انجمن


سوال در مورد افزونه ی transposh-translation-filter-for-wordpress  (۱۱ نوشته)

  • itroom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۳

    دوستان من از افزونه ی transposh-translation-filter-for-wordpress در سایت شخصیم استفاده میکنم . چند تا سوال ازتون داشتم .

    این افزونه توی ابزارک سایتم زیر پرچم کشورها یه تبلیغات از خودش میکنه آیا راهی برای برداشتن تبلیغات هست ؟ عکس رو ببینید

    http://p30room.persiangig.com/image/2.png

    یکی هم اینکه وقتی mouse روی پرچم کشورها میره پشت پرچم آبی رنگ میشه میخواستم این effect رو بردارم آیا راهی هست .ممنون میشم پاسخ بدید . @},-

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۵

    در فایل transposh_widget.php را لاین 196 پاک کن

    echo "<div id=\"".SPAN_PREFIX."credit\">by <a href=\"http://transposh.org\"><img class=\"".NO_TRANSLATE_CLASS."\" height=\"16\" width=\"16\" src=\"$plugpath/img/tplogo.png\" style=\"padding:1px;border:0px\" title=\"Transposh\" alt=\"Transposh\"/></a></div>";

    فایل css/transposh_widget.css را باز کن و محتواشو به دستورات زیر تغییر بده
    .transposh_flags{direction:ltr;}.transposh_flags a:hover{background:transparent;}.transposh_flags a span,.transposh_flags a img{border-color:transparent;border-style:solid;border-width:1px 3px;padding:0;}

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۳

    یک سوال دیگه اینکه کار این افزونه مثل Google Translator هست؟

    اگر بله --- کدومشون بهترن؟ و اینکه آیا این هم زبان فارسی داره؟
    اگر نخیر: --- پس کارش چیه؟ :?

  • itroom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۸

    خیلی ممنون metablog عزیز جوابتون کامل بود و جواب داد . در جواب دوستمون alighatta هم باید بگم این افزونه خودش با استفاده از Google Translator کار میکنه و تقریبا میشه گفت یه میانبره . به جای اینکه به سایت Google Translator برید و آدرس سایت رو برای ترجمه کردن وارد کنید این افزونه کار رو راحت کرده و توی ابزارک سایت زبان مورد نظر شما برای ترجمه کردن سایتتون مییاره همراه با پرچم کشور مورد نظر . خیلی پلاگین جالبیه . از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه . لینک توضیحات بیشتر و دانلود تو سایت وردپرس :

    http://wordpress.org/extend/plugins/transposh-translation-filter-for-wordpress/

  • itroom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۴

    فقط دوستان یه مشکل دیگه به وجود تو سایتم به اومد . عکس رو ببینید
    http://p30room.persiangig.com/image/3.png

    نمیدونم چرا از کناره ها هیچ فاصله ای نداره شاید به قالبم مربوط میشه ؟ نمیشه کاری کرد که فاصله ای بین پرچم ها و کناره ی سایت به وجود بیاد یعنی پرچم ها تو وسط باشن اینتوری خیلی جالب به نظر نمیرسه .

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۳۲

    من دارم از افزونه ی Google Translator استفاده میکنم:
    http://s.wordpress.org/extend/plugins/google-translator/screenshot-1.jpg
    اینا کدومشون نسبت به هم برتری دارن؟

  • kits

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۲

    سلام من دارم از افزونه
    transposh-translation-filter-for-wordpress
    استفاده میکنیم میتونید توی سایت من ببینید
    http://yazdkit.com/

    خوبی این افزونه این که
    1: فارسی را پشتیبانی میکنه
    2: امکان ویرایش متن ها و کلمات هست
    3: کل کار ها خودکار انجام میشه بهتر هست بعد از فعال کردن افزونه حدود 24 ساعت صبر کنید تا نتیجه را به خوبی ببینید تا متن ها به خوبی ترجمه شده باشه

    و.....

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۵۷

    itroom گفت:
    فقط دوستان یه مشکل دیگه به وجود تو سایتم به اومد . عکس رو ببینید
    http://p30room.persiangig.com/image/3.png
    نمیدونم چرا از کناره ها هیچ فاصله ای نداره شاید به قالبم مربوط میشه ؟ نمیشه کاری کرد که فاصله ای بین پرچم ها و کناره ی سایت به وجود بیاد یعنی پرچم ها تو وسط باشن اینتوری خیلی جالب به نظر نمیرسه .

    باید فایل transposh_widget.css را دست کاری کنی

  • itroom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۷

    metablog گفت:

    itroom گفت:
    فقط دوستان یه مشکل دیگه به وجود تو سایتم به اومد . عکس رو ببینید
    http://p30room.persiangig.com/image/3.png
    نمیدونم چرا از کناره ها هیچ فاصله ای نداره شاید به قالبم مربوط میشه ؟ نمیشه کاری کرد که فاصله ای بین پرچم ها و کناره ی سایت به وجود بیاد یعنی پرچم ها تو وسط باشن اینتوری خیلی جالب به نظر نمیرسه .

    باید فایل transposh_widget.css را دست کاری کنی

    میتونید کمی راهنماییم کنید ؟ ممنون میشم . من خودم کمی دستکاری کردم ولی نتونستم . @},-

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۶

    کدهای زیر را با کدهای فایل transposh_widget.css عوض کن
    .transposh_flags{direction:ltr;}.transposh_flags a:hover{background:transparent;}.transposh_flags a span,.transposh_flags a img{border-color:transparent;border-style:solid;border-width:1px 3px;padding:2px 20px 2px 22px;}
    در آخر لاین دستور padding:2px 20px 2px 22px; قرار داره که با تغییر اعداد میتونی جای تصاویر را هم تغییر بدی

  • itroom

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۳

    metablog عزیز خیلی ممنون . درسته درسته :D

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.