آقا ما وقتی میریم تو کنترل پانل وبلاگمون و قسمت نظرات، بعضی مواقع میزنه که چند تا مطلب پیش نویس دارم!! ولی من که چیزی رو پیش نویش نکردم آخه ~X( [میتونه از هاستم باشه؟ آخه خیلی کیفیتش پایینه] اون قسمت ارسال فایل پایین پست هم خراب شده و کار نمیکنه!
آقا ما وقتی میریم تو کنترل پانل وبلاگمون و قسمت نظرات، بعضی مواقع میزنه که چند تا مطلب پیش نویس دارم!! ولی من که چیزی رو پیش نویش نکردم آخه ~X( [میتونه از هاستم باشه؟ آخه خیلی کیفیتش پایینه] اون قسمت ارسال فایل پایین پست هم خراب شده و کار نمیکنه!
در قسمت نظرها ؟ خب کسانی که واسه شما نظر می نویسند برای مدیریت بعضی هاشون در شرایط خاص بسته به تنظیماتی که انجام دادید وارد اون قسمت می شوند
نه میگه چند تا مطلب پیشنویس دارن.
احتمالی که میتونم بدم و اصلا هم از روی آگاهی کامل نیست: وقتی که شما دارید یه مطلبی رو توی وردپرس مینویسید، وردپرس به طور خودکار تغییرات رو در زمانهای مشخصی ذخیره میکنه. حالا اگه شما ویرایشگرتون اتفاقی (یا عمدی) بسته بشه یا برق بره یا هر اتفاقی بیفته، نوشتهی شما از دست نرفته و میتونید به نوشتنتون ادامه بدید.
احتمال من اینه که شما ادیتور رو باز کردید یه سری چیز نوشتید بعدشم سیو نکردید و بستید. ولی وردپرس autosaveهاتون رو داره و میاره براتون.
به هر حال، اگه نمیخوایدشون روشون کلیک کنید و وقتی باز شدن، حذفشون کنید.
در قسمت نظرها ؟ خب کسانی که واسه شما نظر می نویسند برای مدیریت بعضی هاشون در شرایط خاص بسته به تنظیماتی که انجام دادید وارد اون قسمت می شوند
نه نوید، تو قسمت پست های وبلاگ منظورمه!
نه میگه چند تا مطلب پیشنویس دارن.
احتمالی که میتونم بدم و اصلا هم از روی آگاهی کامل نیست: وقتی که شما دارید یه مطلبی رو توی وردپرس مینویسید، وردپرس به طور خودکار تغییرات رو در زمانهای مشخصی ذخیره میکنه. حالا اگه شما ویرایشگرتون اتفاقی (یا عمدی) بسته بشه یا برق بره یا هر اتفاقی بیفته، نوشتهی شما از دست نرفته و میتونید به نوشتنتون ادامه بدید.
احتمال من اینه که شما ادیتور رو باز کردید یه سری چیز نوشتید بعدشم سیو نکردید و بستید. ولی وردپرس autosaveهاتون رو داره و میاره براتون.به هر حال، اگه نمیخوایدشون روشون کلیک کنید و وقتی باز شدن، حذفشون کنید.
مارتین عزیز تا حالا برا من از این اتفاق ها نیوفتاده! روشون هم کلیک میکنم یه صفحه میاد میگه که چنین صفحه ای وجود نداره! بعد دوباره میرم تو قسمت ویرایش پست ها، و ان بار دیگه نشونشون نمیده!
این مشکل حل شده؟