گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
نوشته شده: ۱۵ سال پیش
۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۶
کاربران محترم ما الان در حال ترجمهی نگارش ۲/۸ وردپرس هستیم٬ خواهشمندیم اگر در ترجمههای قبلی جایی غلط املایی یا نگارشی توی وردپرس فارسی دیدن توی این موضوع گزارش بدین تا برای نگارش ۲/۸ تصحیحشون کنیم.
اگر به برگردان واژههای استفاده شده ایرادی میبینین توی موضوعات جداگانه در بخش «فرهنگستان» مطرح کنین٬ این موضوع فقط برای غلطهای املایی و نگارشی هست.
ممنون
kits
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۲۵
#
۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۵
سلام راستش این مشکلی که میگم در ترجمه کلمه نیست در این هست که کلماتی که در ادیتور مینویسیم با فونت Arial هست و باید به فونت Tahoma نشون بده که امیدوارم در این نسخه حل بشه
arashagha
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۹
#
۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۵
آفرین ...
سرانجام شما هم شروع کردید
من هر کاری کردم این پلاگین جلالی با بعضی پلاگین ها در این نسخه همچنان مشکل داره
اون arial هم چشم
بهرنگ
آفلاین
ناظم
تعداد نوشتهها: ۱۳۹۹
#
۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۱:۳۵
بخش افزودن نوشته ی تازه ، افزودن پوسته ی تازه ، بخش افزونه ها و بخش به روز رسانی اون ، پیام هایی که در حین نوشتن یک مقاله پدیدار میشه و...
گناهکار عزیز ، لطفاً فایل زبان مربوطه رو در منبع به روز کنید تا من هم کمی در ترجمه کمک کنم...
AmirTnT
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۰۰
#
۲ تیر ۱۳۸۸ - ۰۲:۵۰
سلام:
نمی دونم این چیزی که می گم به این تاپیک ربط داره یا نه ولی با اجازه می گم.!!
ببینید اگر می شه کاری کنید که سیستم تا اومدن نسخه فارسی یک ورژن ، پیغام بروزرسانی نده.وقتی هم که پیغام داد برای بروز رسانی اوتوماتیک بره نسخه فارسی رو برداره و بروزرسانی کنه.
الیته این فقط یه نظر شخصی بود چون الان خیلی ها با بروزرسانی از سایت وردپرس دچار مشکلاتی در سیستم شدند.
موفق باشید @},-
condol
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۴۰
#
۲ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۸
ببخشید من می خواستم بپرسم این ترجمه ای که توسط فارسی پرس صورت گرفته قابل استفاده است ؟
در ضمن ترجمه 2.8 چه موقع آماده می شه ؟
سپاس
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۳ تیر ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۵
tntDownload حرف شما کللن ربطی به تیم وردپرس فارسی نداره و مربوط به هستهی وردپرس هست فکر کنم با استفاده از این افزونه میتونین اون پیغام رو از کار بندازین: http://lud.icro.us/disable-wordpress-core-update/
ترجمهی وردپرس ۲/۸ هم احتمالن اگه مشکلی پیش نیاد تا آخر هفتهی آینده آماده میشه.
TruthPraiser
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۸۵
#
۱۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۸
گناهکارجان یه مورد کوچکی که تو ترجمه بود و بنده هم پیشتر مطرح کرده بودم و شما هم پاسخ رو دادین دوباره اینجا آدرسش رو قرار می دم که فراموش نشه:
http://forum.wp-persian.com/topic/3276?replies=2
البته خیلی هم بغرنج نیست ولی خب گفتم گفته باشم بهتره.
موفق باشید.