سلام یه button طراحی کردم و میخواستم منو راهنمایی کنید که به چه صورت داخل هدر یا sidebar قرار بدم اگه ممکنه اکوزش رو به من بدین ممنون میشم ودر ضمن می خواستم بدونم نمیشه قالب وردپرس(کدها و شکل) را داخل frontp age نمایش داد. مرسی
سلام یه button طراحی کردم و میخواستم منو راهنمایی کنید که به چه صورت داخل هدر یا sidebar قرار بدم اگه ممکنه اکوزش رو به من بدین ممنون میشم ودر ضمن می خواستم بدونم نمیشه قالب وردپرس(کدها و شکل) را داخل frontp age نمایش داد. مرسی
خوب کدش رو یه جای مناسب قرار بده
در ضمن پوسته را نمیشه با فرات پیج ادیت کرد
من خودم با فرانت پیج ادیت میکنم مشکلی هم نداشتم ولی بری نمایش اون باید از برنامه Wamp یا یک سرور مجازی استفاده کنید.
alighatta گفت:
من خودم با فرانت پیج ادیت میکنم مشکلی هم نداشتم ولی بری نمایش اون باید از برنامه Wamp یا یک سرور مجازی استفاده کنید.
سلام آقا میشه برنامه های لازم رو برای ویرایش پوسته که توسط frontpage انجام دادین لینکشو قرار بدین
دوست عزیز اول اینکه فرانت پیج استاندارد و مناسب نیست از Microsoft Expression Web 2 استفاده کنین
بعد اینکه شما قالبی رو که ایجاد کردین اول html یی هست و بعد تبدیل به وردپرس میکنین که دیگه با برنامه های ادیت باز نمیشه مگه اینکه css و آدرس دهی ها رو 2باره دست بزنین.