انجمن


ساخت یک لینک دایرکتوری  (۴۱ نوشته)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۵۸

    سلام دوستان گلم ... ;-]

    تو بعضی از سایت ها بخشی به عنوان لینک دایرکتوری وجود داره به احتمال زیاد با افزونه های ورد پرس ساخته شده اگه نسخه فارسی اون باشه که چه بهتر اگه نه لینک اونو بدین تا اونو فارسی کنم تا دوستان هم استفاده کنند .

    شاد باشید. @},- ~O)

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۵

    از wordpress-link-directory استفاده بکن نمونه 1 , نمونه 2
    یکمی از افزونه رو فارسی کردم و وقت نکردم کاملش کنم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    gelaris
  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۲

    مصطفی جان ممنون .... ;-]
    اولین جایی که لینک دایرکتوری رو دیدم تو سایت شما بود ....
    میدونی درخواست تبادل لینک زیاده میخوام بهشون سازمامندهی بدم . مجبورم که از لینک دایرکتوری استفاده بکنم.

    من هم چند تا پیدا کردم دارم فارسی میکنم .
    در اولین فرصت برای دوستان ارائه میدم .

    شادی از آن لحظه های شما. @},- ~O)

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۵

    افزونه ای به جز این ندیدم :-?
    اگر خواستی فارسیش کنی بگو تا فایل کامل نشده زبان رو بفرستم ;-) @},-

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۱

    ایمیل رو که دارین مصطفی جان ...

    ممنون میشم.

    امیدوارم از شرمندگیتون در بیام. @},- ~O)

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۱

    برات فرستادم ولی بعید میدونم توی این اوضاع یاهو میل رو بتونی باز کنی :-?

    فایل زبان رو توی پوشه افزونه کپی کن, توی پوشه lang کپی نکن قبول نمیکنه @},-

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۳

    مصطفی جون تشکر . @},- @},- @},-

    فایل دریافت شد.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۹

    خواهش میکنم عزیز ;-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۷:۴۲

    آخرین ورژن رو از سایت دانلود کردم . فایل زبان شما رو قرار دادم اما داخل منوی مدیریت وقتی میخوای دسته ای معرفی کنی به فارسی به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمایش میده کجا رو باید تغییر بدم ؟

    دیشب تا کله سحر به خاطر خطا هایی که میداد چشم رو هم نزاشتم.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۱۲

    توی لوکال درسته
    اما برای هاست باید Collation جدول هارو به utf8_general_ci تغییر بدی

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۱۶

    سلام مصطفی .... ;-]
    فکر میکنم باید یه مسافرت 2 روزه برم واقعا سرم داره میترکه .

    خیلی بد اوردم. مصطفی فایل هایی که اصلاح کردی میشه برام بفرستی .

    شاد باشید. @},-

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۱۸

    سلام
    کدوم فایل ها ؟ :-?

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۲۲

    نمیدونم هر فایلی که این ؟؟؟؟؟ رو درست میکنه . ~O)
    -------------------------------------------------------------------------
    الان دوباره sitemap رو ساختم . دوباره یه یا علی گفتم میخوام این بار خیلی جدی تر شروع کنم.
    درباره seo هم ممنون.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۲۶

    باید توی phpmyAdmin جدول افزونه رو به utf8_general_ci تغییر بدی
    آموزشش رو توی سایت گزاشته بودم اما فعلا down

    در مورد سایت هم کار خوبی میکنی

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۲۹

    ok مصطفی . تو phpmyAdmin دو تا شاخه اصلی ونزدیک 35 رکورد میسازه .

    کجا ها رو باید برم تغییر بدم.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۳

    اسکرین شات های آموزشش رو داشتم

    http://img2.tinypic.info/files/m8uif2vb6kanlx7v096e.jpg
    http://img2.tinypic.info/files/h4yp65kp97iejc6osl9n.jpg
  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۱

    بابت اسکرین شات ممنون.

    من چون تا حالا تغییر ندادم اینو دقیقا نفهمیدم منظورتون رو ....

    چند تا جدول هست :
    1- wp_term_relationships
    2- wp_term_taxonomy

    و چند جایه دیگه هم میره رکورد میسازه .

    کجا رو باید این تغییر اعمال بشه.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۸

    تقریبا باید یه چیزی تو این مایه ها باشه wp-link-directory
    یا wp-link-directory-cat

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۹:۰۳

    مصطفی زحمت شما شد میشه یه اسکرین شات نشون بدی .

