انجمن


انتصاب دسته به برگه و نمایش خلاصه مطلب  (۴۱ نوشته)

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۶

    سلام دوستان
    من 2 تا مشکل با وردپرس دارم

    1- میخوام مطالبی که در وبلاگم مینویسم دارای خلاصه باشه و وقتی بیننده روی عنوان مطلب کلیک میکنه به یه صفحه بره که کل مطلب رو در اونجا میتونه ببینه
    از
    http://codex.wordpress.org/Template_Tags/the_excerpt استفاده کردم اما متاسفانه نفهمیدم چطور باید از اون توابع استفاده کنم

    2- میخوام بدونم امکانش هست که فرضا من یک دسته به نام عمومی و یک برگه با نام عمومی داشته باشم و هر مطلبی که در دسته عمومی ایجاد میکنم خودکار به صفحه عمومی هم اضافه بشه؟

  • segaro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۵

    سلام خوبی
    ببین مشکلت رو باید با افزونه content-and-excerpt-word-limit حل کنی
    این افزونه رو نصب میکنی و توی قالبت
    the_content ()
    رو به
    content('2')
    تغییر میدی , میبینی که فقط دیگه تا 2 کلمه از مطلب نمایش داده میشه و بقیش به لینک ادامه مطلب میره
    موفق باشید

  • segaro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۳

    در مورد سوال دومتم این کار شدنیه اما توی صفحه مورد نظر کل مطلب نمایش داده میشه
    از این کد میتونی استفاده کنید

    <?php
    /*
    Template Name: Archive page
    */
    ?>
    
    <?php $recent = new WP_Query("cat=1&showposts=10"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
    <li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></li><br>
    <?php the_content(); ?>
    <?php endwhile; ?>
  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۶

    واسه اینکه کل مطلب نشون داده نشه کافیه که <?php the_content(); ?> رو از کد بالا حذف کنید

    پیروز باشید :-) @},-

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۹

    دوست عزیز برای انتصاب دسته به برگه بهترین کار ممکن استفاده از پلاگین page-links-to هستش، این پلاگین میتونه برگه های شما رو به صفحات دلخواه لینک کنه. به همین راحتی ;-)

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۴

    فکر کنم منظور ایشون رو متوجه نشدین
    ایشون میخوان که یه برگه ای با نام "آموزش" داشته باشن که لینک تمام مطالب مربوط به موضوع "اموزشی" توی اون باشه ...

    پیروز باشید :-) @},-

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۱۰

    قبلا مطرح شده است:
    http://forum.wp-persian.com/topic/1328?replies=12
    @},- @},- @},- @},-

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۶

    سلام خوبی
    ببین مشکلت رو باید با افزونه content-and-excerpt-word-limit حل کنی
    این افزونه رو نصب میکنی و توی قالبت
    the_content ()
    رو به
    content('2')
    تغییر میدی , میبینی که فقط دیگه تا 2 کلمه از مطلب نمایش داده میشه و بقیش به لینک ادامه مطلب میره
    موفق باشید

    یعنی چی توی قالب باید این تابع رو تغییر بدم؟
    این تابع توی کدوم فایل قرار داره؟

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۰

    ببخشید اما من تازه کار تر از اینم که این بتونم این کار رو انجام بدم
    از کدهای php تا حدی سر در میارم اما نمیدونم این کدها رو باید به کدوم فایل اضافه کنم؟

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۴۲

    مشکل انتصاب دسته ها به برگه با لینکی که mbdiran ارسال کردند حل شد
    ممنون

    اما برای مشکل اولم اون پلاگین رو نصب کردم فقط الان نمیدونم
    the_content ()
    توی چه فایلی قرار داره که تغییرش بدم اگر کسی کمکم کنه ممنون میشم

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۵

    خوب من از پوسته page-style استفاده میکنم
    اومدم و تابع the-content رو به فایل index.php قبل از اینکه دستور while تموم بشه اضافه کردم

    <?php get_header(); ?>
    
    	<div id="content">
    
    	<div id="maincontent">
    	<div class="topcorner"></div>
    		<div class="contentpadding">
    	<?php if (have_posts()) : ?>
    
