انجمن


فوری : چگونگی تعریف استایل برای یک کد php  (۲ نوشته)

  • segaro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۴۰

    سلام دوستان , سریعا میرم سر اصلمطلب ببینید من قبلا یه جایی دیدم که برای یک خطر کد پی اچ پی توی خود اون کد استایل قرار میدادند میخوام ببینم از دوستان عزیز کسی اینجا میتونه مشکل منو حل کنه ببینید اونی که من دیدم یه چیزی توی کد زیر بود

    <? 'befor <div class="main">'Posts($showmode=true) after "</div>"

    این درست نیت ها من همچین چیزی دیدم یعنی واسش تعریف شده بود قبل اون استایل main باشه آخرش هم یه </div> اضافه کنه و خیلی راحت برای همه کد ها اینطوری استایل تعریف کرده بود میخوام ببینم از دوستان عزیز کسی میتونه یه کمکی به من بکنه خیلی خیلی فوری و صروری هست , من php وارد نیستم اما در عوضش اگه کسی کار من رو راه بندازه یه چیز خوب براتون جایزه میارم ] امارگیر سایت موبفا http://www.mobfa.org رو که دیدید , اون میتونم براتون جور کنم که استفاده کنند . موفق باشید منتظرم

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۲

    بی ربط به وردپرس.

درباره‌ی این موضوع