انجمن


مشکل با هدر  (۲۵ نوشته)

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۸

    من میخوام عنوان سایت در هدر نشون داده نشه باید چه کار کنم ؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۴

    عنوان یعنی چی؟
    اسم سایت؟
    <?php bloginfo('name'); ?>

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۱

    دستور عنوان هدر چيه ؟

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۸

    نمونه عنوان سايت در هدر :
    http://www.nikhost.ir/images/untitled1.gif

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۴

    همینی که قرار دادم هست.

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۶

    اين نيست ، اين دستور نام سايت هست كه در گوشه ي مرورگر نشون داده ميشه ، من امتحان كردم

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۵

    <h1><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/" title="<?php bloginfo('name'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>
    از همون كد استفاده ميشه فقط اكو بايد داد تا به صورت عنوان در مرورگر نباشه

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۶

    ببینید :

    <?php bloginfo('name'); ?>
    <?php bloginfo('description'); ?>

    عنوان (اسم) سایت + توضیح سایت

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۲

    <?php bloginfo('description'); ?> اصلا وجود نداره
    من <?php bloginfo('description'); ?> رو حذف کردم ولی عنوان سایت در مرورگر حذف شد نه در هدر ، من ميخوام عنوان سايت در هدر حذف بشه
    http://www.mobonline.vatangig.com

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۶

    چون دستور رو از قسمت هاي قبل از كدهاي Header پاك كرديد. همون دستور پايين تر هم قرار داره ، قبلي رو دست نزديد ، دومي رو حذف كنيد.

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۹

    سه تا <?php bloginfo('name'); ?> وجود داره چندمیش رو حذف کنم ؟

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۴

    اونی رو باید پاک کنی که بعد از </head> و <body> وجود داره

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۴

    این مشکل حل شد اما بازم یک مشکل دیگه وجود داره و اون اینه که اگه به سایتم برید و بخش قالب آبی برید . می بینید که هدر و فوتر یکی اند باید چه کار کنم ؟

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۳

    شما اگه ادرس سایتتون رو هم میذاشتید بد نبود. :-?
    می بینید که هدر و فوتر یکی اند باید چه کار کنم ؟

    یعنی چی یکی اند؟

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۷

    http://www.mobonline.vatangig.com

  • عقیق

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۹

    همه قالب هاتون هدر و فاتر یکی اند .
    برای اینکه این مشکل رو حل کنید باید فایل های زیر رو ویرایش کنید.(این فایل ها تو قالب سایتتونه)

    orange.css
    blue.css
    green.css

    و در دستور زیر یه عکس دیگه رو قرار بدید.
    #footer {background:url(ادرس عکس جدید ) no-repeat left;}

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۳

    ببخشید که این قدر سوال می کنم : چرا در قالب فقط آخرین مطلبو نشون میده و بقیه مطالبو به صورت خلاصه نشون میده ُ باید چه کار کنم ؟

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۶

    ببخشید که این قدر سوال می کنم : چرا در قالب فقط آخرین مطلبو نشون میده و بقیه مطالبو به صورت خلاصه نشون میده ُ باید چه کار کنم ؟

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۹

    به احتمال زياد تو ايندكس تابع excerpt با شروع div ، وجود داشته باشه ، اگه همه ي مطالب به جز اولين مطلب به صورت مختصر نمايش داده ميشه ، خطشو حذف كنيد و به جاش :
    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    رو قرار بديد. :-)

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۴

    متاسفانه درست نشد ! باید چه کار کنم ؟

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۴ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۹

    براي حل اين مشكل راه حلي نيست ؟

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۱

    هیچ کس نمی تونه جواب مارو بده ؟

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۵ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۷

    فایل ایندکس خود را قرار دهید .
    - از ارسال ‍پست های مکرر برای بالا آمدن تاپیک خودداری کنید ، تاپیک شما هر جایی باشد دیده میشود و اگر کسی پاسخ را بداند حتما" راهنمایی میکند .

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۷

    لينك پوسته :

    http://themes.wp-persian.com/xplosive-reloaded/

  • mehdionline7

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۵

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.