انجمن


مشکل با افزونه WP-PostRatings بعد از بروز رسانی  (۵۷ نوشته)

  • aghahamidgol

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۷۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۷

    سلام
    من پلاگین زیر را در سایت استفاده می کنم
    `
    WP-PostRatings
    در آدرس
    http://ivector.net/

    بعد از به روز رسانی وردپرس نمی دونم چرا از کار افتاده است و نیاز مبرم به این افزونه دارم

    ممنون اگه ایده ای دارید کمکم کنید *-:)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۱۷

    سلام دوست من (حمید درسته) .... ;-]

    شما که ماشاء استادی ولی خوب با هم چک میکنیم.
    کد زیر رو داخل صفحه خودت قرار دادی .... (محتویات مطلب)

    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>

    شاد باشید. @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - hamed_hymn
  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۲

    ببین تو قسمت تنظیمات افزونه و یک بار برو و تنظیمات خاص خودت رو بده و update بکن مطمئنا مشکلت حل میشه.

    ولی یه احتمال هست و اونم اینه که این افزونه با ajax کار میکنه و احتمالا با قالب سایت شما که با ajax است تداخل داره .
    بعید میدونم اما یه تست هم اینو بکنید. @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • aghahamidgol

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۷۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۴

    الان راه هایی که گفتید رو تست می کنم ولی تداخل آخه چرا قبل از به روز رسانی نداشت

    تشکر بابت راهنمایی @},-

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۲

    منم این مشکل رو دارم! قبلا توی یه سایت از این افزونه بی درد سر استفاده کردم.کار میکرد و مشکل نداشت.
    اینجا:
    http://www.movafaghiatm.com
    اما الان که میخوام تو سایت خودم ازش استفاده کنم میاد ولی نمیشه امتیاز داد! چی کار کنم؟

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۱

    شاید قالبتو عوض کردی و کد تو قالب جدید نیست

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۱

    abcp30 گفت:
    شاید قالبتو عوض کردی و کد تو قالب جدید نیست

    نه!
    کدش هست.یعنی بود الان برداشتم.ببین ستاره ها میاد زیر هر \ست ولی نمیشه امتیاز داد!

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۴

    عزیز اگه نشد کد قالبتو صفحه اصلی رو بزاط اینجا

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۸

    چی؟
    یعنی کد index.php رو بذارم اینجا آیا؟
    :?

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۳

    چی؟
    یعنی کد index.php رو بذارم اینجا آیا؟

    بله

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۹

    <?php get_header(); ?>
    
    <div id="column">
    
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post code ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="post-top"></div>
    <div class="entry">
    
    <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <span class="date">نگارش شده در تاريخ : <?php the_time('l, F j, Y'); ?> و ساعت : <?php the_time('G:i'); ?> توسط <?php the_author() ?> | <?php if(function_exists('wp_print')) { print_link(); } ?></span>
    
    <div class="info">
    <div class="cat">ارسال شده در قسمت : <?php the_category(', ') ?></div>
    <div class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يك نظر', '% نظر'); ?></div>
    <div class="clear"></div>
    </div>
    <div class="content">
    <?php the_content('كليك كنيد - ادامه مطلب ..'); ?><div class="clear"></div>
    </div>
    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    <div class="tags"><?php edit_post_link('ويرايش اين مطلب', '', ' | '); ?><?php the_tags('كلمات كليدي : ', ', ', ''); ?>  </div>
    
    </div>
    <div class="post-bottom"></div>
    </div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post code ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    
    <?php endwhile; ?>
    
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post navigation ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    </br><Div>
    <div class="navigation">
    <div class="navleft"><?php next_posts_link('مطالب گذشته') ?></div>
    <div class="navright"><?php previous_posts_link('مطالب جديد') ?></div>
    <div class="clear"></div>
    </div>
    </Div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post navigation ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    
    <?php else : ?>
    
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    <div class="post">
    <div class="post-top"></div>
    <div class="entry">
    
    <div class="content">
    <h1>پيدا نشد.</h1>
    <p>متاسفانه نتيجه اي يافت نشد، دوباره امتحان نماييد</p>
    <h3>جستجو در بلاگ</h3>
    <?php include(TEMPLATEPATH."/searchform.php"); ?>
    </div>
    
    </div>
    <div class="post-bottom"></div>
    </div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    
    <?php endif; ?>
    
    </div>
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>
  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۲

    خوب این کد را بزار بجاش

    <?php get_header(); ?>

    <div id="column">

    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post code ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="post-top"></div>
    <div class="entry">

    <h2>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></h2>
    <span class="date">نگارش شده در تاريخ : <?php the_time('l, F j, Y'); ?> و ساعت : <?php the_time('G:i'); ?> توسط <?php the_author() ?> | <?php if(function_exists('wp_print')) { print_link(); } ?></span>

