انجمن


یه سوال در مورد پلاگین نمایش مطالب مشابه به هم  (۴۲ نوشته)

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۹

    سلام دوستان من این پلاگین رو نصب کردم
    و یه کد پی اچ پی داره که اون رو هم تو قالبم گذاشتم
    ولی با یه شکل خیلی زشتی نمایش میده لینک ها رو میخواستم ببینم کسی اینجا هست که این کد رو یه کاری کنه که یکم خوشگل تر و مرتب تر نمایش بده لینک ها رو الان هم فونتش ریزه هم فارسی رو بد نشون میده اگه مرتبش کنید ممنون میشم
    `<?php
    if( function_exists('rp_related_posts') )
    rp_related_posts( '
    <b>مطالب مشابه با این مطلب</b>' );
    ?>`

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۱

    میخوام شبیه به مطالب مرتب سایت پی سی دانلود بشه اگه ممکنه

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۳

    دوست من از کد زیر استفاده کنید نیازی به نصب پلاگین هم ندارید :

    <?php
    $categories = get_the_category($post->ID);
    if ($categories) {
    	$category_ids = array();
    	foreach($categories as $individual_category) $category_ids[] = $individual_category->term_id;
    
    	$args=array(
    		'category__in' => $category_ids,
    		'post__not_in' => array($post->ID),
    		'showposts'=>5, // Number of related posts that will be shown.
    		'caller_get_posts'=>1
    	);
    	$my_query = new wp_query($args);
    	if( $my_query->have_posts() ) {
    		echo '<h3>Related Posts</h3><ul>';
    		while ($my_query->have_posts()) {
    			$my_query->the_post();
    		?>
    			<li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
    		<?php
    		}
    		echo '</ul>';
    	}
    }
    ?>

    شاد باشید . @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    takdune
  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۲۹

    سزار جووون دستت درد نکنه اینو گذاشتم تو سایت کار میکنه البتم بازم یکم به هم ریخته هست قیافش ولی از قبی بهتره
    یه سوال اینو که گذاشتم نظرات سایتم بسته شد دیگه امکان نظر نیست میزنه Comments are closed.
    چرا؟؟؟؟

    http://www.tafaroj.com/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C.html
    رو اون لینکه کلیک کن ببین خودت

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۴:۳۰

    3zar گفت:
    دوست من از کد زیر استفاده کنید نیازی به نصب پلاگین هم ندارید :

    <?php
    $categories = get_the_category($post->ID);
    if ($categories) {
    	$category_ids = array();
    	foreach($categories as $individual_category) $category_ids[] = $individual_category->term_id;
    
    	$args=array(
    		'category__in' => $category_ids,
    		'post__not_in' => array($post->ID),
    		'showposts'=>5, // Number of related posts that will be shown.
    		'caller_get_posts'=>1
    	);
    	$my_query = new wp_query($args);
    	if( $my_query->have_posts() ) {
    		echo '<h3>Related Posts</h3>
    
      '; while ($my_query->have_posts()) { $my_query->the_post(); ?>
    • " rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?>
    • <?php } echo '
    '; } } ?>

    شاد باشید . @},- ~O)

    دوست عزیزم سزار . این کدی که گذاشتی چپ چین هستش اگر لطف کنی بگی چطور راست چینش کنم ممنون می شم .
    خیلی ازت خوشم اومده از دیگر افرادی که توی این انجمن ادعای مدیریت میکنند با متانت تر و با سواد تری (به کسی بر نخوره) ;-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۳

    bebe گفت:
    سزار جووون دستت درد نکنه اینو گذاشتم تو سایت کار میکنه البتم بازم یکم به هم ریخته هست قیافش ولی از قبی بهتره
    یه سوال اینو که گذاشتم نظرات سایتم بسته شد دیگه امکان نظر نیست میزنه Comments are closed.
    چرا؟؟؟؟
    http://www.tafaroj.com/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C.html
    رو اون لینکه کلیک کن ببین خودت

    دوست من الان کد رو گذاشتید که تست کنم . در حالت عادی اصلا من یه تست زدم نمیدونم نظر دریافت کردید یا نه ؟ :P

    m0jtaba گفت:

