TheGladiator
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۹
#
نوشته شده: ۱۰ سال پیش
۱۵ تیر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵
سلام دوتا سوال دارم
1) اینی که گفته میشه از بروز ترین نسخه وردپرس استفاده کنید آیا حرف درستیه؟
مثلا من با این کار طیف بزرگی از افزونه ها و پوسته ها که براشون نسخه مطابق با اخرین نسخه به وجود نیومده رو از دست میدم بهتر نیست برای این کار از چند ورژن قدیمی تر استفاده بشه؟
2) اگر بخوایم یه سایت وردپرسی رو به دلایل امنیتی به روز کنیم (مثلا از 3.5 میخوام ببرمش 3.9)آیا باید اصلا این کار رو به دلیل عدم مطابقت احتمالی پوسته و پلاگین های نصب شده انجام بدیم یا خیر؟ اگر بله این مشکلی که احتمال بروزش خیلی زیاده چجوری باید حل کنم؟
ممنونم
mohammaddx
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۳۱
#
۱۵ تیر ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۶
TheGladiator گفت:
سلام دوتا سوال دارم
1) اینی که گفته میشه از بروز ترین نسخه وردپرس استفاده کنید آیا حرف درستیه؟
مثلا من با این کار طیف بزرگی از افزونه ها و پوسته ها که براشون نسخه مطابق با اخرین نسخه به وجود نیومده رو از دست میدم بهتر نیست برای این کار از چند ورژن قدیمی تر استفاده بشه؟
2) اگر بخوایم یه سایت وردپرسی رو به دلایل امنیتی به روز کنیم (مثلا از 3.5 میخوام ببرمش 3.9)آیا باید اصلا این کار رو به دلیل عدم مطابقت احتمالی پوسته و پلاگین های نصب شده انجام بدیم یا خیر؟ اگر بله این مشکلی که احتمال بروزش خیلی زیاده چجوری باید حل کنم؟
ممنونم
معمولا چنین اتفاق هایی نمیفته.من هم با حرف شما موافقم.خیلی کم پیش میاد که افزونه ای با نسخه های جدید وردپرس سازگاری نداشته باشه.
Masoud
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۸۱۵
#
۱۷ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۹
بهتره از افزونههای قدیمی و افزونههایی که با نسخههای جدید وردپرس سازگار نیستند ، استفاده نکنید. برای برخی از افزونهها که بعد از بروزرسانی دچار مشکل میشوند ، میتونید از افزونههای جایگزین استفاده کنید. همچنین میتونید مشکلات به وجود آمده رو با توسعه دهنده افزونه مورد نظر در میان بزارید تا در صورت امکان در نسخههای جدید مشکلات مطرح شده برطرف بشه .