hoseinmetro
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
نوشته شده: ۱۰ سال پیش
۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵
سلام ...
من یک قالب نوشتم : http://hoseinsite.vvs.ir/wp/
مشکل اینه که وقتی برای اولین بار قالب رو فعال میکنم ابزارک ها میرن تو سایدبار بالایی من می خوام برن تو سایدبار سمت چپ ( به صورت پیش فرض )
و چطور میشه که widget ها جزوی از قالب باشن یعنی نیاز نباشه به بقیه بگیم که این widget ها رو دانلود و نصب کن ( ببه صورت پیش فرض نصب بشه با نصب قالب)
با تشکر
Masoud
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۸۱۵
#
۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۴
سلام،
منظورتون رو درست متوجه نشدم ولی جای ابزارکها رو خودتون و در زمان طراحی مشخص میکنید. هر جایی که ابزارکها رو تعریف کنید ، در همون مکان نمایش داده خواهند شد.
برای سوال دوم میتونید از کدهای پلاگین در فایل functions.php قالب استفاده کنید تا دیگه نیازی به نصب افزونه یا افزونههای مورد نظرتون نباشه و با فعال کردن قالب ، اون افزونهها هم فعال بشن .
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
hoseinmetro
hoseinmetro
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳
#
۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲
masoudin گفت:
سلام،
منظورتون رو درست متوجه نشدم ولی جای ابزارکها رو خودتون و در زمان طراحی مشخص میکنید. هر جایی که ابزارکها رو تعریف کنید ، در همون مکان نمایش داده خواهند شد.
برای سوال دوم میتونید از کدهای پلاگین در فایل functions.php قالب استفاده کنید تا دیگه نیازی به نصب افزونه یا افزونههای مورد نظرتون نباشه و با فعال کردن قالب ، اون افزونهها هم فعال بشن .
برای سوال دوم ممنون متوجه شدم
اما برای سوال اول
منظورم جای سایدبار نیست خودم.میدونم سایدبار رو فراخوانی میکنم
منظورم ابزارک های توش هست می خوام به طور پیشفرض ابزارک ها برن تو سایدبار سمت چپ
یعنی اولین باری که قالب رو به کسی میدیم و نصب میکنه ...خود وردپرس یک سری ابزارک رو میزاره تو قالب (مثل ارشیو و لینک ها و ...) می خوام اونا به صورت پیش فرض برن تو ساید بار سمت چپ ...یه دونه این که کاربر نیاز به به جا به جا کردن ابزارک ها داشته باشه
امید وارم منظورم رو خوب رسونده باشم!
Masoud
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۸۱۵
#
۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۳
http://wordpress.stackexchange.com/questions/35614/how-can-i-insert-default-widgets-when-my-theme-is-activated-similar-to-what-twe