    <div class="info">
    <div class="cat">ارسال شده در قسمت : <?php the_category(', ') ?></div>
    <div class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يك نظر', '% نظر'); ?></div>
    <div class="clear"></div>
    </div>
    <div class="content">
    <?php the_content('كليك كنيد - ادامه مطلب ..'); ?><div class="clear"></div>
    </div>
    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    <div class="tags"><?php edit_post_link('ويرايش اين مطلب', '', ' | '); ?><?php the_tags('كلمات كليدي : ', ', ', ''); ?> </div>

    </div>
    <div class="post-bottom"></div>
    </div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post code ^^^^^^^^^^^^^^ -->

    <?php endwhile; ?>

    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post navigation ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    </br><Div>
    <div class="navigation">
    <div class="navleft"><?php next_posts_link('مطالب گذشته') ?></div>
    <div class="navright"><?php previous_posts_link('مطالب جديد') ?></div>
    <div class="clear"></div>
    </div>
    </Div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post navigation ^^^^^^^^^^^^^^ -->

    <?php else : ?>

    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    <div class="post">
    <div class="post-top"></div>
    <div class="entry">

    <div class="content">
    <h1>پيدا نشد.</h1>
    <p>متاسفانه نتيجه اي يافت نشد، دوباره امتحان نماييد</p>
    <h3>جستجو در بلاگ</h3>
    <?php include(TEMPLATEPATH."/searchform.php"); ?>
    </div>

    </div>
    <div class="post-bottom"></div>
    </div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->

    <?php endif; ?>

    </div>

    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۳۰

    نشد!
    فرقی نکرد تازه تیتر هم بهم ریخت!!!! :((

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۳۹

    خوب این رو هم امتحان کن

    <?php get_header(); ?>

    <div id="column">

    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post code ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="post-top"></div>
    <div class="entry">

    <h2>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></h2>
    <span class="date">نگارش شده در تاريخ : <?php the_time('l, F j, Y'); ?> و ساعت : <?php the_time('G:i'); ?> توسط <?php the_author() ?> | <?php if(function_exists('wp_print')) { print_link(); } ?></span>

    <div class="info">
    <div class="cat">ارسال شده در قسمت : <?php the_category(', ') ?></div>
    <div class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يك نظر', '% نظر'); ?></div>
    <div class="clear"></div>
    </div>
    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    <div class="content">
    <?php the_content('كليك كنيد - ادامه مطلب ..'); ?><div class="clear"></div>
    </div>
    .
    <div class="tags"><?php edit_post_link('ويرايش اين مطلب', '', ' | '); ?><?php the_tags('كلمات كليدي : ', ', ', ''); ?> </div>

    </div>
    <div class="post-bottom"></div>
    </div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post code ^^^^^^^^^^^^^^ -->

    <?php endwhile; ?>

    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post navigation ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    </br><Div>
    <div class="navigation">
    <div class="navleft"><?php next_posts_link('مطالب گذشته') ?></div>
    <div class="navright"><?php previous_posts_link('مطالب جديد') ?></div>
    <div class="clear"></div>
    </div>
    </Div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post navigation ^^^^^^^^^^^^^^ -->

    <?php else : ?>

    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    <div class="post">
    <div class="post-top"></div>
    <div class="entry">

    <div class="content">
    <h1>پيدا نشد.</h1>
    <p>متاسفانه نتيجه اي يافت نشد، دوباره امتحان نماييد</p>
    <h3>جستجو در بلاگ</h3>
    <?php include(TEMPLATEPATH."/searchform.php"); ?>
    </div>

    </div>
    <div class="post-bottom"></div>
    </div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->

    <?php endif; ?>

    </div>

    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۳

    لطفا کدهارو داخل تگ دستور بذارین که بهم نریزه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۹

    نشد!
    بازم فقط تیتر رو بهم ریخت!

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۶

    بچه ها شما کمک کنید من که دیگه کاری ازم بر نمیاد ببخشید

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۲

    دوست من برای اینکه افزونه کار کنه شما یک بار داخل تنظیمات افزونه برید و مواردی که به تغییر نیاز دارد در صورت نیاز تغییر دهید و دکمه بروز رسانی را بزنید تا بتوانید از این افزونه استفاده کنید . @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۰

    این کار رو کردم! :-(

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۸

    :-( یعنی چی نشد ؟

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۳

    نگاه کن دوست من ....

