انجمن


چند سوال و انتخاب cms  (۱۰ نوشته)

  • mojtaba-m

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۱

    با سلام خدمت مدیران گرامی کاربران عزیز
    من چند تا سوال داشتم تا بتونم cms انتخاب کنم و اینکه بفهمم ورد پرس به کار م میاد یا نه!
    اول از همه باید خدمتتون عرض کنم که سایت من قراره یک پرتال چند قسمته با چند موضوع مختلف باشه!
    پس من می خوام آخرین عناوین هر موضوع رو جدا داشته باشم!
    به فرض بخش موبایل جدا، بخش مقاله جدا
    می خواستم ببینم که آیا این امکان هست که واسه هر بخش بهم rss جدا بده تا بتونم آخرین ارسال های هر بخش رو در feedsreade بریزم و این امکان و فراهم کنم!؟
    دوم اینکه این خاصیت مولتی بلاگر که احتمالا این cms داره ، آیا کار باهاش راحته و اینکه هر وبلاگی که باهاش ساخته می شه حجم یک cms جدا رو می گیره یا نه و آیا این کار اگه بکنم می تونه هم بهم rss جدا واسه هر وبلاگ بده و هم rss مشترک که آخرین ارسال های کل سایت رو بهم بده؟
    و یک سوال دیگه آیا تو ورد پرس پلاگینی چیزی وجود داره که بتونه آخرین عناوین ارسالی رو به صورت نوشته ی تایپی بالای سایت نشون بده؟
    مثل بالای سایت aviny.com
    ممنون می شم به این سوالات پاسخ بدید تا راحت تر تصمیم بگیرم و cms انتخاب کنم و یه عمر باهاش کار کنم!
    یا علی

  • afshinm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۰

    ببینید دوست من.
    وردپرس از لحاظ سئو فوق العاده است.
    بنده سایتم رو 5 ماه است که راه اندازی کردم.
    رنک من به 4 رسید که الان روزانه حدود 1000 نفر بازدید دارم و شک ندارم در دوره بعد رنک بنده 5 میشود.
    امکاناتی رو هم که ذکر کردید معمولا میشود با وردپرس طراحی کرد.
    البته دوستان بهتر از هم با این مسائل آشنا هستند.
    سایت بنده : http://swanknews.com
    اگر سوالی بود : 09353642133

  • mojtaba-m

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۵

    <?php
     $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=0&category=1');
     foreach($myposts as $post) :
     ?>
    
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
        <br>
     <?php endforeach; ?>

    اینطور که جستجو کرپم با این کدها می شه آخرین مطالب ارسالی هر موضوع رو آوردُ درسته؟
    ممنون می شم جواب سوالامو بدین!
    ضمنا دوست من قالب سایتتون زیباست!!
    رایگانه یا کار خودتونه؟
    یه جا هم هست بحث هاي امروز در نيوز پرس اونجا که بغلشون عکس گذاشتینُ این با افزونه ای چیزی هست؟

  • afshinm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۰

    با سلام خدمت شما.
    بنده کارم پی اچ پی هست ولی متاسفانه با فانکشن های وردپرس آشنایی کافی رو ندارم...بنده رو ببخشید.
    در مورد قالب لطف دارید.
    قالب سایت تغییر داده شده و هم چنین رایگان نیست اما اگر خواستید میتوانم لینک دانلود بدهم تا رایگان آن را دانلود کنید (به هر حال این هم یکی از خوبی های ایران است)
    در مورد بحث های نیوز پرس: من یک موضوع درست کردم و توسط یک کد پی اچ پی آخرین نوشته های آن موضوع را در بلوک نمایش میدهم و از افزونه خاصی کمک نگرفته ام.
    موفق باشید.

  • mojtaba-m

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۵

    قالب سایت تغییر داده شده و هم چنین رایگان نیست اما اگر خواستید میتوانم لینک دانلود بدهم تا رایگان آن را دانلود کنید (به هر حال این هم یکی از خوبی های ایران است)

    اگه همچین کاری کنین ُ خیلی خیلی خوشحالم کردین!!!
    واقعا مدیونتون می شم!
    شما فرمودین یک موضوعدرست کردین و کاری کردین که آخرین ارسال های اون موضوع میاد!!
    این یعنی جواب مشکل من!!!!
    من ۱۰ تا به فرض موضوع درست کنم و از این باکس ها ۱۰ تا درست کنم آخرین ارسال هاشو بخواد اینطوری نمایش بده یا حتی به صورت لینک باشه عالیه!!
    فوق العاده هست!!!!

  • afshinm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۵

    این دقیقا کدی که من برای بخش بحث های نیوزپرس استفاده کردم:

    <h2 class="front2" style="margin:15px 0 5px 0">بحث هاي امروز در نيوز پرس</h2>
    <div id="subscribe">
    <?php
    query_posts('cat=253&showposts=4');
    ?>
    <ul id="featured2">
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <li>
    <?php show_thumb_f($width=60,$crop='T',$quality=80); ?>
    
    <h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <p><?php the_excerpt_reloaded(30, '<a>', 'none', FALSE); ?></p>
    
    <div>
    <a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" class="flink">متن كامل</a>
    <a href="<?php comments_link(); ?>" class="cmlink"><?php comments_number('نظرتان را بگوييد','نظرتان را بگوييد','نظرتان را بگوييد'); ?></a>
    </div><div class="clear"></div>
    </li>
    
    <?php endwhile; ?>
    <?php wp_reset_query(); ?>

    در مورد قالب:
    اسم قالب : wp-max
    نسخه دمو : http://www.themespreview.com/downloads/preview.php?theme=56
    لینک دانلود (تست شده) : http://www.themesplice.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=390

    موفق باشید.

  • mojtaba-m

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۳

    اینطور که از دموش معلومه چیز اضافه ترم دارم که به دردم می خوره!
    فقط من تا حالا قالب فارسی نکردم!
    خدا کنه مشکل نباشه!
    به هر حال ممنونم!
    می شه یه تپضیح بدی این کدی که دادین رو چه طور می تونم استفاده کنم!؟
    باید یک ایندکس درست کنم اینا رو بریزم توش بعد iframe بزارم یا چیزه دیگه ای ....؟

  • afshinm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۸

    خواهش میکنم.
    برای استفاده از کد:
    ببینید ما تو این کد یک کوئری داریم که میره و اطلاعات رو از بانک میگیره.
    query_posts('cat=253&showposts=4');
    خب حالا چیزهایی رو که لازم داریم فراخوانی میکنیم.
    تیتر خبر یا پست به همراه لینک کامل خبر : <a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
    لینک به بخش نظر دهی: <a href="<?php comments_link(); ?>" class="cmlink"><?php comments_number('نظرتان را بگوييد','نظرتان را بگوييد','نظرتان را بگوييد'); ?></a>

    و...
    برای استفاده از این کد شما باید اون رو در فایل های قالبت استفاده کنی. مثلا فایل index.php یا فایل های sidebar.php و sidebar_l.php و ...

    امیدوارم خوب توضیح داده باشم. اگر سوالی بود تماس بگیرید. ;-)

  • mojtaba-m

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۳

    چشم
    فعلا ما نصب کنیم
    ممنون
    با توضیحاتت از بلا تکلیفی در اومدم!
    نصب می کنم مزاحمتون می شم افشین جان..

  • afshinm

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۸

    زنده باشید.
    کاری نکردم ... وظیفه بود.
    در خدمت هستم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    nasour

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.