین مطالب نمایش داده بشه قرار بدید و لازم نیست کل کدها حذفشه اونایی باید حذف شه که شما کدهایی رو حذف کنید که نمیخواین در صفحه اصلی نمایش داده شه مثلا عنوان مطلب در صفحه اصلی قالب رها به شکل زیره
    <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to ','rhea'); ?><?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    خوب حالا شما به شکل زیر تغییرش بدید
    <h2><a href="ادرس دسته بندی که میخواین" rel="bookmark" title="عنوان دسته بندی">عنوان دسته بندی</a></h2>
    مثال دیگه کد زیر متن مطلب شما رو نشون میده به جای اون کد هایی رو که من دادم بذارید و کد زیرو حذف کنید.
    <?php the_content(__('Read more &raquo;','rhea')); ?>

  • condol

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۶

    سلام من واقعا لازم می دانم مراتب تقدیر و تشکر خود را از yahooiraniعزیز بیان نمایم که با حوصله تمام به سوالات پاسخ دادند

    البته من تقاضای داشتم از جناب yahooiraniاگه امکان داره دقیقا همون کاری که در سایت http://www.agig.ir/ انجام دادی در یک صفحه جداگانه و همه کد های لازم را ارائه فرمایید من توضیحات شما را انجام دادم ولی فقط عنوان را نشون می ده بسیار سپاسگزارم موفق باشید

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۲

    اول ممنون از شما
    دوم من واقعا تو صفحه اصلی کاری نکردم فقط اون کدهایی رو که بالا گفتم رو تو یه استایل نمایش دادم در مورد اون مثالی که بالا زدم برای دوست عزیز iranday بود و اون فقط یه مثال بود .
    ببینید شما کد زیر رو تو هر کجا از قالبتون بزارید اجرا میشه ولی کجای صفحه باشه یا عنوان لینکها چه رنگی باشه یا چند عنوان اخر رو نمایش بده ما بقی با شماست. شما فکر کنید این کدها به صورت یه لینکدونی یا صفحه دیگه از سایت شماست که میخواین به صورت فریم تو صفحه اصلی نمایش بدید کد کد ها رو همونجا بذارید.

    <?php
     $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=0&category=1');
     foreach($myposts as $post) :
     ?>
        <span class="Span">◊</span>
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></font>
        <br></span>
     <?php endforeach; ?>
  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۴

    سلام و ممنون از شما yahooirani جان ممنون كه جواب دادين...
    ببينيد من فقط هنوز وردپرس رو نصب نكردم و اينكارهايي رو كه شما گفتين رو روي ساب دوميني كه وردپرس روش نصب هست انجام دادم ولي نشد
    حالا سوال من اينه كه اول بايد تمام موضوعات رو بسازم و بعد براي هر كدوم يه كد بزارم؟و براي هر موضوع بايد يك پست ارسال شده باشه تا لينك موضوع توي بلوك موضوعات نمايش داده بشه؟
    ممنون و يا حق

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۵

    ببیند من برای شما یه نمونه درست کردم و شما کدهای زیرو در صفحه اصلی قالبتون (قالب نه صفحه اصلی وردپرس) جایگزین کنید.
    درصفحه (index.php) قالبتون کدهای زیرو جایگزین کنید.

    <?php get_header(); ?>
    <div id="lsidebar"><?php include (TEMPLATEPATH . '/lsidebar.php'); ?></div>
    <div class="entry">
    	<?php if (have_posts()) : ?>
    
    		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    				<h2><a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آموزشی">آموزشی</a></h2>				<br />
    					<?php
     $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=0&category=5');
     foreach($myposts as $post) :
     ?>
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
        <br>
     <?php endforeach; ?>
    
    <br />
    <a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آرشیو">آرشیو</a>
    <div class="line"></div>
    
    				<h2><a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آموزشی">آموزشی</a></h2>				<br />
    					<?php
     $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=0&category=5');
     foreach($myposts as $post) :
     ?>
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
        <br>
     <?php endforeach; ?>
    
    <br />
    <a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آرشیو">آرشیو</a>
    <div class="line"></div>
    