    3zar گفت:
    دوست من از کد زیر استفاده کنید نیازی به نصب پلاگین هم ندارید :

    <?php
    $categories = get_the_category($post->ID);
    if ($categories) {
    	$category_ids = array();
    	foreach($categories as $individual_category) $category_ids[] = $individual_category->term_id;
    
    	$args=array(
    		'category__in' => $category_ids,
    		'post__not_in' => array($post->ID),
    		'showposts'=>5, // Number of related posts that will be shown.
    		'caller_get_posts'=>1
    	);
    	$my_query = new wp_query($args);
    	if( $my_query->have_posts() ) {
    		echo '<h3>Related Posts</h3>
    
      '; while ($my_query->have_posts()) { $my_query->the_post(); ?>
    • " rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?>
    • <?php } echo '
    '; } } ?>

    شاد باشید . @},- ~O)

    دوست عزیزم سزار . این کدی که گذاشتی چپ چین هستش اگر لطف کنی بگی چطور راست چینش کنم ممنون می شم .

    دوست عزیز این کد رو یکی از دوستان عزیزم نوشتن و من در راختیار شما گذاشتم .
    در مورد راست چین بودنش هم شما یه div تعریف کنید و به اون style بدین و یا اینکه align بهش بدین .

    شاد باشید. @},- ~O)

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۵

    مرسی - من زیاد تو کد نویسی ماهر نیستم میشه این تگی که میگید رو بنویسید و بگذارید؟ البته اگه زحمتی نیست ;-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۸

    بسیار خوب این 2 تا هست :

    <div style="direction:rtl; text-align:right;">
    کد رو اینجا بزارید
    </div>

    یا

    <div align="right">
    کد رو اینجا بزارید
    </div>

    امیدوارم مشکلتون حل بشه. ;-]

    شاد باشید. @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سایت تفریحی
  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۰

    من گذاشتمش البته یه مقدار دستکاری کوچیکش کردم و تعداد نمایشش که ۵تا بود رو کردم ۳تا که تو سرعت لود شدن صفحه تاثیر زیادی نگذاره.باز هم ممنون سزار جان ;-)
    فقط یه پیشنهاد دارم میشه یک کاریش کنی یه ICON کوچیک کنار تیتر نوشته ها قرار بده ؟
    http://www.e85.ir/new

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۱

    فقط یه پیشنهاد دارم میشه یک کاریش کنی یه ICON کوچیک کنار تیتر نوشته ها قرار بده ؟

    بله میشه
    باید برای لینکها از استایل یک ایکون تعریف کنی.
    به همین سادگی!

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۳

    سزار جون اینها اینو ببین نظراتم غیر فعال شده چرا :(
    http://www.tafaroj.com/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%DA%86%DB%8C-%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%DA%AF-%D9%86.html

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۸

    خوب برای فعال کردن نظرات به قسمت ویرایش مطالب برو و ان نوشته را ویرایش کن در قسمت \ایین بخش ویرایش میتوانی دیدگاه ها را ببینی و از انجا ان فعال یا غیر فعال کنی ...

    کلا این کد ربطی به بخش نطرات نداره عزیز ...

    اینجا را نگاه کن :

    http://asmane.org/blog/related-posts/
  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۰

    نوشته ها > ویرایش > ویرایش سریع > تیک بزنید >

    پذیرفتن دیدگاه پذیرفتن بازتاب

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۰

    bebe گفت:
    سزار جون اینها اینو ببین نظراتم غیر فعال شده چرا :(
    http://www.tafaroj.com/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%DA%86%DB%8C-%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%86%DA%AF-%D9%86.html

    این کد یکی از کد های استاندارد وردپرس . این سوال رو من از یکی از دوستان (zxo003) پرسیدم ایشون هم گفتند کد مشکلی نداره احتمال داره در جایی نا مناسب کد را قرار داده اید.
    یک بررسی دوباره بکنید. ;-]

    شادی را به کودکان یتیم هدیه بدهیم. @},- ~O)

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۲

    man4toman گفت:

    فقط یه پیشنهاد دارم میشه یک کاریش کنی یه ICON کوچیک کنار تیتر نوشته ها قرار بده ؟

    بله میشه
    باید برای لینکها از استایل یک ایکون تعریف کنی.
    به همین سادگی!

    اگر لطف کنید و یه مقدار راجع بهش توضیح بدید یا دستورش رو بگید ممنون می شم .

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۳

    سزار جون زیره کد پست ها گذاشتم بالای نظر دهی
    :(
    اقا zx ما اینقدر مبتدی نیستیم که ندونیم اون قسمت فعاله یا نه :D اون فعاله این کد رو که میذارم بسته میشه
    ~X(

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۶

    bebe گفت:
    سزار جون زیره کد پست ها گذاشتم بالای نظر دهی
    :(
    اقا zx ما اینقدر مبتدی نیستیم که ندونیم اون قسمت فعاله یا نه :D اون فعاله این کد رو که میذارم بسته میشه
    ~X(

    دوست من او کد رو آخره حلقه پست قرار دهید . احتمال میدم خارج از حلقه کد رو گذاشتید .
    یه تست کنید ;-] 

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۹

    سزار جان میشه لطف کنی آی دی یاهوتو به من بدی
    اون جوری راحت تر به جواب میرسیم @},-

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۰

    m0jtaba گفت:

    man4toman گفت:

    فقط یه پیشنهاد دارم میشه یک کاریش کنی یه ICON کوچیک کنار تیتر نوشته ها قرار بده ؟

    بله میشه
    باید برای لینکها از استایل یک ایکون تعریف کنی.
    به همین سادگی!

    اگر لطف کنید و یه مقدار راجع بهش توضیح بدید یا دستورش رو بگید ممنون می شم .

    باید برای تگ a خاصیت padding , background تعریف کنی. مثلا

    padding-right:10px;
    //مثلا آیکون ما 8*8 پیکسل هست
    background-image:url(images/icon.gif);
    background-position:right;
    background-repeat:none;

    البته کد بالا یک مثال هست. ;-)

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۵

    نشد سزار جون من این کد رو تو همه جایه این سینگل تست کردم ولی همونجوریه بسته هست اون کامنت ها
    در صورتی باز مشه که کد برداشته شه ~X(
    ایدیتو بده تا بهت کدو نشون بدم کمکم کنی :-(

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۵

    zxo003 گفت:
    خوب برای فعال کردن نظرات به قسمت ویرایش مطالب برو و ان نوشته را ویرایش کن در قسمت \ایین بخش ویرایش میتوانی دیدگاه ها را ببینی و از انجا ان فعال یا غیر فعال کنی ...
    کلا این کد ربطی به بخش نطرات نداره عزیز ...
    اینجا را نگاه کن :

    http://asmane.org/blog/related-posts/

    من حتی یک صحبتی با این دوستمون داشتم ایشون هم گفتند که ربطی نداره . البته اینو بگم این مشکل رو هم من دارم اما نه مثل شما
    . تو سایت من نظر میدن اما نظرات اون پست نمایش داده نمی شه .

    دارم روش کار می کنم از آقای zxo003 هم میخوام کمال همکاری رو داشته باشند تا مشکل برطرف بشه.

    شاد باشید. @},- ~O)

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۷

    باز هم تاکید میکنم دوستان این کد اصلا به بخش نظرات ارتباطی ندارد ، کافی است این کد درون پوسته پیش فرض وردپرس قرار بدهبد تا ببینید که مشکلی نداره ...

    سوالی بود در خدمتم ...

    درحالت کلی این کد را باید قبل از endwhile قرار بدهید و دقت کنید که در حالت استاندارد endwhile هم قبل از comments_template() است .

    داش خاصی یوزر و پس وردپرست بده یک کلنجاری با هاش بریم ... یا فایل single.php ، یا خیلی بهتر است کل پوسته ات را برام ایمل کن یک نگاهی بی اندازم ... البته در صورت تمایل ....

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۸

    میشه ای دی یاهوتو بدی؟

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۹

    3zar گفت:

    zxo003 گفت:
    خوب برای فعال کردن نظرات به قسمت ویرایش مطالب برو و ان نوشته را ویرایش کن در قسمت \ایین بخش ویرایش میتوانی دیدگاه ها را ببینی و از انجا ان فعال یا غیر فعال کنی ...
    کلا این کد ربطی به بخش نطرات نداره عزیز ...
    اینجا را نگاه کن :

    http://asmane.org/blog/related-posts/

    من حتی یک صحبتی با این دوستمون داشتم ایشون هم گفتند که ربطی نداره . البته اینو بگم این مشکل رو هم من دارم اما نه مثل شما
    . تو سایت من نظر میدن اما نظرات اون پست نمایش داده نمی شه .
    دارم روش کار می کنم از آقای zxo003 هم میخوام کمال همکاری رو داشته باشند تا مشکل برطرف بشه.
    شاد باشید. @},- ~O)

    مرسی من این لینک رو که دادی رو دیدم دقیقا جواب میده - دست شما درد نکنه

  • professional-dreams

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۶

    یک سئوال در مورد این مطالب مشابه احتیاجی به تعریف هیچ جدولی چیزی نیست در دیتابیس؟
    فقط قرار دادنش در قالب کافیه؟ در کدوم بخش قالب باید قرار داده بشه؟ ممنون :-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۲

    سلام دوست من ... ;-]

    این کد ها کارشون فراخونی اطلاعات از دیتا بیس است.
    شما اونو در فایل single.php در آخر حلقه while کپی نمائید .

    شاد باشید. @},- ~O)

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۵

    ماله ما که درست نشد همه هم ما رو فراموش کردن :-)

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۳

    zxo003 گفت:
    باز هم تاکید میکنم دوستان این کد اصلا به بخش نظرات ارتباطی ندارد ، کافی است این کد درون پوسته پیش فرض وردپرس قرار بدهبد تا ببینید که مشکلی نداره ...
    سوالی بود در خدمتم ...
    درحالت کلی این کد را باید قبل از endwhile قرار بدهید و دقت کنید که در حالت استاندارد endwhile هم قبل از comments_template() است .
    داش خاصی یوزر و پس وردپرست بده یک کلنجاری با هاش بریم ... یا فایل single.php ، یا خیلی بهتر است کل پوسته ات را برام ایمل کن یک نگاهی بی اندازم ... البته در صورت تمایل ....

    کسی شما رو فراموش نکرده به گفته دوستمون کد single.php رو اینجا بزارید تا مشکلتون حل بشه. @},- ~O)

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۸

    سزار جان میشه به این ها جواب بدی ؟‌ظاهرا کسی بلد نیست .
    http://forum.wp-persian.com/topic/4852?replies=2
    http://forum.wp-persian.com/topic/4213?replies=2#post-30459

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۲

    m0jtaba گفت:
    سزار جان میشه به این ها جواب بدی ؟‌ظاهرا کسی بلد نیست .
    http://forum.wp-persian.com/topic/4852?replies=2
    http://forum.wp-persian.com/topic/4213?replies=2#post-30459

    آقا مجتبی حرفی که شما میزنید خیلی بده . شما باید اینو فکر کنید که کاربری که میخواد بیاد همون لحظه نمیتونه پاسخ رو بده باید رو لوکال و سایت خودش چک کنه . پس در صحبت خودتون ....

    خوده من شده برای پاسخ یک سوال یک روز کامل وقتم رو گرفته . قصد منت گذاشتن و این حرف ها نیست . اینکه کاربرا میان و پاسخ شما رو میدن لطف میکنن ، به هر حال این حرف ها باید زده می شد تا (...) هدف ما گسترش و کمک به کاربران وردپرس است.

    شاد باشید @},- ~O)

  • m0jtaba

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۶

    دوست عزیز سزرا جان شاید من در استفاده از کلمه ؛بلد نیستند؛ اشتباه کرده باشم از اینکه تذکر دادید ممنونم. حالا اگر لطف کنید مشکل ما رو برطرف کنید . . . 8-|

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۹

    بازم من عذر خواه ، آخة بعضی ها دیدم که چه جوری با دوستان برخورد میکنن و طلب (...) دارن.

    پاسخ شما در تاپیکی که معرفی کرده بودید داده شد.

    ----------------------------------------------/
    از فرستادن اسپم خودداری کنید .
    ----------------------------------------------/

    شاد باشید. @},- ~O)

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۰

    خوب سزار جون من میگم یه میلی ای دی چیزی بدید که بدم بهتون
    نمیشه که اینجا بذارم اخه

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۴۸

    بسیار خوب .... من خیلی وقته که رها شدم و دیگه چت نمیکنم .
    ولی ایمیل کاری من farrokhi1928 [a] yahoo [dot] com است .

    امیدوارم بتونم کمکتون بکنم .

    شاد باشید. @},- ~O)

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۴۸

    سزار جان ارسال کردم به میلت
    امیدوارم سریع درستش کنی @},-

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۲۳

    سلام با کمک دوست خوبم امین در این پست :

    iishtar گفت:
    از اخرین پست تاپیک زمان زیادی گذشته
    ولی من یه پست توش میذارم که دوستانی که در اینده میان به این تاپیک با مشکل مواجه نشن
    و اما اصل مطلب
    بعد از پایان کوری باید با کد پایین کوئری رو بست که بقیه حلقه های زیرش رو تحت تاثیر قرار نده و مشکلی پیش نیاد
    این کد :

    <?php wp_reset_query(); ?>

    ----------------
    نمونه کوئری که بسته شده و فقط روی حلقه داخل خودش تاثیر میذاره :

    <?php query_posts('showposts=4'); ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    "><?php the_title(); ?><br/>
    <?php the_excerpt(); ?>
    "><b>متن کامل ...</b>
    <?php endwhile; ?>
    <?php wp_reset_query(); ?>

    کد رو ویرایش کردم . :P اول رو سایت خودم تست کردم دیگه مشکل کامنت هام برطرف شد . :D کد اصلی این است :

    <ul>
    <?php
    $categories = get_the_category($post->ID);
    if ($categories) {
    	$category_ids = array();
    	foreach($categories as $individual_category) $category_ids[] = $individual_category->term_id;
    
    	$args=array(
    		'category__in' => $category_ids,
    		'post__not_in' => array($post->ID),
    		'showposts'=>10, // Number of related posts that will be shown.
    		'caller_get_posts'=>1
    	);
    	$my_query = new wp_query($args);
    	if( $my_query->have_posts() ) {
    		echo '<h3>[ مطالب پر طرفدار دیگر مرتبط با این موضوع ]</h3><ul>';
    		while ($my_query->have_posts()) {
    			$my_query->the_post();
    		?>
    			<li>₪ <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title=" مشاهده : <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
    		<?php
    		}
    		echo '</ul>';
    	}
    }
    ?><?php wp_reset_query(); ?>
    </ul>

    امیدوارم لحظه لحظه زندیگیتون پر از شادی و خنده باشه . @},- ~O)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    سایت تفریحی
  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۱

    ای بابا من کله فایل رو دادم به شما ای کاش خودت جا گذاری میکردی میدادی
    من این کد رو اخه کجا بذارم :(

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۰

    ببین کدی که به من دادی جاش درسته فقط آخر اون کد ، کد زیر رو به آخرش اضافه کن :

    <?php wp_reset_query(); ?>

    در ضمن فایل ها رو همیشه فشرده کن و به صورت txt نفرست.
    شاد باشید اینقدر ما رو دعوا نکنید مگه بچه یتیم زدن داره ؟!!! @},- ~O)

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۴

    دکی سزار جون
    این که گذاشتم ارور میده باز نمیکنه پست رو
    Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/tafaroj/domains/tafaroj.com/public_html/wp-content/themes/new/single.php on line 180
    اینا این ارور رو میده

  • امین / iishtar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۲
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۹

    bebe
    مشکل کامنت برطرف شد
    استایل بخش مطالب مرتبط تصحیح شد
    ------------
    پ.ن: فایل های استایل و سینگل قبلی با اسم های style1.css و single1.php هنوز روی هاست هستن ..
    @},-

  • bebe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۳۹

    وای ممنونم ازت ایشتار جاااان ممنون @},-

  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۰

    عذر خواهم نتونستم جوابتون رو بدم .... گرفتار بودم ./
    با تشکر از امین آقا که جور ما رو کشیدن . :P

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.