    		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    			<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    				<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    				<small><?php the_time('M jS, Y') ?> <!-- by <?php the_author() ?> -->دسته : <?php the_category(', ') ?> | <?php edit_post_link('ویرایش', '', ' | '); ?>  <?php comments_popup_link('بدون دیدگاه »', '1 دیدگاه »', '% دیدگاه »'); ?></small>
    
    				<div class="entry">
    					<?php the_content('ادامه این مطلب را بخوانید &raquo;'); ?>
    				</div>
    
    				<p class="postmetadata"><?php the_tags('برچسب ها: '); ?> </p>
    			</div>
    			<?php content('100'); ?>
    
    		<?php endwhile; ?>
    
    		<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } else { ?>
    		<div class="navigation">
    			<div class="alignleft"><?php next_posts_link('&laquo; نوشته های پیشین') ?></div>
    			<div class="alignright"><?php previous_posts_link('نوشته های جدیدتر &raquo;') ?></div>
    		</div>
    		<?php } ?>
    
    	<?php else : ?>
    <div id="404">
    		<h2 class="center">پیدا نشد</h2>
    		<p class="center">Sorry, but you are looking for something that isn't here.</p>
    
    </div>
    	<?php endif; ?>
    	<div class="clear"></div>
    		</div>
    	<div class="bottomcorner"></div>
    	</div>
    <?php get_sidebar(); ?>
    <div class="clear"></div>
    	</div>
    <?php get_footer(); ?>

    اما الان هم کل نوشته رو نشون میده و هم خلاصه رو
    http://www.rfn.ir
    خودتون بیاین و ببینین
    حالا باید چی کار کنم؟

  • segaro

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۶
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۲

    سلام
    دوست گلم ببین من منظورتو اینوری متوجه شدم
    شما میخواید که توی صفحه اصلی اول عنوان نمایش داده بشه زیر چند کلمه از مطلب نمایش داده بشه هر کی هم خواست کل مطلب رو بخونه روش کلیک کنه و به صفحه ی بعدی که رفت بخونه
    خوب اگه منظورت همینه اون پلاگینی که دادم رو بر دارد نصبش کن توی قالبت فایل index.php رو باز کن
    توی قالبت دنبال کد

    the_content();

    حال کد بالا رو با

    content('2');

    به همین راحتی حالا فقط عنوان رو داری و تا 2 کلمه از مطلب که با تغییر 2 با مقادیر بالاتر میتونی کلمات بیشتری نشون بدی

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۷

    <?php get_header(); ?>
    
    	<div id="content">
    
    	<div id="maincontent">
    	<div class="topcorner"></div>
    		<div class="contentpadding">
    	<?php if (have_posts()) : ?>
    
    		<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    			<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    				<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    				<small><?php the_time('M jS, Y') ?> <!-- by <?php the_author() ?> -->دسته : <?php the_category(', ') ?> | <?php edit_post_link('ویرایش', '', ' | '); ?>  <?php comments_popup_link('بدون دیدگاه »', '1 دیدگاه »', '% دیدگاه »'); ?></small>
    
    				<div class="entry">
    					<?php content('100'); ?>
    				</div>
    
    				<p class="postmetadata"><?php the_tags('برچسب ها: '); ?> </p>
    			</div>
    
    		<?php endwhile; ?>
    
    		<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } else { ?>
    		<div class="navigation">
    			<div class="alignleft"><?php next_posts_link('&laquo; نوشته های پیشین') ?></div>
    			<div class="alignright"><?php previous_posts_link('نوشته های جدیدتر &raquo;') ?></div>
    		</div>
    		<?php } ?>
    
    	<?php else : ?>
    <div id="404">
    		<h2 class="center">پیدا نشد</h2>
    		<p class="center">Sorry, but you are looking for something that isn't here.</p>
    
    </div>
    	<?php endif; ?>
    	<div class="clear"></div>
    		</div>
    	<div class="bottomcorner"></div>
    	</div>
    <?php get_sidebar(); ?>
    <div class="clear"></div>
    	</div>
    <?php get_footer(); ?>

    از کد بالا استفاده کنین ...

