سلام،
از بین دوستانی که سایت پر بازدیدی دارن که با وردپرس ساخته شده باشه و بر روی سرور اشتراکی ( Shared Server ) بنا شده باشه کسی هست که مشکلات بهره برداری بیش از حد از CPU سرور و امثال هم رو زیاد تجربه کرده باشه؟
سلام،
از بین دوستانی که سایت پر بازدیدی دارن که با وردپرس ساخته شده باشه و بر روی سرور اشتراکی ( Shared Server ) بنا شده باشه کسی هست که مشکلات بهره برداری بیش از حد از CPU سرور و امثال هم رو زیاد تجربه کرده باشه؟
اگر سرور مجازی vps داشته باشه مشکلی پیش نمیاد
با وردپرس نمیشه روی سرور های اشتراکی کار کرد, ساسپندد میشه
شما الان روی سرور VPS هستین یا اشتراکی؟
silvercover جان معذرت میخوام که این سالو تو تاپیک شما مطرح میکنم ...
واسه بازدید زیر 5 هزار با افزونه های معمولی و زیر 40 تا کوئری به دیتابیس میشه روی سرور اشتراکی موند ؟
ممنون
شما الان روی سرور VPS هستین یا اشتراکی؟
الان روی vps هستم و هر روز دارم vps رو خاموش میکنند و تغییر سرور میدم 8-|
واسه بازدید زیر 5 هزار با افزونه های معمولی و زیر 40 تا کوئری به دیتابیس میشه روی سرور اشتراکی موند ؟
ممنون
یکبار روی یکی از پکیج های معمولی هاست ایران با ترافیک 2 هزار تا ساسپند شدم که پیشنهاد دادند vps بگیرم
silvercover جان معذرت میخوام که این سالو تو تاپیک شما مطرح میکنم ...
ممنون
قطعا نمی تونم بگم، اما نوع کوئری ها و بهینه بودن دیتابیس عامل مهمی هست. خیلی از همین ناسازگاری ها رو قالب ها و افزونه های به ظاهر خوب (همچون WP-Stat و ...) ولی غیر استاندارد پدید میارن.
تنظیمات PHP سرور شما حافظه ای رو هم که در تنظیمات PHP مشخص کردین تعیین کننده هستن.
ممنون دوستان
توضیحات خوبی بود
جوابمو گرفتم
موفق باشید :-) @},-
آقا مصطفی من نمی دونم قالبتون چی بوده و چه قدر سنگین بوده اما من خودم روی هاست شیر کار می کنم و تا الان یه بار هم به دلیل وردپرس ساسپند نکردند اون هم با بازدید بین 1700 تا 3000 که البته خیلی بالا هم نیست ولی کم هم نیست.
بیشتر مربوط میشه به هاستینگ که اگر از اون حد بیشتر استفاده کنی و فشار بیاره, سایت رو غیر فعال میکنه
حالا بعضی هاستینگ سی پی یو و رم بیشتری در اختیار میزارند, مثل هاست شما
فکر کنم یه توضیحی راجع به این مشکل رو توی ایران گت خونده بودم:
http://www.iranget.com/?p=2583
امیدوارم به دردتون بخوره...