انجمن


موضوعی جالب : داشتن یک هیدر اختصاصی برای هر دسته  (۹ نوشته)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۵

    سلام دوستان عزیز ...
    مدتی نبودم و به خاطر چندین پروژه اجرایی که در دست داشتم نمیتونستم پاسخ گو سوالات شما باشم .

    موضوعی رو که میخوام مطرح کنم اینه که برای کاربران بعد از ورود به هر دسته به صورت اتومات هیدری که برای اون دسته معرفی شده است رو نمایش داده بشود.

    کاره جالبی که من تو چند سایت دیدم دارن انجام میدن .

    از اساتید میخوام در این مورد راهنمایی لازم رو بکنند.

    شاد باشید و لذت شادی را به کودکان یتیم هدیه بدهید.

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۵

    هر دسته داری یک ID منحصر به فرد پس تنها یک شرط ساده لازم است که در دسته خاص کار خاصی انجام داده شود . ~O)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۴

    ممنون از پاسختون . ;-]
    در این زمینه آگاهی دارم . میخواستم نمونه از این کار و چگونگی عملکرد رو بوسیله دستور شرطی مثال بزنید. ؟؟؟؟؟ :?

    مثلا اگر کاربر به دسته مقالات رفت و id اون دسته 3 است . که با کلیلک کاربر هیدر 3 از هاست فراخوانی و نمایش داده بشود.
    این توضیح رو برای بقیه دادم . شما که استاد ما هستید.

    ممنون از راهنماییتون.

    شاد باشید. @},- ~O)

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۸

    دوست عزيز اگر منظورتون رو متوجه شده باشم بايد براي هر دسته يك پوسته تعريف كنيد به اين صورت :
    category-id.php
    كه به جاي id شماره دسته رو مي زاريد .اينطوري هر دسته داراي قالب خاصي مي شه كه مي تونيد هر چيز رو كه خواستيد تغيير بديد.
    فايل category-id رو در پوشه قالبتون بايد ايجاد كنيد.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۸

    TnTDownloaD گفت:
    دوست عزيز اگر منظورتون رو متوجه شده باشم بايد براي هر دسته يك پوسته تعريف كنيد به اين صورت :
    category-id.php
    كه به جاي id شماره دسته رو مي زاريد .اينطوري هر دسته داراي قالب خاصي مي شه كه مي تونيد هر چيز رو كه خواستيد تغيير بديد.
    فايل category-id رو در پوشه قالبتون بايد ايجاد كنيد.

    ممنون از راهنماییتون.
    اما کار خیلی اونطوری سخت میشه . اگه یکی 100 خورده ای دسته داشته باشه باید برای هر دسته یک قالب تعریف کنه .
    اما کاری که من میگم خیلی ساده تر است.

    شما باید تو قالب هیدر دستور شرطی بزارید که اگر مثلا تو دسته فلان رفتیم در قسمت هیدر ، تصویر مربوط به اون دسته رو نمایش داده بشود. قابلیتی که داری اینه که شما میتونید با چند خط کد نویسی برای هر دسته ای حتی برگه هاتون یک هیدر تعریف بکنید.

    حالا اساتید کسی میتونه کمک بکنه.

    شادی از آن لحظه های شما. @},- ~O)

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۵

    بله درست مي فرماييد.من قكر نمي كردم در اين حجم خواسته باشين اين كار رو بكنيد.
    اگر كسي مي تونه راهنماييي كنه

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۹

    فکر کنم با تعمیم چیزی مثل :
    <img<?php if (is_category('Category A')) : echo ' src="images/head01.gif"'; endif; ?>>
    بشه اینکار مدنظرت رو انجام بدی. :-?

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۳

    تشکر مرتضی یه چک بکنم ببینم چی میشه . @},- ;-]

  • mummified

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۶ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۶

    لطفاً آموزش کاملش رو هم ایجاد کنید .
    متشکرم @},-

درباره‌ی این موضوع