انجمن


کد مربوط به لاگین شدن در سایت خارج از ابزارک ها  (۲۳ نوشته)

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ تیر ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۸

    کد مربوط به لاگین شدن در سایت خارج از ابزارک ها رو میخوام.
    در واقع میخوام یک لایه یا یک تولبار بالای هیدر ایجاد کنم که اگر کاربر وارد سایت شده و لاگین شده بهش خوش آمد بگه اگر هم که نشده دو فیلد برای ورود و یک لینک برای رجیستر شدن قرار داده بشه؟
    مثل همه ی سایت های حرفه ای دیگه مثلا مثل لاگین PHPBB و ...

    در صورت امکان کد جستجو در سایت رو هم قرار بدید.
    با تشکر.

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰

    اگه کاربر لاگین کرده باشه این بیاد:

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    وردپرس عزیز به Myprosoft.net خوش آمدید.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    اگه لاگین نکرده باشه به شکل زیر:

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نام کاربری: .......... رمز عبور:............... رمز عبور را فراموش کرده اید؟ یا در سایت ثبت نام نکرده اید؟
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    خواهشا جواب بدین :?

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۵

    کسی متوجه منظور من شد؟ :((

  • websoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۴
    تشکر شده: ۴۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۰۱

    اين افزونه ميتونه كمكتون كنه :
    http://wordpress.org/extend/plugins/ws-tools-bar/
    تصوير :
    http://s.wordpress.org/extend/plugins/ws-tools-bar/screenshot-1.jpg?r=137021

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۹

    وب سافت جان این افزونه فوق العاده جالبه ولی من نمیخوام با افزونه کار کنه میخوام کد باشه که خودم جاشو تعیین کنم. و بتونم دستکاریش کنم.

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۶

    سلام .... ;-]

    میتونید از این کد استفاده کنید . من تو یکی از سایت هام دارم استفاده می کنم.
    اگه این به دردتون نخورد پلاگینی که خودم استفاده می کنم ارائه می دم.

    <?php global $user_ID, $user_identity, $user_level ?>
    		<?php if ( $user_ID ) : ?>
    		<b>مدیریت: </b>
    			سلام <strong><?php echo $user_identity ?></strong>.
    				<a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/">پنل مدیریت</a> -
    				<?php if ( $user_level >= 1 ) : ?>
    				<a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/post-new.php">نوشته تازه</a> -
    				<?php endif // $user_level >= 1 ?>
    				<a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/profile.php">پروفایل</a> -
    <a href="<?php echo wp_logout_url('$index.php'); ?>">بیرون رفتن</a>
    
    		<?php elseif ( get_option('users_can_register') ) : ?>
    		<b>وارد شوید</b>
    			<form action="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php" method="post">
    				<label for="log"><input type="text" name="log" id="log" value="<?php echo wp_specialchars(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="22" /> نام کاربری</label>
    				<label for="pwd"><input type="password" name="pwd" id="pwd" size="22" /> رمز عبور</label>
    				<input type="submit" name="submit" value="ورود" class="button" />
    				<label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" /> نگهدار</label>
    				<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>"/>
    			</form>
    			<a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-register.php">عضو شوید</a> -
    			<a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=lostpassword">رمز را فراموش کرده ام</a>
    		<?php endif // get_option('users_can_register') ?>
    <br>

    امیدوارم بدردتون بخوره .

    شادی از آن لحظه های شما. @},- ~O)

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ تیر ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۶

    با تشکر - تستش میکنم

    شما در سایت http://www.3zar.com/ خودتون از همین کد استفاده کردین؟

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ تیر ۱۳۸۸ - ۰۷:۲۳

    نه دوست من . ولی دقیقا همون کار رو میکنه .

    موفق باشید. @},- ~O)

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۴

    سزار جان من از WS Tools Bar استفاده کردم و اونو در سایت قرار دادم وفعال کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!؟ :((

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۰

    سلام دوست من ...
    کدی رو که بهتون معرفی کردم در هر جایی از ساییتون قرار بدین چیزی رو که میخواین نمایش میده.

    در مورد سایت خودم من اونجا یک ساید بار تعریف کردم و که یک افزونه رو اونجا فراخوانی می کنه.

    موفق باشید. @},- ~O)

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۴

    سزار جان من این کد رو استفاده کردم خیلی عالی بود فقط یک مشکلات کوچولو یی داره اول اینکه نمیدونم چرا لفت تو رایت نمایش میده و فرم بهم میریزه و دوم اینکه چوری میشه کنار این آیتم ها چه در زمان لاگین چه در زمان لاگ ات تصاویر کوچک آیکن مانند رو نمایش بدم.

    من باید چکار کنم که راست به چپ حل بشه باید لایمو صفت خاصی بدم؟
    ضمن اینکه پوستم فارسیه!

