انجمن


مشکل تیتر لینک های سایت من همگی به صورت فاصله دار هستن؟  (۱۷ نوشته)

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۳:۲۸

    چرا متن نوشته ی لینک های سایت من همگی به صورت فاصله دار هستن ؟ مثلا نوشته : آموزش نرم افزار Matlab

  • http://www.E85.ir
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۱۲

    یعنی چی؟
    اول اینکه چرا توی frame بود سایتت؟ ;-)
    این آدرس روبده :
    http://e85.ir/new/
    بعد هم مشکلی ندیدم.

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۱

    میشه بیشتر توضیح بدید منظور از Frame چی هست ؟ اگه منظورتون نوشته های بالای صفحه است اینها رو All SEO Pack می نویسه دست من نبوده.
    اگر هم منظورتون دور صفحه است مه باید بگم یک خط نوشته از All seo pach کل سایت رو یک خط اورده پایین و بکگراند پیدا شده.
    دوست عزیز مشکل من اینها هستند که زیرشون خط کشیدم .
    <img src="http://media8.dropshots.com/photos/656711/20090802/052646.jpg" alt="" />

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۰

    دوست عزیز
    سایت شما از توی frameباز میشه که این خودش تضاد داره با سئو
    -----
    در مورد مشکل هم شما باید استایل مربوط به سایدبار رو پیدا کنین و بعد text-align=justify رو بکنی text-align=right

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۸

    در مورد مشکل اول میشه راهنمایی کنید که چطور باید درستش کنم ؟

    در مورد مشکل دوم کدی که گفتید در فایل sidebar.php موجود نیست.چه کار کنم ؟بزارمش بالای سایت همون کدی که شما گفتید رو ؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۷

    درمورد اول نمیدونم ولی فکر کنم از قالب هست.
    درمورد دوم هم باید در استایلی که برای سایدبار تعریف شده (نه خود فایل sidebar.php)پیدا کنی.

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۳

    اگر بگید کجا رو بگردم خیلی بهتره - مرسی

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۴

    آدرس داره قالب یا لوکال هست؟

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۱

    سلام
    اگه منظورت این هست که باید واسه درست کردنش کد

    text-align: justify;

    رو از 243 فایل rtl.css پاک کنی که این شکلی بشه
    @},-

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۳

    با این هم میشه

    .widget2 li a(
    text-align: right;
    )

    ----------
    تازه سایدبار برای من لود شد :D

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۶

    منظورت خط 243 هست ؟

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۰

    یا کدی که من گفتم رو از خط 243 پاک کن یا کد man4toman رو به اخر فایل rtl.css اضافه کن

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۳

    فایده نداره کل کد رو میگذارم خودتون زحمتش رو بکشید.
    http://persiandrive.com/109411
    رمز عبور : 1

    کار امنیتی کردم :D :))

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۹

    :D
    ویرایش شده :

    http://persiandrive.com/864685

    رمز عبور : qmt347e63e556cv58e6a2xc5
    !!

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۱۴

    مرسی اوکی شد فقط یه لطف کن فایل رو از سرور پرشین درایو پاک کن.

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۱۸

    لینک حذف رو فراموش کردم :D
    البته نیازی نیست چون که فایل سی اس اس در دسترس همه قرار داره و چیزی نیست که نگران کننده باشه
    الان فایل های استایل قالب شما از ادرس های زیر قابل دسترسی هستن

    http://e85.ir/new/wp-content/themes/illacrimo-101/style.css
    http://e85.ir/new/wp-content/themes/illacrimo-101/rtl.css

    اگه شما پوسته اختصاصی دارین باید نگران فایل هایی باشین که با پسوند php هستن ..
    @},-

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۷

    مرسی لطف کردی روشنم کردی - ;-)

  • درباره‌ی این موضوع



    برچسب‌ها

    هیچ برچسبی نیست.