انجمن


کمک فوری قالب ها رو پاک کردم هیچ صفحه ای پیدا نمیکنه  (۲۵ نوشته)

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۵

    سلام این روزهای بچه ای wp-persian رو زیاد تو زحمت انداختیم.
    من تمام تم های موجود در پوشه wp-content/themes رو delet کردم به جز قالبی که ازش استفاده می کنم و قالب Defult الان که چک می کنم از صفحات سایتم هیچ کدوم رو پیدا نمی کنه چه کار کنم ؟
    این لینک سایتمه wp او آپدیت هست.

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۸

    دوست عزیز شما نباید تمام پوسته ها را پاک کنید
    باید علاوه بر پوسته ای که ازش استفاده میکنید یکی دو پوسته دیگر هم وجود داشته باشند حتی اگر لازمش هم نداشته باشید
    در غیر این صورت وبلاگتان نمایش داده نمیشود

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۲

    الان چه کار کنم ؟‌

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۲

    همه نوشته ها تو قسمت مدیریت هستن و میشه ویرایششون کرد فقط نمایش داده نمیشن

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۵

    دو تا پوسته (مثل classic , default_fa ) را آپلود کنید
    اگه بازم وبلاگت را نشان نداد دوباره پوسته مورد نظرت را فعال کن

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۶

    ندارمشون میشه آ\لودشون کنید؟

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۷

    لطف میکنید

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۱

    حتما که نباید classic , default_fa باشه
    از قسمت پوسته ها یه پوسته انتخاب کن

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۲

    default_fa رو دارم ولی قدیمیه . اشکالی نداره ؟

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۵

    نه فقط یه چیزی باشه که بهش بگن پوسته وردپرس
    اصلا از رو پوسته ای که تو wp-content/themes داری یه کپی بزن

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۷

    پوسته دارم الان روش هست . Defult_fa رو هم گذاشتم کنارش ولی فایده نداره شاید مشکل جایی دیگه هست ؟
    http://www.e85.ir/new/

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۹

    گرفتی ما رو
    این سایت نشان داده میشه

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۲

    بابام باز میشه یه بار دیگه چک کن . http://www.e85.ir
    سایت که باز میشه مینویسه "برگه مورد نظر شما یافت نشد"

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۸

    اگه از پوسته نیست و همه چی ردیفه یه پشتیبان دریافت کن و وردپرس را دوباره نصب کن

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۹

    نوی تنظیمات بخش خواندن اونجا که صفحه اول سایت رو مشخص میکنی گذاشتمش رو نوشته های تازه داخل گزینه زیریش هم صحه اصلی وجود نداره

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۱

    اوکی شد

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۱

    اگه لازم هست بگم که چطور درستش کردم ؟

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۴

    بگو تا اگر کسی این مشکل را داشت مشکلش حل بشه

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۵

    توی تنظیمات ورد پرس تو بخش همگانی آدرس صفحه اصلی با حروف کوچیک بود من با حروف بزرگ نوشتمش الان با حروف کوچیک نوشتمش درست شد

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۷

    از شما دوست عزیز metablog هم کمال تشکر رو دارم لطف کردی.

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۷

    @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},- @},-

  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۲۸

    قابلی نداشت
    راستی این موضوع را به حل شده تغییر بده

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۳

    اوکی یاعلی

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۴

    راستی اینو یادم رفت بگم .باید تو اون مسیری که گفتم آدرس پوشه ای که وردپرس رو نصب کردید هم باشه

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۴۶

    این مشکل حل شد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.