انجمن


افزونه امتیاز به مطالب سایت styles.irچی هست اسمش ؟  (۲۰ نوشته)

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۶

    افزونه امتیاز به مطالب سایت styles.irچی هست اسمش ؟
    من چندتا Post Rating نصب کردم واقعا به درد نمیخورن .این چیز جالبی بود .اگر اسمش رو لطف کنید ممنون می شم

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۶

    استایلز هم از wp-postratings استفاده میکنه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۰

    آره مثل من
    http://www.jok-sms.afnan.ir
    کمک خواستی بگو

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۳۸

    ‍‍\س اگه لطف کنید یه توضیحی بدید راجع بهش

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۱۶

    نسخه فارسی شده نداره ؟ ؟ ؟؟

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۵۸

    همین افزونه ای که mostafa1990 گفت رو نصب کن توضیحش را هم بخون
    در ضمن سایتمو دیدی آخه شاید منظورت یه جوردیگه باشه
    اگه از توضیحش چیزی سردر نیوردی فقط نصبش کن و کد صفحه اصلی سایتت رو بزار :D اینجا @},-

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۷

    دریافت فایل های زبان فارسی
    بعد از نصب کد:
    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    توی index.php و single.php و archive.php بزار
    بد نیست دقت کنید همه افزونه ها دارای فایل readme.txt هستند. افزونه هایی که سایت lesterchan.net منتشر میکنه برای آشنایی بیشتر در نصب افزونه, دارای فایل readme.html هم هستند
    اگر باز هم نتونستید با افزونه کار کنید, به گفته دوستمون abcp30 کد فایل های پوسته رو اینجا بزارید.

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۹

    مرسی

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۵۴

    نمیشه یک لینک کامل از پک کامل فارسی شدشو اینجا بزارید؟
    که نیازی به دوباره کاری نباشه؟ :-?

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۰

    همه ی اون کارهایی که گفتید رو کردم تو۳فش فایل هم ک\ی کردم ولی نشد.
    جدیدا یه مشکل هم درست شد که رو تیتر هر \ست کلیک میکنم واردش نمیشه میره تو صفحه اصلی سایت ! اینو دیگه کجا بذارم !!! :O

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۱

    نگفتید کجای کد ک\ی کنم من هم آخرین کد گذاشتمش

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۶

    ای بابا سایتم داغون شد رو هر لینکی کلیک می کنم میره بالای صفحه چه کار کنم ؟
    نگاه کنید http://www.E85.ir

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۳

    فکر کنم کد باید داخل حلقه قرار بگیره (مطمئن نیستم)
    اگه خودتون نمیدونین انجام بدین محتویات فایل های index.php و single.php رو بذارین اینجا که واستون اضاف کنیم
    @},-

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۳

    نمیشه یک لینک کامل از پک کامل فارسی شدشو اینجا بزارید؟
    که نیازی به دوباره کاری نباشه؟

    فایل های زبان فارسی توی آقای خجسته تهیه شده مگرنه پک کاملش رو توی تایپیک افزونه ها میزاشتیم

    به دنبال کد:
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    بگردید بعد کد:
    <?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?>
    را در زیر آن اضافه کنید. ;-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مورتک
  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۹

    اگر از اول کد صفحه اصلی را می گزاشتی بهتر بود

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۴

    آقا این درست شد ستاره هاش هم اومد ولی روش کلیک می کنم هیچ Action ی انجام نمیده شما بگید من کدوم فایل ها رو براتون بزارم تا آپلود کنم

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۰

    فایل index.php کفایت می منه

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۸

    e85.ir/index.zip لطف میکنی

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۹

    چی شد کسی نیست کار ما رو راه بندازه ؟‌

  • abcp30

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۵

    خواهشا جفنگ نفرستید الان دانلود می کنم

  • درباره‌ی این موضوع



    برچسب‌ها

    هیچ برچسبی نیست.