    				<h2><a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آموزشی">آموزشی</a></h2>				<br />
    					<?php
     $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=0&category=5');
     foreach($myposts as $post) :
     ?>
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
        <br>
     <?php endforeach; ?>
    
    <br />
    <a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آرشیو">آرشیو</a>
    <div class="line"></div>
    
    				<h2><a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آموزشی">آموزشی</a></h2>				<br />
    					<?php
     $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=0&category=5');
     foreach($myposts as $post) :
     ?>
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
        <br>
     <?php endforeach; ?>
    
    <br />
    <a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آرشیو">آرشیو</a>
    <div class="line"></div>
    
    				<h2><a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آموزشی">آموزشی</a></h2>				<br />
    					<?php
     $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=0&category=5');
     foreach($myposts as $post) :
     ?>
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
        <br>
     <?php endforeach; ?>
    
    <br />
    <a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آرشیو">آرشیو</a>
    <div class="line"></div>
    		<?php endwhile; ?>
    
    	<?php else : ?>
    
    		<h2 class="center"><?php _e('Not Found','rhea'); ?></h2>
    		<p class="center"><?php _e('Sorry, but you are looking for something that isnt here.','rhea'); ?></p>
    
    	<?php endif; ?>
    
    	</div></div>
    <div id="sidebar"><?php include (TEMPLATEPATH . '/rsidebar.php'); ?></div>
    <?php get_footer(); ?>
  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۶

    ممنونم دوست خوبم خیلی باحالی دمت گرم ایشاالله از خدا هر چی می خوای بهت بده @},-
    فقط یه سوال دیگه می دونم الان اینجوری شدی ~X( ولی به بزرگی خودت ببخش: سوالم اینه که چطوری می تونم مثل ماله سایت شما یه استایل بهش بدم http://upload.iranblog.com/6/1245614539.jpg
    لطفا اگه می شه id یاهوتون رو بنویسید تا ادد تون کنم...
    ممنون و یا حق

  • condol

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۷

    سلام با تشکر از همه اصحاب ورد پرس خصوصا جناب yahooirani
    من با راهنمایی و دستکاری در لوکال و در وب آزمایشی خود این سیاه نویس http://www.parchol.com/را ایجاد کردم ولی دلم می خواست مثل این http://www.agig.ir/ بشه از توضیحات و راهنمایی شما متشکرم در ضمن وبلاگ من http://www.condol.ir/

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۵

    ببینید دوستان اصل اون کده که اخرین مطالب دسته بندی هایی رو که شما میخواین نمایش بده ما بقی دیگه مونده به شما که تو چه استایلی بخواین نمایش بدی.
    جناب condol شما از کدی که من در این مبحث گذاشتم استفاده نکردید شما با تغییراتی در قالب صفحه اصلی رو به اون شکل تغییر دادید ولی اگه میخواین که اخرین مطالب هر هر دسته بندی رو نمایش بدید باید اون کد در صفحه اصلی قالبتون (index.php) بذارید و ایدی دسته ای که میخواین نمایش بده رو با ایدی پیشفرض جایگزین کنید
    مثال اگه کد زیر رو در صفحه اصلی قالبتون بذارید فقط عناوین اخر دسته بندی زیستشناسی تون رو نمایش میده

    <?php
     $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=0&category=16');
     foreach($myposts as $post) :
     ?>
        <span class="Span">◊</span>
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></font>
        <br></span>
     <?php endforeach; ?>

    در کدزیر باید ای دی دسته ای که میخواین اخرین عنوان هاش نمایش داده شه رو وارد کنید من در کد بالا ایدی 16 برای سایت http://www.parchol.com/ که دسته بندی زیست شناسی هست وارد کردم پس شما وقتی میخواین کد بالا رو در صفحه اصلی قالبتون بذارید باید این در این قسمتش ای دی دسته اونو بنویسید.
    category=16

    دیگه از این راحتر نمیتونم بگم

  • condol

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۹

    خسته نباشید واقعا عالی بود اگر قرار باشه همه دسته ها را به صورت جداگونه نمایش بدهیم که عنوان هر دسته نشون داده بشه باید چگونه تغییر بدیم .