    کدی رو که دقیقا شما در index.php دارین رو اینجا بذارید.
    از چه نسخه ای از وردپرس استفاده می کنید . ؟
    از چه نسخه ای از پلاگین استفاده می کنید . ؟

    امیدوارم حل شه مشکلتون چون چیز زیاد مهمی نباید باشه .... ;-)

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۰

    منم همین مشکل رو دارم دقیقا از ورژن اخر ووردپرس هم استفاده میکنم ستاره ها اون زیره پست هست ولی نمیشه رای داد یعنی کار نمیکنه
    http://www.tafaroj.com

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۶

    من از ورژن آخر وردپرس و افزونه استفاده میکن.کد رو این بالا گذاشتم.فکر کنم باید منتظر ورژن جدید افزونه باشیم!(البته سایت افزونه نوشته که آخرین نسخه وردپرس ساپورت میشه ولی....

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۳

    راستی سایت من رو تو اکسپلورر ببینید وقتی روی یه پستی کلیک میکنید ستون سمته چپی میاد زیره پست به هم میریزه چرا؟؟؟؟؟؟؟
    http://www.tafaroj.com

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۶

    دوست من ....
    تستش کردم مشکلی تو سیستم نداشت
    عکس ها رو ببینید :

    http://www.gigaimage.com/images/zs74wreo7wkjqm5tj3.jpg
    
    http://www.gigaimage.com/images/xsd7eqxdru6r2tv8zh6k.jpg
    
    http://www.gigaimage.com/images/zp89hz4h7awzj907j5xx.jpg

    لینک دانلود افزونه ای که من تست گرفتم .

    http://www.2shared.com/file/6946235/e71fd1eb/wp-postratings.html
    
    http://uploading.com/files/MGB6TTPW/wp-postratings.rar.html

    کد قالب :

    <?php get_header(); ?>
    
    <div id="column">
    
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post code ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    <div class="post-top"></div>
    <div class="entry">
    
    <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <span class="date">نگارش شده در تاريخ : <?php the_time('l, F j, Y'); ?> و ساعت : <?php the_time('G:i'); ?> توسط <?php the_author() ?> | <?php if(function_exists('wp_print')) { print_link(); } ?></span>
    
    <div class="info">
    <div class="cat">ارسال شده در قسمت : <?php the_category(', ') ?></div>
    <div class="comments"><?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يك نظر', '% نظر'); ?></div>
    <div class="clear"></div>
    </div>
    <div class="content">
    <?php the_content('كليك كنيد - ادامه مطلب ..'); ?><div class="clear"></div>
    </div>
    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    <div class="tags"><?php edit_post_link('ويرايش اين مطلب', '', ' | '); ?><?php the_tags('كلمات كليدي : ', ', ', ''); ?>  </div>
    
    </div>
    <div class="post-bottom"></div>
    </div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post code ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    
    <?php endwhile; ?>
    
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post navigation ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    </br><Div>
    <div class="navigation">
    <div class="navleft"><?php next_posts_link('مطالب گذشته') ?></div>
    <div class="navright"><?php previous_posts_link('مطالب جديد') ?></div>
    <div class="clear"></div>
    </div>
    </Div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ post navigation ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    
    <?php else : ?>
    
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    <div class="post">
    <div class="post-top"></div>
    <div class="entry">
    
    <div class="content">
    <h1>پيدا نشد.</h1>
    <p>متاسفانه نتيجه اي يافت نشد، دوباره امتحان نماييد</p>
    <h3>جستجو در بلاگ</h3>
    <?php include(TEMPLATEPATH."/searchform.php"); ?>
    </div>
    
    </div>
    <div class="post-bottom"></div>
    </div>
    <!-- ^^^^^^^^^^^^^^ page not found + search form ^^^^^^^^^^^^^^ -->
    
    <?php endif; ?>
    
    </div>
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>

    امیدوارم مشکلتون حل بشه . اگه نشد من شرمنده ام .

    شاد باشید. @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۲

    دشمنت شرمنده داداش!
    نسخه وردپرست چیه؟

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۹

    2.8.2 فارسی :P

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۲

    مرسی.افزونه ای که تو داده بودی آپلود کردم سایتم نمیاد! eror 403 میده!!!! این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(( :(( :(( :(( :(( :((

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۷

    افزونه شاید سازگار نیست . افزونه رو پاک کنید .

    خطای 403 برای محددیت کاربران اعمال می شه .

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۷

    پاکش کردم ولی بازم سایتم نمیاد! :-(

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۶

    فکر کنم به احتمال زیاد مشکل از htaccess باشه

    کدی را که در پایین صفحه زیر است را در فایل htaccess قرار بدی

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    و دسترسی اون باید 644 باشه.

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۹

    دسترسی درسته.کد رو هم گذاشتم درست نشد. ~X( ~X( ~X( :((

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۱

    جالبه . من که تا حالا همچین چیزی ندیدم . آخه اصلا این خطا ربطی به این پلاگین نداره .