    تصویرش اینجاست: http://www.mypicx.com/uploadimg/1369978778_07222009_1.bmp

    خود سایت هم اینجاست: Myprosoft.net
    در ضمن میخوام مثل سایت خود شما همش در یک خط باشه که مثل یک تولبار کوچک نمایش داده بشه نه سه خطی.
    ممنون ;-)

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۹

    خیلی خیلی ممنون
    کار منو راه انداخت

    http://iishtar.co.cc/Uploads/111111.png
  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۴۲

    من کد رو یکمی تغییر دادم میشه چک کنید ببینید مشکلی نداشته باشه:

    <?php global $user_ID, $user_identity, $user_level ?>
    <?php if ( $user_ID ) : ?>
    وقت بخیر <?php echo $user_identity ?>.
    /wp-admin/">پنل مدیریت |
    <?php if ( $user_level >= 1 ) : ?>
    /wp-admin/post-new.php">نوشته تازه |
    <?php endif // $user_level >= 1 ?>
    /wp-admin/profile.php">پروفایل |
    ">بیرون رفتن

    <?php elseif ( get_option('users_can_register') ) : ?>

    <form action="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php" method="POST" dir="rtl" style="word-spacing: 0; line-height: 200%">

    <label for="log"> <span lang="en-us">  </span>شناسه:
    <input type="text" name="log" id="log" value="<?php echo wp_specialchars(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="15" style="border: 1px solid #C0C0C0; font-family: Tahoma; font-size: 9pt; color: #000000; background-image:url('http://www.myprosoft.net/wp-content/themes/myprosoft/images/fild.gif'); background-color:#FFFFFF"/>
    <span lang="en-us">   </span> </label>
    <label for="pwd"> رمز:
    <input type="password" name="pwd" id="pwd" size="15" style="border:1px solid #C0C0C0; font-family: Tahoma; font-size: 9pt; color: #000000; background-color: #FFFFFF;background-image:url('http://www.myprosoft.net/wp-content/themes/myprosoft/images/fild.gif')"/></label> <span lang="en-us">
    </span> <label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" style="margin-top:0px;"/><span lang="en-us">
    </span></label>
     <input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>"/><input type="submit" name="submit" value="ورود" class="button" style="border: 1px solid #000000; font-family: Tahoma; font-size: 8pt; color: #FFFFFF; text-align: center; background-image:url('http://www.myprosoft.net/wp-content/themes/myprosoft/images/nav-bg.jpg')"/>

                                                    
    <span lang="en-us">     </span>                   
    /wp-register.php">عضویت در سایت
    |
    /wp-login.php?action=lostpassword">رمز خود را فراموش کرده اید؟
    <?php endif // get_option('users_can_register') ?>

    </form>

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۴:۵۰

    نه دوست من ...

    اول اینکه کدی شما دادید مورد داره شدید.
    دوم اینکه کدی که به شما معرفی شد دقیقا در یک خط قرار میگیرد به خاطر همین به شما معرفی شد.
    سوم اگه میخواین عکس اضافه کنید یک اسکرین شات بدین تا بهتر کمک بشود.

    شاد باشید.

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۹

    برای اینکه در فیلد ها نوشته ها از چپ به راست نمایش داده بشه باید به 2 تا تگ input که واسه نام و پسورد هست استایل text-align:left رو اضافه کنید

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۳

    سزار جان کدی که شما به بنده دادی حاصلش این اسکرین شات هست که در سه خط قرار گرفته:
    اصلا ویرایشی در این کد صورت نگرفته بود.

    http://www.mypicx.com/uploadimg/1369978778_07222009_1.bmp

    اما ویرایش شده ی اون به شکل زیر در اومد که همونی هست که من میخوام ولی فکر میکنم کدهاش مشکل داره:

    http://www.mypicx.com/07232009/123/
    وقتی وارد لینک فوق شدید بروی آن کلیک کنید تا بصورت واضح به نمایش در بیاد.

    در ضمن شما نگفتید کجای کد ها ایراد داره؟ :?

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۸

    --ویرایش شد
    مشکل از این کد ها نبود
    مدیران لطفا این پست منو پاک کنن

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۶

    ببخشید من این پست رو دوباره میدم چون لینک عکس ها مشکل داشت:

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    سزار جان کدی که شما به بنده دادی حاصلش این اسکرین شات هست که در سه خط قرار گرفته:
    اصلا ویرایشی در این کد صورت نگرفته بود.

    http://myprosoft.net/1.bmp

    اما ویرایش شده ی اون به شکل زیر در اومد که همونی هست که من میخوام ولی فکر میکنم کدهاش مشکل داره:

    http://myprosoft.net/2.bmp

    در ضمن شما نگفتید کجای کد ها ایراد داره؟ :?

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۳

    سزار کجایی به فریادم برس...

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۳۳

    ظاهر کار گه نشون میده مشکلی نداره.

    بعدشم شما برای تست فقط میخواین یک لاگین و بعدش هم یک لا آف بکنید همین .

    خیلی راحت میشه تست گرفت. یکم هم خودتون .....

    شاد باشید . @},- ~O)

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۲۶

    سزار جان من تست گرفتم هیچ مشکلی نداشتم در مورد آیکن هم فهمیدم باید چکار کنم.
    ولی این نوشته شما که اون بالا گفتید

    اول اینکه کدی شما دادید مورد داره شدید.

    منو نگران کرد! میخواستم ببینم آخه کجاش مشکل داره؟ چون از نظر جواب دادن مشکلی نداره. :-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۸

    بسیار خوب دوست گلم مشکلی نیست .

    موفق باشید. @},- ~O)

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۶

    از کمک شما خیلی متشکرم- @},- ;-) @},-

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.