    چیزی که شما معرفی کردین رو پیدا نکردم و فکر هم نکنم با این نام باشه.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۷

    والا به phpmyAdmin دسترسی ندارم phpmyAdmin لوکال هم کمی فرق میکنه :-(

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۶

    شرمنده که به زحمت انداختمتون .
    خبرش رو کی میتونم ازتون بگیرم.... @},-

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۴

    به محض درست شدن ازش اسکرین شات میگیرم *-:)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۹

    منتظرم مصطفی جون . @},-

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۰

    توی phpMyAdmin روی دیتابیسی که وردپرس رو نصب کردی کلیک کن
    http://img2.tinypic.info/files/ldzek90ayvn3g8wgco55.png
    روی wp_wplinkdir_cats کلیک کن, بالای صفحه روی Operations کلیک کن
    http://img2.tinypic.info/files/2ai0vvseie4eca93zsct.png
    توی صفحه جدید در قسمت: Collation یکی از این دوتا رو قرار بده

    utf8_general_ci
    latin1_swedish_ci

    این کار رو هم برای تیبل wp_wplinkdir_links انجام بده ~O)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۹

    تشکر مصطفی جون ...
    الهی پیر شی پسر. @},- ~O)

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۱

    خواهش میکنم عزیز ;-) :|

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۸ - ۰۲:۳۶

    این افزونه ایا فارسی شده؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۹

    قراره رضا جان فارسیش کنه ~O)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۵۰

    سلام
    آقا مصطفی زحمت فارسی کردنش رو تقریبا تموم کرده بودند اما مال ورژن قدیمش است منم دارم فارسی میکنم .
    امید به خدا فایل کاملش رو همین جا میزاریم.

    باتشکر از مصطفی. @},-

  • p30games

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۴

    با اون افزونه میشه ولی اگر امکانات بالاتریی میخواهید از اسکریپت هایی Golink که رایگانه و نسخه فارسی هم داره و phpld که هم رایگان داره و هم نسخه پریموم استفاده کنید.

  • payadesign

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۶

    آقا میشه لینک فارسی رو بزارید

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۳۹

    سلام اینم فایل زبان که در روت پلاگین کپی کن و دیتابیس و جدوال ایجاد شده رو u8 بکن .
    http://www.mediafire.com/download.php?mt3wnfwztk1

    شاد باشید. @},- ~O)

  • payadesign

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۳

    سلام لطفا فایل را دوباره آپ کن خالی مرسی

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۶

    بفرمائید اینم فایل های زبان :

    http://www.mediafire.com/download.php?yzmnvdjmmby

    عذر خواهم.

    شاد باشید. @},- ~O)

  • miladcc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۳

    سلام
    من هر دو گزینه

    utf8_general_ci
    latin1_swedish_ci
    رو قرار دادم ، ولی هنوز مشکل ???? رو دارم !

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۸

    همه تیبل های افزونه رو utf8_general_ci قرار بده

  • miladcc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۲ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۹

    مصطفی جان دقیقا همینکار رو انجام دادم
    ولی باز ؟؟؟ هست

  • miladcc

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۰
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ مهر ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۶

    ببخشید که تاپیک رو میارم بالا
    ولی مشکلم کماکان پابرجاست
    افزونه رو حذف کردم ، جدول ها رو هم همینطور و وقتی دوباره نصبکردم قبل از دادن داده ، یونیکود رو درست کردم ولی....
    ضمنا یه ایطور اروری هم میبینم:
    Warning: _() expects exactly 1 parameter, 3 given in /home/yazdeman/domains/yazdeman.com/public_html/wp-content/themes/unembellished/page.php on line 18
    وتی هم که لینک صفحه دایرکتوری رو توی محلمربوطه افزونه می نویسم ، وقتی صفحه رو باز می کنم ، صفحه اصلی وبلاگم رو نشون میده

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۹

    آخرین نسخه انگلیسی افزونه رو نصب کنید

    وتی هم که لینک صفحه دایرکتوری رو توی محلمربوطه افزونه می نویسم ، وقتی صفحه رو باز می کنم ، صفحه اصلی وبلاگم رو نشون میده

    به احتمال زیاد برگه رو نساختید یا اگر هم برگه رو ساختید, نامک برگه رو link بگذارید بعد link رو توی تنظیمات افزونه قرار بدید
    شماره برگه هم میشه گذاشت

  • gelaris

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۶

    با عرض سلام
    با عرض پوزش که پست قدیمی رو بالا آوردم
    خیلی وقته که به دنبال افزونه تبادل لینک بودم برای این صفحه از سایتم بودم
    http://www.girandeh.com/link
    که بعد از خوندن این پست تصمیم به نصب اون کردم
    اما در انتها متوجه شدم که این افزونه مشکل داره
    تو انجمن مجید انلاین مطرح که کردم همچین جوابی رو دریافت کردم
    http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1074882&postcount=4
    از دوستان آیا افزونه ای شبیه به این افزونه رو سراغ ندارند که استفاده کنیم ؟ یا بشه این افزونه رو به طریقی نصب کرد ؟

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۷

    gelaris گفت:

    از دوستان آیا افزونه ای شبیه به این افزونه رو سراغ ندارند که استفاده کنیم ؟ یا بشه این افزونه رو به طریقی نصب کرد ؟

    از افزونه cforms استفاده کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - بهروز ازند

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.