    دوستان کمک کنند تا مشکل دوستمون حل بشه. @},- ~O)

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۳

    برای پشتیبانی هاست یه تیکت فرستادم مشکلمو گفتم امیدوارم درست شه! 8-|
    راستی هیچی از سایت نمیاد.فکر کنم مشکل از جای دیگست.چون ساب دومین هام هم کار نمیکنه! اون یه وردپرس دیگست.ولی جالب اینجاست که دقیقا با اتمام آپلود افزونه این مشکل پیش اومد!

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۸

    جالبه ، اصلا افزونه رو فعال کردی یا نه ؟ :?

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۰

    نه.فقط تو "روت" آپلود کردم.تا اومدم move کنم دیگه دیدم وردپرس کار نمیکنه.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۳

    منتظر جواب تیکت باش . @},- ~O)

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۳۲

    حالا از بحث دور نشید بگید چیکار کنیم که درست بشه این پلاگین ~X(

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۹

    من اکانتم کلا پرید! منتظر نصب هاست جدید و اتصال دامنه ام هستم! بازم تست می کنم افزونه رو خبر میدم.

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۵

    از اون هاست استفاده نکنین
    به جرات میتونم بگم یکی از بدترین هاست
    بهتره از هاست های خانواده بایت استفاده کنین که امتحانشونو پس دادن
    مثل گیگفا که تازگیا امکانتشو بیشترم کرده

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۴:۰۹

    دوستان من این کد رو اضافه کردم
    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    مشکلی هم نباید داشته باشه به نظرم همه چیزم تو افزونه اوکیه
    ولی ستاره ها وقتی میرم روش تکون نمیخورن :( ثابتن خاموشن چرا :(

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۷:۲۸

    فکر کنم جای کد اشتباه وارد کردی اد صفحه صلیتتوبزار اینجا :-? :-? @},- @},- ~O)

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۹

    iishtar گفت:
    از اون هاست استفاده نکنین
    به جرات میتونم بگم یکی از بدترین هاست
    بهتره از هاست های خانواده بایت استفاده کنین که امتحانشونو پس دادن
    مثل گیگفا که تازگیا امکانتشو بیشترم کرده

    این ایرانیه؟
    مطمئن هست؟
    قابلیت ریستور دیتا بیس نداره! جای دیگه نمیشناسی که مطمئن و قدیمی باشه؟ این 000webhost امکانات خیلی خوبی داشت!

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۰

    گیگفا ده تا 000webhost می ارزه
    اما یه چیز هست که ده تا گیگفا رو می ارزه اون هم http://byethost.com هست که دو نوع هاست می ده
    هاست رایگانش که همون هاست گیگفا با امکانات ده برابر (فضا و \هنای باند)
    و اما هاست \ولیش که با توجه به مشخصات سرورش و امکانات و \شتیبانی و به خصوص قیمتش مناسبه
    اما شاید بگی که چرا بقیه نرفتا تنها مشکلش اینه که تو باید یه حساب ویزا یا پای پال داشته باشی که کمتر کسی داره
    پس من می گم از هاست رایگانش استفاده کن
    به این صفحه برو
    http://byethost.com/free-hosting

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۸

    بابا صفحه پرسش رو کردن هاست فروشی و تبلیغ هاست برا اون باید تاپیک جدا بزنید ~X(
    از دیروز هنوز مشکله من حل نشده اه

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۲

    افزونه ای که سزار گذاشته بود رو نصب کردی؟ اون نباید مشکل داشته باشه! البته اگه هاستت پرید دیگه.... *-:)

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۳

    bebe عزیز من 1000 بار گفتم برای 1001 بار هم می گم هر کی مشکل داره کد صفحه اصلیشو را بزاره اینجا تا مثل http://www.jok-sms.afnan.ir بشه

    bebe عزیز معنی این چیه

    بابا صفحه پرسش رو کردن هاست فروشی و تبلیغ هاست برا اون باید تاپیک جدا بزنید
    از دیروز هنوز مشکله من حل نشده اه

    مگه این صفحه رو خریدی در ضمن من با این حرفا فکر نکن عصبانی شدم اما برادرم صبرکن بنده خدا سوال کرد و من خوبی کردم و جواب دادم (راست می گن خواستم خوبی کنم کباب شدم :)) :)))

  • atkrad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۰
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۹

    من هم همين مشكا را دارم ولي با اين تفاوت كه در IE كار مي كند ولي در FF و Chrome كار نمي كند.
    بايد چه كار كنم مشكل از كجاست.

    يا علي

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۶

    سلام،
    من سایتم رو روی هاست
    http://byethost.com/free-hosting
    نصب کردم و افزونه ای که سزار گذاشته رو نصب کردم.بدون مشکل کار میکنه.مشکل من حل شد.
    با تشکر از سزار و abcp30 عزیز @},- ~O)

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۳

    ۱ سوال!
    سزار این افزونه سایز فونتهاش ۳ هست احتمالا.کجا میتونم سایز فونتش رو کوچیک کنم؟ تو css نبود! 8-|

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.