    پیروز باشید :-) @},-

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۰

    ممنون دوستان مشکلم حل شد
    تشکر ویژه از iishtar & segaro
    اما با این کار 2 تا مشکل جدید ایجاد شد
    1- حتی پست هایی که از 100 حرف کوچکترن رو اضافه میکنم باز هم لینک ادامه مطلب میاد
    2- ساختار متن حفظ نمیشه
    یعنی هرجا فاصله گذاشتم یا کلید اینتر رو در متن فشار دادم در خلاصه حذف میشه و تمام متن پیوسته و پشت سر هم قرار میگیره
    میخوام در خلاصه هم این ساختار حفظ شه
    من از کدی که iishtar لطف کرد و بهم داد استفاده کردم

    امیدوارم با سوالاتم خستتون نکنم

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۰

    دوست عزیز با این کار سایت جالبی دستن و پا می کنید!
    تمامی دوستان خسته نباشند
    ~O) ~O) ~O) ~O)

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۰۱

    امیدوارم که همینطور که شما میگین بشه
    دارم سعیمو میکنم
    اما مطمئنم با وجود دوستان خوبی مثل شما که کمکم میکنین حتما موفق میشم
    @},-

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۴

    من قبلا یه قالب خبری دیده بودم خودش اتوماتیک این کار را میکرد

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۱۱

    خوب اسمش چی بود؟
    یعنی نمیشه همین قالب رو تغییرش داد که خواسته منو انجام بده؟

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۱

    نمونه:
    http://demo.wp-persian.com/?preview_theme=Mimbo
    دریافت:
    http://themes.wp-persian.com/mimbo/

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۶

    ممنون اما فکر کنم قالبش به درد وب سایت شخصی من نخوره
    امکان دستکاری کد وجود نداره؟

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۹

    آقا درست شد
    کافیه از تگ br استفاده کنیم
    وقتی متن رو نوشتم وارد قسمت ویرایش HTML ادیتور شدم و بعد از هر خط تگ br رو اضافه کردم و درست شد
    ممنون دوستان

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۱

    البته این کار خیلی خسته کنندست ~X(
    احتمالا توی کدها جایی هست که میگه تگ های br رو حذف کنه
    کسی از دوستان میتونه ببینه در پلاگینی که برای خلاصه نویسی استفاده کردم در کدوم قسمت از کد این کار انجام میشه؟
    ممنون میشم اگر کسی این لطفو بکنه

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۳۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۶

    تو وردپرس و از طریق قالب هرکاری میشه کرد مثلا پرتال هم ساخته شده است
    به نمونه های زیر نگاهی بنداز و ببین چه جوره:

    http://www.3zar.com/
    http://bia2arak.com/

    اما باید از کسانی کمک بگیری که اطلاعات کافی داشته باشند و بتونن به تمام سوالاتتون جواب بدن

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۸

    پلاگین خودت رو بزار اینجا

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۵

    فایل رو هم پیدا کردم در شاخه wp-includs یه فایل هست به اسم formatting.php
    توش یه کدهایی هست که فکر کنم خرابکاری از اونا باشه

    function clean_pre($matches) {
    	if ( is_array($matches) )
    		$text = $matches[1] . $matches[2] . "</pre>";
    	else
    		$text = $matches;
    
    	$text = str_replace('', '', $text);
    	$text = str_replace('', "\n", $text);
    	$text = str_replace('
    ', '', $text);
    
    	return $text;
    }

    و

    $content = str_replace('<br>', '', $content);
    	$content = str_replace('<hr>', '<hr />', $content);

    اگر میشه کسی این فایل رو ببینه و بگه چه تغییراتی اعمال کنم تا مشکلم حل شه
    البته امیدوارم که مشکل از همین جا باشه

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۹

    کدها توی پست بالا خوب نمایش داده نمیشه
    اگر میشه خودتون فایل formatting.php رو ببینین و توش br رو search کنین
    حتما منظورمو متوجه میشین

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۳

    formatting.php مال خود وردپرس هست.
    شما اول پلاگین ت رو غیر فعال کن ببین توی همون پست هات br درست عمل میکنه. اگه عمل کرد پس توی پلاگین ت br غیرفعال شده.
    اونوقت پلاگین ت رو بزار تا بررسی کنیم.