    راحت صحبت می کنید و روان آموزش می دهید برای من مبتدی بسیار عالی بود

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۶

    سلام
    yahooirani جان ببینید من طبق دوستوراتی که دادید دوباره رو کد اصلی قالب کارهایی رو که گفتید انجام دادم و اون کد ها این هست:

    <?php get_header(); ?>
    <div id="lsidebar"><?php include (TEMPLATEPATH . '/lsidebar.php'); ?></div>
    <div class="entry">
    	<?php if (have_posts()) : ?>
    
    		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    			<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    				<h2><a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آموزشی">آموزشی</a></h2>
    				<small><?php _e('Written by','rhea'); ?> <?php the_author() ?> <?php _e('on','rhea'); ?> <abbr title="<?php the_time('Y-m-d\TH:i:sO'); ?>"><?php unset($previousday); printf(__('%1$s – %2$s'), the_date('', '', '', false), get_the_time()) ?></abbr> - <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> </small><br /><br />
    
    					<?php
     $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=0&category=5');
     foreach($myposts as $post) :
     ?>
        <span class="Span">◊</span>
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></font>
        <br></span>
     <?php endforeach; ?>
    
    <br />
    <?php the_tags(__('Tags: ','rhea'), __(', ','rhea'), __('<br />','rhea')); ?><?php _e('Posted in','rhea'); ?> <?php the_category(__(', ','rhea')); ?> | <?php edit_post_link(__('Edit','rhea'), '', __(' | ','rhea')); ?> <?php comments_popup_link(__('No Comments »','rhea'), __('1 Comment »','rhea'), __('% Comments »','rhea')); ?><br />
    <div class="line"></div>
    			</div>
    
    		<?php endwhile; ?>
    
    		<div class="navigation">
    			<div class="alignleft"><?php next_posts_link(__('&laquo; Older Entries','rhea')) ?></div>
    			<div class="alignright"><?php previous_posts_link(__('Newer Entries &raquo;','rhea')) ?></div>
    		</div>
    
    	<?php else : ?>
    
    		<h2 class="center"><?php _e('Not Found','rhea'); ?></h2>
    		<p class="center"><?php _e('Sorry, but you are looking for something that isnt here.','rhea'); ?></p>
    
    	<?php endif; ?>
    
    	</div></div>
    <div id="sidebar"><?php include (TEMPLATEPATH . '/rsidebar.php'); ?></div>
    <?php get_footer(); ?>

    ببینید من چرا الان توی این کدی که من درست کردم 10 تا عنوان آموزشی هست در صورتی که من توی این صفحه index.php فقط یکی دونه از اون کد هایی که دادید استفاده کردم؟

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۶

    جناب condol شما باید برای دسته بندی کد بالا را یک بار دصفحه اصلی قالبتون بذارید مثلا اگه میخواین 5 دسته بندیتون رو در صفحه اصلی نمایش بدید باید کد هایی که من گفتم رو 5 بار درصفحه اصلی سایتتون بذارید
    جناب iranday آره مشکل داشت ولی اگه کد زیر رو جایگزین کنید ایشاالله مشکل حل میشه بازم اگه مشکلتون حل نشد همینجا بگید البته من کدهای زیر رو تو لوکال تست کردم مشکلی نداشت.

    <?php get_header(); ?>
    <div id="lsidebar"><?php include (TEMPLATEPATH . '/lsidebar.php'); ?></div>
    	<?php if (have_posts()) : ?>
    
    <div class="entry">
    			<div class="post">
    				<h2><a href="http://www.iranday.net/shop/?cat=5" rel="bookmark" title="آموزشی">آموزشی</a></h2>
    				<small><?php _e('Written by','rhea'); ?> <?php the_author() ?> <?php _e('on','rhea'); ?> <abbr title="<?php the_time('Y-m-d\TH:i:sO'); ?>"><?php unset($previousday); printf(__('%1$s – %2$s'), the_date('', '', '', false), get_the_time()) ?></abbr> - <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> </small><br /><br />
    
