سلام , دوستان کمک فوری چطوری میشه پست ها رو طوری تغریف کرد که یکی درمیون دارای استایل متفاوت باشند مثل نطرات ! ممنون میشم کمک کنید که مثلا پست اول بکگراندش سفید پست بعدی سیاه و همینطور ادامه داشته باشه
سلام , دوستان کمک فوری چطوری میشه پست ها رو طوری تغریف کرد که یکی درمیون دارای استایل متفاوت باشند مثل نطرات ! ممنون میشم کمک کنید که مثلا پست اول بکگراندش سفید پست بعدی سیاه و همینطور ادامه داشته باشه
دوستان خودم مشکل رو حل کردم اگه دوست داشتید بگید به شما هم بگم خیلی سادست از فایل خود کامنت استفاده کردم خیلی خدا شده
بله دوست عزيز.
لطف كنيد بگيد چطور اين كار رو كرديد؟
در ضمن ممنون مي شم بگيد در سايت موبفا چطور اون 2 تا مطلب بالا رو اونطور نمايش داديد؟منظورم اينكه اون 2 تا پست آخر رو چطور جدا كردي؟
خوب ببین دوست عزیز برای اینکه پست ها یکی در میون تنظیم بشه و شما استایل مورد نظرتون توش اضافه کنید کافیه این چند خظ کد رو در قالبتون جایی کخ میخواهید یکی در میون بشه اضافه کنید و 2 تا استایل بنویسید
به عنوان مثال الان شما قسمت کلیپ سایت من رو نگاه کنید
http://mobfa.org/category/multimedia/mobile_clip/
میبینید خیلی جالب تنظیم شده حالا اگه شما توی سورس منو نگاه کنی متوجه منظورم میشی اما کد ها
اول که این رو بالای قالب اضافه کنید
<?php
$apost= 'class="cright" ';
?>
خوب اینم توی یک Div قرار میدید
<?php echo $apost; ?>
این دستور رو هم زیر همین کد اضافه کنید البته بعد جایی که Div بالا بسته میشه
<?php
/* Changes every other comment to a different class */
$apost = ( empty( $apost ) ) ? 'class="cright" ' : '';
?>
امیدوارم خوب توضیح داده باشم اگه بازم نیازی به توضیح بیشتر بود بگو تا بگم
:D ببيند اين رو دقيقا كجاي قالب اضافه كنم؟
<?php
$apost= 'class="cright" ';
?>
شرمنده اگه مي شه كد كامل مطلبتون رو بزاريد كه بفهمم كجا بايد قرار بگيره اين Div ها