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۲:۰۲

    خوب آره توی خود وردپرس درست کار میکنه
    یعنی وقتی پلاگین content-and-excerpt-word-limit رو نصب نکرده بودم کل متن رو در صفحه اول نشون میداد و br ها حذف نمیشد
    اما بعد از نصب پلاگین در خلاصه br حذف میشه اما باز در متن کامل درست نشون میده
    از پوسته page-style استفاده میکنم
    ممنون از کمکتون

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۳

    دوست عزیز لطفا توی فایل excerpt-content-word-limit.php مربوط به افزونه کد

    $output = preg_replace('/<img[^>]+./','', $theContent);

    که توی خط 58 هست رو به کد

    $output = $theContent;

    تغییر بدین شاید مشکلتون حل بشه

    متاسفانه من خودم نتونستم این افزونه رو روی لوکال نصب کنم (وقتی پوشه اینو اضاف میکردم دیگه صفحه مربوط به افزونه ها توی مدیریت باز نمیشد) به همین خاطر از کارکردن کد اطمینان ندارم ...

    پیروز باشید :-) @},-

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۳

    نه متاسفانه درست نشد :-(
    حالا چی کار کنم؟ :-?

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۷

    ببخشید من زیاد وارد نیستم اما فکر کنم اون خط برای ایجاد تغییرات روی عکسه
    فکر کنم عکس رو با یه چیز دیگه replace میکنه
    البته شما استادین @},-

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۱

    آره اون نیست.
    بزار افزونه روبگیرم ببینم چجوریاست.

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۶

    از افزونه نبود.
    من یه مشکل مشابه داشتم که br کلا روی وردپرس من کار نمیکرد.
    افزونه tinymce-advanced رو نصب کردم و بعد توی تنظیماتش
    Stop removing the <p> and <br /> tags when saving and show them in the HTML editor
    رو تیک زدم دیگه درست کار میکنه.
    یه امتحانی بکن.

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۱

    درست شد
    ممنون از لطف و راهنماپیتون
    @},- ~O)

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۰

    راستی اینجا واقعا معنای پشتیبانی خوب رو حس کردم
    از اینکه وردپرس رو انتخاب کردم خوشحالم

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۹

    RFN گفت:
    ببخشید من زیاد وارد نیستم اما فکر کنم اون خط برای ایجاد تغییرات روی عکسه
    فکر کنم عکس رو با یه چیز دیگه replace میکنه
    البته شما استادین @},-

    کاملا حق با شماست
    از اینکه جواب اشتباه دادم معذرت میخوام و خوشحالم که مشکلتون برطرف شد

    پیروز باشید :-) @},-

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۱

    دیگه دارم خسته کننده میشم اما یه سوال دیگه
    با استفاده از پلاگین content-and-excerpt-word-limit برای خلاصه نویسی و استفاده از کدی که iishtar لطف کرد و بهم داد الان برای پست هایی هم که کمتر از ۱۰۰ کلمه هستند باز لینک ادامه مطلب میاد در صورتی که نباید بیاد
    برای این چی کار کنم؟

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۳

    کاملا حق با شماست
    از اینکه جواب اشتباه دادم معذرت میخوام و خوشحالم که مشکلتون برطرف شد
    پیروز باشید :-) @},-

    از شما به خاطر کمکتون ممنونم
    این لطف شماست که وقت گذاشتین برای حل مشکل من

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ تیر ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۶

    از یه مدل دیگه برای خلاصه مطلب استفاده کنید.
    مثلا کدی که قبلا توی انجمن معرفی کرده بودم :
    <?php echo substr(get_the_excerpt(),0,145); ?>

  • RFN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۷

    خوب میشه بگین چجوری از این کد استفاده کنم؟
    کدی که من استفاده کردم همون کدیه که iishtar بهم داده بود
    ممنون

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۱

    ببین
    همون کدی که برای نشون دادن کامل مطلب استفاده میکنی رو بگیر و بجای
    <?php the_content(); ?>
    از
    <?php echo substr(get_the_excerpt(),0,145); ?>
    استفاده کن.

درباره‌ی این موضوع