    					<?php
     $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=0&category=5');
     foreach($myposts as $post) :
     ?>
        <span class="Span">◊</span>
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></font>
        <br></span>
     <?php endforeach; ?>
    
    <br />
    <?php the_tags(__('Tags: ','rhea'), __(', ','rhea'), __('<br />','rhea')); ?><?php _e('Posted in','rhea'); ?> <?php the_category(__(', ','rhea')); ?> | <?php edit_post_link(__('Edit','rhea'), '', __(' | ','rhea')); ?> <?php comments_popup_link(__('No Comments »','rhea'), __('1 Comment »','rhea'), __('% Comments »','rhea')); ?><br />
    <div class="line"></div>
    			</div>
    
    	<?php endif; ?>
    
    	</div></div>
    <div id="sidebar"><?php include (TEMPLATEPATH . '/rsidebar.php'); ?></div>
    <?php get_footer(); ?>
  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۵

    ممنون yahooirani جان خیلی عالی شد الان ببینید: http://www.iranday.net/shop/
    الان فقط یک مشکل هست اونهم اینه که وقتی روی آرشیو کلیک می شه یا همون لینک موضوعات که کلیک می شه آرشیوی رو نشون نمی ده یعنی دوباره همون صفحه ای رو که کدهاشو گذاشتم تو index.php رو نشون می ده ممنون می شم در این مورد هم راهنمایی کنید...
    یا حق...

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۶

    ببین این مشکل از قالبه ولی اگه میخواین حل شه باید اول صفحه ایندکس (index.php)رو به حالت اولیه برگردونید (یعنی کدهای که خود طراح قالب تو صفحه ایندکس گذاشته رو دوباره جایگزین صفحه ایندکس کنید) و بعد یه صفحه به نام home.php در قالب سایتتون درست کنید و کدهایی رو که من دربالا گذاشتم رو تو صفحه home.php بذارید(بازم میگم که صفحه home.php باید در قالب سایتتون درست بشه)

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۷

    یعنی همین کد هایی رو که الان تو (index.php) هست رو به نام home.php در قسمت کد های قالب قرار بدم و (index.php) رو به حالت اولیه برگردونم...؟
    شما هم همین کار رو کردین برای سایت عقیق...؟بعد وقتی این فایل رو ساختم چیکار کنم که وقتی اسم سایت تایپ می شه مثلا همین(http://www.iranday.net/shop) بره به home.php ...؟

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۱

    1- یه صفحه به نام home.php در قالب سایتتون درست کنید.(در قالب سایت نه روت)
    2-کدهای صفحه index.php رو در صفحه home.php جایگزین کنید.
    3-کدهای صفحه index.php رو به حالت اولیه خودش برگردونید (یعنی کدهایی رو که خود طراح قالب تو صفحه index.php گذاشته رو دوباره جایگزین کنید)
    نه من اینکارو برای سایت لوبیا کردم و در ضمن شما وقتی home.php را در قالبتون قرار بدید وقتی وارد سایتتون میشید به صورت خودکار وارد صفحه home.php میشید اگه اینکار رو انجام بدید خودتون متوجه میشید .

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۴

    بله خیلی عالی شد الان ممنونم ازتون دوست عزیز اسمتون رو نمی دونم تا به اسم صداتون کنم
    خیلی لطف کردین در حق من
    امید وارم که ناراحتتون نکرده باشم با اینهمه سوالی که کردم...
    موفق و پیروز باشید...
    یا حق... @},-

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۶

    خواهش میکنم وظیفه بوده فقط اگه ممکنه این موضوع را به حل شده تغییر بدید

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۰

    yahooirani ، جان اگه ممکنه بگید این باکس های موضوعات رو چطوری مثل سایت خودتون 2 به 2 کنار هم مثل سایت خودتون http://www.lobiya.ir/ قرار بدم...؟
    ممنون...
    حق نگهدار... ;-)

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۹

    دوستان کسی در این مورد چیزی می دونه ...؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.