انجمن


به چه شکلی می تونم تعداد کارکترها در افزونه Limit Posts رو تغ  (۵ نوشته)

  • l2ra2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۴

    با سلام به تمامی دوستان
    دوستان من از افزونه Limit Posts استفاده می کنم
    دو تا مشکل دارم :
    یکی اینکه عکسی که برای مطلب گذاشتم رو در صفحه اول نمیاره !
    یکی دیگه اینکه می خوام تعداد کارکترهای خلاصه متن که تو صفحه اول هست رو بیشتر کنم !
    به چه شکلی می تونم این کارها رو انجام بدم ؟
    پیشاپیش از تمامی اساتید سپاسگذارم

  • l2ra2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۷

    دوستان کسی نیست کمکی به ما بکنه ؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۱

    آدرس افزونه رو بده تا ببینیم چه خبره

  • mohsen3ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۱

    از این کد برای تعداد کاراکترها هر جا که خواستی استفاده کن:

    <?php the_content_limit(350,''); ?>

    حالا بجای 350 هر عددی که واسه تعدا کاراکترها می خوای بزار

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۲

    که البته این کد برای فارسی ۳۵۰ کاراکترنیست!!

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.