انجمن


درخواست افزونه برای نمایش ویترین متحرک  (۱۴ نوشته)

  • Shahriar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۲

    یک افزونه میخواستم که بشه باهاش چند تا عکس رو در سایدبار بصورت متحرک نشون داد.
    مثل فروش ویژه این سایت ( سایدبار سمت چپ)

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۲

    از drop-in-image-slideshow-gallery استفاده کن ;-)

  • Shahriar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۲

    ممنون اقا مصطفی. چطوری میشه به هر عکس یک لینک جدا داد؟
    میخوام امکانش باشه که به هر عکس یک لینک جداگانه بدیم.

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۹

    با این افزونه نمیشه لینک داد
    ولی با این افزونه میشه روی همه عکس ها 1 لینک گزاشت

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    tapartoor600
  • سزار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷۸
    تشکر شده: ۱۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۵

    تشکر مصطفی جون . @},- ~O)
    -----------------------------------/
    پ.ن : از هاستت چه خبر اذیتت که نمیکنه .

  • Shahriar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۵

    با این افزونه نمیشه لینک داد
    ولی با این افزونه میشه روی همه عکس ها 1 لینک گزاشت

    چطور میشه به هر عکس یک لینک متفاوت داد؟ توی تنظیماتش چیزی ندیدم.
    به نظرتون اینجوری که الان هست (با کد HTML) سرعت لود بیشتره یا اگر پلاگین استفاده کنم؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۵۵

    تشکر مصطفی جون . @},- ~O)
    -----------------------------------/
    پ.ن : از هاستت چه خبر اذیتت که نمیکنه .

    خواهش میکنم عزیز
    هنوز درست نشده !!!

    چطور میشه به هر عکس یک لینک متفاوت داد؟ توی تنظیماتش چیزی ندیدم.
    به نظرتون اینجوری که الان هست (با کد HTML) سرعت لود بیشتره یا اگر پلاگین استفاده کنم؟

    بعید میدونم با این افزونه بشه این کار رو انجام داد
    با html میشه این کاررو کرد ولی اگر افزونه اش باشه بهتره
    بازم یه سرچی میکنم

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۸

    این کارو بدون نیاز به پلاگین و تنها با استفاده از مارکیو هم میشه انجام داد، مشکلی هم برای لینک دادن به تصاویر نداره. ~O)

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۲

    </TD></TR>
                              <TR>
                                <TD dir=rtl align=justify width=380>
                                  <MARQUEE onmousemove=this.stop()
                                  style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 150px; TEXT-ALIGN: justify"
                                  onmouseout=this.start() scrollAmount=1
                                  direction=up align="right"><SPAN
                                  class=link-text> 
    
    code
  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۴

    mostafa1990 گفت:

    </TD></TR>
                              <TR>
                                <TD dir=rtl align=justify width=380>
                                  <MARQUEE onmousemove=this.stop()
                                  style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 150px; TEXT-ALIGN: justify"
                                  onmouseout=this.start() scrollAmount=1
                                  direction=up align="right"><SPAN
                                  class=link-text> 
    
    code

    مصطفی جان ممنون ;-)
    کافیه این کد رو در بخش HTML یا باکس متنی ابزارک قرار بدین. @},-

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۴

    خواهش میکنم عزیز. ;-)
    اگر با افزونه باشه خیلی بهتره, دردسرش هم کمتره
    اینطوری از حالت دینامیک, استاتیک میشه

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۵:۵۹

    حسنش اینکه از افزونه ها کم میشه و کم شدن افزونه هم هم یعنی خلوت شدن دیتابیس و سرعت بیشتر ، به نظر من تا جایی که میشه باید از افزونه استفاده نکرد.
    همین حالا 30 تا افزونه رو سایتم باد کرده! :|

  • alighatta

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۳
    تشکر شده: ۵۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۸

    mostafa1990 گفت:
    با این افزونه نمیشه لینک داد
    ولی با این افزونه میشه روی همه عکس ها 1 لینک گزاشت

    در ضمن من Random Image widget رو نصب کردم ولی هرچی عکس داخل پوشه ی مربوطه میریختم بازم در ابزارک جاش خالی بود! پرمیشن ها رو هم درست تعریف کرده بودم.

  • Shahriar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰
    تشکر شده: ۲۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۰

    mostafa1990 گفت:

    </TD></TR>
                              <TR>
                                <TD dir=rtl align=justify width=380>
                                  <MARQUEE onmousemove=this.stop()
                                  style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 150px; TEXT-ALIGN: justify"
                                  onmouseout=this.start() scrollAmount=1
                                  direction=up align="right"><SPAN
                                  class=link-text> 
    
    code

    مشکل استفاده از این کد هم اینه که اگر تعداد عکس ها بالا بره سرعت لود خیلی کم میشه. چون اول باید همه عکس ها لود بشه بعد شروع به حرکت کنه.
    اگر افزونه ای پیدا بشه که امکانش باشه به هر عکس لینک جداگانه داد خیلی بهتره.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها