سلام آقا این وردپرس دیگه شورشو در آورده هرچی میایم داخل پنل وبمون هی پیام نسخه جدید میده یکی بگه توی این نسخه های کوچیک چه چیزایی تغییر کرده ما ندونسته آپدیت میکنیم بعد میبینیم با افزونه ها مشکل داره یا یه اشکال جدید در وبمون به وجود میاد
سلام آقا این وردپرس دیگه شورشو در آورده هرچی میایم داخل پنل وبمون هی پیام نسخه جدید میده یکی بگه توی این نسخه های کوچیک چه چیزایی تغییر کرده ما ندونسته آپدیت میکنیم بعد میبینیم با افزونه ها مشکل داره یا یه اشکال جدید در وبمون به وجود میاد
ا ندونسته آپدیت میکنیم بعد میبینیم با افزونه ها مشکل داره یا یه اشکال جدید در وبمون به وجود میاد
عشق است پیش مرگ بزرگ ، برو که بهشت منتظر شما است ای شهید بروز رسانی وردپرس ... :D :D :D :D
segaro جان از من میشنوی گول این پیام آپدیت های به قول خودت نسخه های کوچک رو نخور بخاطر 01/ -- ارتقاء همه زندگی آدم به هم میریزه. ~O)
سلام , اره دوستان دقیقا همینطور هست وقتی از نسخه 2.8 به 2.8.1 اومدم افزونه مطالب مشابه از کار افتاد و قسمت نطر های وبلاگم رو شروع کرد به جابجایی نظر تو یه پست میدادی یه جا دیگه ثبت میشد و .... با هزار زحمت درستش کردیم حالام این نسخه جدید اومده
اگه کسی بتونه جزئیاتی ازش بگه که چه چیز هایی تغییر میکنه باز هوشیار تر هست برای آپدیت کردن.
عشق است پیش مرگ بزرگ ، برو که بهشت منتظر شما است ای شهید بروز رسانی وردپرس ...
من برای چی پیش مرگ بشم یکی دیگه بشه خوب :D
هنوز نسخه ی موجود بر روی fa.wordpres.org نسخه ی 2.8.1 است . پس قائدتا پیغام بروز رسانی نباید بدهد . این یک مورد ، مورد دیگه این که چرا وردپرس اینقدر نسخه ی جدید میده بیرون ؟ :-? :-? :-? :-? این برای من خیلی جای سوال داره :-? :-? :-? . مخصوصا وقتی تغییری مشاهده نمیکنم :-? :-? :-? . این مورد به نظر من نیاز به بررسی بیشتر داره . :-? :-? :-? :-? :-? .
اتفاقاً حتماً پیشنهاد میشه ارتقاء بدید به نسخه جدید.
Wordpress 2.8.2 - XSS vulnerability fixed :D
XSS vulnerability fixed
اولا این یعنی چی؟
دوما باید بزاریم تا بچه ها فارسیش رو بدن بیرون . من که این کارو میکنم .
کوووو پس چرا واسه من پیغام آپدیت رو نداده...؟ :?
این آپدیت های پشت سر هم تبدیل به معضل شده 8-| همین آخرین آپدیت یکی از بهترین افزونه هامو از کار انداخت
۱۰ دفعه گفتم برای بار ۳۰۰۰۰ میگم ، حل نشید زود ارتقا بدید (بزارید هکار ها طططططعمه داشته باشن !!!)
همیشه آنقدر صبر کنید که نسخه های پایدار منتشر شود ،مثلا 2.7.2 یا 2.8.2 یا 3 و یا 4 بعد بروز رسانی کنید ....
سلام.
در نسخه جدید یک باگ (XSS یا همون java script injection) برطرف شده...
ارتقاء دادن جزو واجبات است.
موفق باشید.
zxo003 گفت:
۱۰ دفعه گفتم برای بار ۳۰۰۰۰ میگم ، حل نشید زود ارتقا بدید (بزارید هکار ها طططططعمه داشته باشن !!!)
همیشه آنقدر صبر کنید که نسخه های پایدار منتشر شود ،مثلا 2.7.2 یا 2.8.2 یا 3 و یا 4 بعد بروز رسانی کنید ....
من که منظور شما رو متوجه نشدم!! :-?
alighatta گفت:
zxo003 گفت:
همیشه آنقدر صبر کنید که نسخه های پایدار منتشر شود ،مثلا 2.7.2 یا 2.8.2 یا 3 و یا 4 بعد بروز رسانی کنید ....من که منظور شما رو متوجه نشدم!! :-?
میگه صبر کن یه نسخه پیدار بیاد بعد اپدیت کن
راستی دوستان من دوتا وردپرس روی یه هاست دارم هردو 2.7.1 هستن که یکیشون میگه به نسخه 2.8.1 اپدیت کن اون یکی میگه 2.8.2 یعنی یکیشون جا مونده
مشکل از کجاست ؟
دوستان این نسخه هنوز روی fa.wordpress.org قرارنگرفته . حالا اگه بخوایم از worpress.org آپدیت کنیم فارسی مارسی بهم نمیخوره ؟؟ :? :? :?
وقتی با فارسیش به هم خورد شک نکنید که با انگلیسیش نابود میشه :D
چی کار کنیم نصب کنیم یا نه :?
خیر . :O :O :O :O :O :O :O
بزارید کاملا بر روی fa.wordpress.org قرار بگیره بعد بروزرسانی کنید .
کاربر محترم ، pardisdownload ، این حرف شما چه ربطی داره آخه...عزیز من شما اگر از موضوعی اطلاعی نداری لطف کن راهنمایی اشتباه نکن...
سیستم سایت fa.wordpress.org به اون صورتی که شما فکر میکنی کار نمیکنه...اگر نسخه ای در بخش اصلی سایت وردپرس دات اورگ قرار گرفت ، کاملاً مطمئن و پایداره و همه میتونن نصب کنن و هیچ مشکلی وجود نداره.
در بخش fa.wordpress.org فقط فایل زبان میاد به پکیج اضافه میشه.
منم به خاطر همین گفتم که دوستان راحت تر باشن . :-) :-) :-) :-)
دوستان ظاهرا به سلامتی 2.8.2 هم بدون مشکل نصب شد البته من به صورت خودکار اول نسخه انگلیش و بعدش fa.wordpress.org
را به صورت اتوماتیک ارتقاء دادم هیچ موردی هم با افزونه ها نداره نمیدانم نظر شما ها چیست؟
من به ۲.۸.۲ وردپرس فارسی ارتقا دادم
ارتقا بلامانع است درواقع یک امر ضروری می باشد
@},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},-
من كه در ارتقا دادن و نصب ابزارك ها به مشكل بر ميخورم
وقتي ميره واسه ارتقا يا نصب ابزارك ميره صفحه اطلاعات اتصال
اطلاعات اتصال
برای انجام دادن این عملیات، اطلاعات اتصال مورد نیاز است.
دقيقاً متوجه نميشم كجا روميگه اتطلاعات همه چيزو دادم ام نصب نميشه و ميگه
خطا: خطایی در هنگام اتصال به سرور پیش آمده است. لطفا درستی تنظیمات را بررسی نمایید.