انجمن


نداشتن بکگراند در ابزارک  (۱۲ نوشته)

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۳

    سلام
    آرشیو جلالی توی یکی از ابزارک هام گذاشتم که به صورت "بازشو" هستش.ولی ابزارک بکگراند نداره.
    http://tinypic.info/files/mf9qr3vewy9ia6308nhn.jpg
    عکسش اینه.چی کار کنم.کد خاصی داره این آرشیو جلالی که از اون استفاده کنم؟ :?

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۶

    کسی نمیدونه؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۹

    باید کد صفحه رو دید.
    میشه براش استایل تعریف کرد.

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۰

    اون ابزارک رو بذار تو سایتت که با استایل یکم ور بریم شاید درست شد
    الان تو سایت نیست ..

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۳

    iishtar گفت:
    اون ابزارک رو بذار تو سایتت که با استایل یکم ور بریم شاید درست شد
    الان تو سایت نیست ..

    سلام!
    سایت من 1 روز بیشتره نمیومد! تازه درستش کردم.تمامشو دارم درست میکنم.رسیدم به اون چشم.ممنون از پیگیریتون.! @},- @},-

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۷

    سلام دوست من
    اگه میخواین که این شکلی بشه باید افزونه php-code-widget رو نصب کنین و کد پایین رو توی یه ابزارک php لود کنین

    <div class="textwidget">
     <?php get_archives('monthly','100','option','','','1') ?>
    </div>

    @},-

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۴

    iishtar گفت:
    سلام دوست من
    اگه میخواین که این شکلی بشه باید افزونه php-code-widget رو نصب کنین و کد پایین رو توی یه ابزارک php لود کنین

    <div class="textwidget">
     <?php get_archives('monthly','100','option','','','1') ?>
    </div>

    @},-

    بعد این میلادی میده یا شمسی؟

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۶

    فکر کنم میلادی باشه

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۷

    خوب من شمسی میخوام! تاریخ جلالی.

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۴

    کلا کار نکرد!

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۶

    من تابع واسه شمسی نمیدونم متاسفانه ...
    من میتونم با دستکاری فایل functions.php و فایل استایل پوسته تون این مشکل رو واسه تون برطرف کنم
    محتویات فایل functions.php رو بذار اینجا که واست درست کنم (ممکنه یکم طول بکشه چون این روزا زیاد وقت ازاد ندارم )
    @},-

  • palas

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۸۷
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۷

    نه عزیز! دستت درد نکنه! یکاریش میکنم. ;-) @},-

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها