انجمن


مشکل وردپرس در نصب بر روی لوکال هاست  (۱۱ نوشته)

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۹

    سلام و خسته نباشید...
    من وردپرس رو روی EsayPHP نصب کردم و مشکلی که الان دارم اینه که وقتی توی قسمت پیوند یکتا می رم و لینک ها رو به صورت نوشتاری می زارم هیچکدوم از پست ها و موضوعات رو باز نمی کنه ولی وقتی به حالت پیشفرض بر می گردونم همه چیز درست هست...؟
    ممنون می شم که راهنمایی کنید... @},-
    یا حق... ;-)

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۴۱

    چون مد ری رایت رو لوکال کار نمیکنه.

  • محمد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۹
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۹

    آهان پس به خاطر این هست...
    ممنون و مچکر دوست عزیز... @},-
    یا حق... ;-)

  • atkrad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۰
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۰۳:۲۵

    اگر از WampServer استفاده كنيد مي توانيد modrewrite را فعال كنيد.

    يا علي

  • badboy22

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۶

    به نظر من هم بهترین روش استفاده از WampServer است من خودم ازش استفاده کردم.
    میتونی این نرم افزار رو از لینک زیر دریافت کنی

  • http://www.wampserver.com/dl.php
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۶

    روی ویندوز فعال نمیشه.
    حالا با هر سرور سازی باشه. حداقل برای من فعال نشد. نه ومپ نه زامپ

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۸

    من تونستم با WinLAMP فعال کنم (تحت ویندوز)

    فکر کنم واسه فعال کردنش # رو که قبل از خط LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so توی فایل httpd.conf بود ورداشتم و درست شد

    موفق باشید :-) @},-

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۹

    http://www.techpavan.com/2009/03/16/configure-permalinks-local-wordpress-installation-wamp/

    اینجا می تونید یه چیزایی پيدا كنيد.
    براي من كه درست شد!

  • atkrad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۰
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۸

    من که تونستم با Wamp در ويندوز فعال كنم.

    يا علي

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۷

    میخوام نصب کنم با WampServer یوزر و پسورد دیتابیس رو از کجا بیارم؟

  • atkrad

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۰
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۰ آبان ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۲

    بهتر نبود یک تاپیک جدید می زدید تا بهتر نتیجه می گرفتید.

    یا علی

  • درباره‌ی این موضوع



    برچسب‌ها

    هیچ برچسبی نیست.